Comanda Beautyjoint is here!!!!

 Sunt extaziata!!! Tocmai am venit de la posta vamala de unde am ridicat prima mea comanda Beautyjoint:D. A venit mai repede decat credeam, in nici 2 saptamani! Toate produsele au ajuns in stare perfecta,au fost bine impachetate in folie de plastic cu bule...chiar m-am chinuit sa le desfac:P. Am avut ceva emotii,am auzit tot felul de intamplari nefericite in care coletele din SUA nu au mai ajuns la destinatie,sau nu au ajuns intregi...se pare ca am fost norocoasa:).Cu siguranta voi mai comanda de la ei, sunt tare multumita:D. 
Nici nu am rabdare sa scriu,imi cer scuze daca nu am noima in ceea ce spun si imi pare rau ca pozele nu sunt reusite,le-am facut cu telefonul...nu am mai avut rabdare,abea asteptam sa le prezint si sa le incerc:P.
Acestea sunt produsele...


 Milani Baked Blush - nunata Berry Amore
Se vrobeste despre ele peste tot,e nebunie totala...sa vedem daca imi va placea sau nu:P


 Milani Blush -nuanta Luminous
Am tot auzit ca acest blush este copia lui Nars- Orgasm....nu-l am pe Nars,insa l-am luat pe acesta si sunt tare curioasa:P


NYX Soft Matte Lip Cream -nuantele Stockholm si Amsterdam
Toata lumea le lauda,sunt foarte pigmentate si cremoase...in nuante superbe...


Milani 3D Holographic - Hi-tech
Un verde deschis cu tente aurii...abea astept sa-l incerc


Milani One Coat Glitter -Gold Glitz
Am auzit numai lucruri bune despre oja asta,cum ca ar fi nevoie doar de un singur strat pentru o acoperire optima...hmmm...ramane de vazut;)


SuperNail -Cuticle Softner & Remover
Eu nu-mi tai culticulele prin urmare acest produs imi va fi de mare ajutor...sper:)


Eyebrow Razor -"razatoare" pentru sprancene:P
Nu,nu vreau sa-mi rad sprancenele:))...dar uneori,cand esti pe fuga sau pur si simplu nu ai chef, e mai simplu sa-ti indepartezi firicelele crescute cu aceste razatoare....sau cel putin asa am auzit:P. O sa va impartasesc parerea dupa ce le voi folosi


Gata!! Astea au fost...Da,doar atatea,ca de unde bani de mai multe?:P Mi-am golit si buzunarele si portofelul si pusculita pentru toate chestiile cumparate luna asta...o sa dau faliment!! Dar o sa fie un faliment frumos...cu blush in obraji si ruj pe buze:))). O sa revin cu fiecare produs in parte in postari separate pentru a va prezenta parerea despre el...atunci cand o sa am o parere:)). V-am pupat!!

10 comentarii:

  1. Niste swatch-uri ceva? :) Ma intereseaza in special Amsterdam :D
    Sa le folosesti iubita

    RăspundețiȘtergere
  2. Saru'mana!! O sa le fac si swatch-uri,acum nu am mai avut rabdare si oricum nu cred ca s-ar fi inteles nimic ca pozele au iesi toate nasol:P. Amsterdam este cel mai tare!!Este un rosu aprins cu tente de roz...e superb:D.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat e shipping-ul si cat de repede ti-a ajuns?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Costul transportului difera in functie de suma prduselor comandate,cu cat comanzi mai multe cu atat costa mai mult:(. Comanda mea a fost in valoare de 65$ (nu am comandat singura) iar transportul a fost 20$ (cu tot cu cei 4$ asigurare).A ajuns foarte repede...in 11 zile:D.

      Ștergere
  4. foarte frumoase toate produsele....sunt interesata de acele ,,razatoare,, pt sprancene, am si eu si nu am reusiit sa le folosesc prea bine:( poate ne vei da niste idei dupa ce le vei folosi....:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar acum 10 min am folosit una,nu mi-a fost tocmai la indemana insa m-am descurcat si am indepartat firele dintre sprancene si cateva de dedesubt:).Sprancenele mele sunt in procesul de crestere(vreau sa le ingros putin)deci nu voi rade prea mult...insa am sa le mai folosesc de cateva ori si dupa ce ma "specializez" fac o postare:).

      Ștergere
  5. Sunt tare curioasa cum sunt blushurile :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Oau, cate bunatati...Sa le folosesti cu placere si sa impartasesti cu noi impresiile despre ele. Niste eyebrow razor imi doresc si eu, sunt curioasa daca-si merita banii. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles ca le voi prezenta pe fiecare in parte si va voi impartasi impresiile:D. Razatoarea e foarte interesanta si pana acum se pare ca-si merita banii..mai ales ca toate 3 au costat mai putin de 2$:D. Te pup

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter