Mad about Revlon


Rujul este un produs de make-up indispensabil,asta este clar!!!Aceste mici creme colorante,substante lucioase ce ies din ambalaje stralucitoare,ne fascineaza inca din copilarie. Imi amintesc si acum rujul verde pe care mama il tinea in baie,pe raftul din fata oglinzii. Acel ruj era dovada ca magia exista, altfel cum puteam explica ca un ruj verde se intinde rusu pe buze?. Ca o fetita curioasa ce eram,evident am vrut sa ma conving singura...rezultatul? Eu cu toata fata rosie,caci nu ar fi fost distractiv sa inrosesc doar buzele...magia lui trebuia confirmata pe toata fata mea de copila zvapaiata.M-am convins de adevarata magie a acelui ruj in momentul in care a trebuit sa suport minute in sir usturimea sapunului din ochii mei,caci al naibii a vrut sa-si dovedeasca puterea si nu a vrut sa plece de pe fata mea cu nimic:)).

Sunt sigura ca toate avem asemenea amintiri haioase (sau usor traumatizante in cazul meu:P) cu rujul:).Dar nu povestea copilariei mele face subiectul postarii de astazi, ci rujurile Revlon Super Lustrous. Trebuie sa recunosc faptul ca am facut o adevarata pasiune pentru aceste rujuri. Stiu,se vorbeste peste tot despre ele si toata lumea le lauda si probabil eu sunt ultima care le-a descoperit...dar mai bine mai tarziu decat niciodata:P.
Pur si simplu le iubesc! Sunt cremoase,hidratante,se intind usor,pigmentate,culori superbe,nu usuca buzele,rezistenta foooarte buna,pret bun (depinde de unde le cumperi),etc,etc,etc.
Ati prins ideea si cred ca sunteti in asentimentul meu,deci ce sa mai tura-vura...sa va prezint preferatele mele:

1- MAD ABOUT MAUVE
O nuanta de roz-movuliu superba,foarte pigmentat,strident dar intr-un sens bun,usor de purtat si pe timpul zilei...dar mai ales seara:).


2- SANDALWOOD BEIGE
Exact cum spune si numele,o nuanta de beige cu tente portocalii,un fel de nude...dar altfel,mai original:P


3- GINGER ROSE
Un roz sters/prafuit..in cazul meu se nimereste la fix cu culoarea buzelor:)


4- NATURALLY NUDE
Pur si simplu nude:)


5- PINK VELVET
Roz superb, nu este strident,se potriveste oricand,oricum...este perfect!


Si aici le puteti vedea pe toate in ordinea prezentarii de la stanga la dreapta : Mad about mauve,Sandalwood beige,Ginger rose,Naturally nude si Pink velvet.Nu-i asa ca sunt frumoase?? Clar am sa-mi mai maresc colectia,caci asa cum am spus si mai sus, am facut o pasiune pentru rujurile Super Lustrous:). Voi nu?


18 comentarii:

  1. Fara suparare, dar unghiile tale sunt prea lungi... less is more

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mada gusturile nu se dicuta nici in materie de haine,nici in materie de make-up...si mai ales in materie de unghii.Iti apreciez parerea dar te rog sa o tii pentru tine.O zi buna

      Ștergere
  2. Am si eu un ruj Super Lustrous - Blushing Mauve ♥ il ador! este pur si simplu perfect ;))
    Din cele de mai sus imi fac cu ochiul: Ginger rose si Naturally nude :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bushing Mauve,hmmmm o sa-l caut si eu:). Ginger rose este cu adevarat interesant,iar celalat este nude-ul perfect din punctul meu de vedere:)

      Ștergere
  3. Eu vroiam sa le incerc pe cele mate, dar la noi se gasesc decat 2, 3. Si astea sunt frumoase.
    NATURALLY NUDE mi place parca cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu vreau sa le incerc pe cele mate:D...insa momentan atentie mi-e captata de acestea:P

      Ștergere
  4. In legatura cu comentariul cu unghiile: :))!... E foarte amuzanta situatia! :P Mie personal nu imi place sa port unghiile foarte lungi, dar nu ma deranjeaza absolut deloc sa vad ca altcineva le are kilometrice. Imi imaginez cat de amuzanta esti cand incerci sa scoti ultimele urme de produs dintr-un borcanel! :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Deea, cam la ce pret sunt rujurile si de pe unde le-ai cules? Fff tare oja ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jules le-am luat din hipermarket-uri (Auchan si Real)...preturile difera intre 39-45 lei:). Oja este OPI- Excuse moi!..in caz ca ti-o doresti:). Te pup

      Ștergere
  6. Asta e atitudinea corecta! Multumesc Winky!! Fiecare cu "placerile" lui, nu trebuie sa aruncam cu pietre doar ca cineva nu vede/gandeste ca noi. "Less is more" nu se aplica intotdeauna...insa "e frumos ce-mi place mie" este universal valabila. Cat despre borcanel:ultimele urme le iau cu o pensulica,n-am nicio sansa cu unghia:))...sau in ultima instanta tai unghiile=)).

    RăspundețiȘtergere
  7. mie prima oara mi-au sarit in ochi unghiile in loc de rujuri desi despre asta era vorba. oja e foooooarte faina :X
    iar revenind la rujuri... dementiale nuante. de obicei sunt mai reticenta la nuante, dar acum imi plac toate cele 5 :D sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu m-am gandit ca unghiile mele vor avea asa efect,desi nu sunt primele poze in care tin produse in mana si am unghiile lungi:)).Pana acum nimeni nu le-a observat:P(nici macar in sensul rau)si NU sunt false!!:)). Ma bucur ca iti plac rujurile,sunt cu adevarat de calitate si toate nuantele sunt frumoase,ti-e greu sa alegi cand ai prea multe in fata:P.:-*

      Ștergere
    2. ma tenteaza si pe Revlon... folosesc preponderent rujuri Clinique si poate pot gasi la Revlon variante bune si economice...
      mie imi plac unghiile tale si e treaba ta cat de lungi vrei sa le tii. doamne ce oameni!! :)

      Ștergere
    3. Rox nu ai nimic de pierdut daca inceci unul,s-ar putea sa fi uimita;).Pe mine m-au dat pe spate desi recunosc faptul ca Revoln nu-mi inspira mereu incredere:P. Cat despre unghii...m-am calmat,nu ma intereseaza,unghiile lungi au fost intotdeauna un semn de frumusete...mai nou se pare ca nu mai este:)))

      Ștergere
  8. Superbe nuante,imi plac toate,ma regasesc in fiecare.
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult!! Sa ma anunti cum iti vin cand le vei cumpara;)!!

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter