Paula's Choice -Clear Targeted Blemish Relief Toner (primele impresii)


Am citit o multime de review-uri despre produsele Paulei,am vazut o gramada de clipuri de Youtube,am auzit ca sunt extraordinar formulate,nu irita pielea si te ajuta enorm in drumul catre un ten perfect. Recunosc,am fost mai mult decat sceptica...avand in vedere experienta cu mult-laudatele produse Mario Badescu,in care mi-am pus toate sperantele si care m-au dezamagit profund:(. Am facut numeroase vizite la dermatolog, o multime de analize in care nu au depistat absolut nimic,simteam cum ma apuca disperarea!!
 Pentru a va face o idee: nu am acnee,nu am mari probleme cu punctele negre,insa...imi apar "cosuri" sub piele, mari si rosii in zona obrajilor,care nu vor sub nicio forma sa plece de acolo. Problema nu ar fi atat de mare daca si eu as fi cuminte:P...recunosc cu rusine ca le mai zgandar uneori:(. Stiu,e o boala asta cu storsul cosurilor,dar pe cuvant,ma tratez:)).
Prin urmare,cum tenul nu a vrut sa se linisteasca am zis sa dau o sansa produselor Paulei.

M-am documentat serios de pe blogul Pasagerei,si asa mi-am comandat Clear Targeted Blemish Relief Toner si o crema cu SPF. (despre ea voi vorbi intr-o postare viitoare).
Ce este acest toner? Un exfoliant chimic cu 2% acid salicylic.
Ce promite?
- exfoliaza gentil si desfunda (alta traducere nu mi-a venit in cap:P) porii
- pielea devine fina si uniforma
- folosit regulat ajuta la tratarea cosurilor,reduce roseata si inflamatia
- lasa pielea curata si proaspata.

Il folosesc de o saptamana(poate putin mai mult), il aplic dimineata 1 data la 2 zile,apoi aplic crema hidratanta cu SPF. Nu il aplic inca zilnic deoarece este un produs destul de puternic si vreau sa-i las tenului timp sa se obisnuiasca cu el.Dupa primele 2 aplicari tenul mi-a fost fooooarte uscat,fata ma tinea,simteam cum imi crapa pielea...desi eu aplicasem crema hidratanta. De la a 3-a aplicare nu am mai avut probleme (probabil tenul s-a obisnuit),insa am sa mentin inca o saptamana aplicarea o data la 2 zile,pentru fi sigura ca totul este in regula.

Primele impresii: Ei bine, am gasit produsul minune!!! Dupa doar 4 aplicari tenul meu este schimbat radical si toate lumea ma intreaba ce mi-am facut:)). Fata imi este mai curata,mai radianta,nu mi-au mai aparut cosuri ,cele existente deja s-au uscat,iar semnele ramase in urma cosurilor vechi s-au diminuat considerabil.Un alt lucru observat ieri,este ca porii imi sunt mai mici(sau cel putin asa imi par mie:P)...in privinta punctelor negre nu ma pot pronunta..inca:).
Nu-mi vine sa cred! Nu ma asteptam sa vad rezultate atat de rapide,diferente atat de mari:D...si folosit 1 data la 2 zile:P.

Concluzia...
So far,so good!! Sunt mai mult decat multumita de acest produs,am sa continui sa-l folosesc si sper ca peste 2-3 saptamani sa revin cu o postare in care sa fiu cel putin la fel de entuziasmata ca in aceasta:D.Sper sa-si mentita rezultatele de pana acum si sa continue sa-mi imbunatatesca fata:).
L-am comandat de aici si a costat 23,25 euro.







10 comentarii:

  1. mersi.cu posta au trims ? sau poate curier?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prin curier,direct la usa:). A venit destul de repede avand in vedere ca am dat comanda in perioada codului portocaliu:P.

      Ștergere
  2. Ma bucur ca iti prieste. Eu sunt sceptica cu acidul salicilic 2%, pentru ca dupa un "start" la fel de miraculos, in circa doua saptamani tenul meu s-a obisnuit cu el si nu am mai observat nici un beneficiu major. :(
    Dar sa ne tii la curent!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Silvia! Imi pare rau sa aud asta,sper sa nu fie si cazul meu pentru ca tare mult imi place rezultatul so far:). Asta este si motivul pentru care am ales sa fac un review cu primele impresii...ca peste 3-4 saptamani sa revin cu un review in care sa spun clar ce efect a avut/sau nu asupra tenului meu:).:-*

      Ștergere
  3. Deea, mai folosesti acest produs?

    Daca da, cum iti merge cu el? daca nu, pe termen lung si-a mentinut beneficiile, sa spun asa ? :) sau ti s-a intamplat ceva similar Silviei (mai sus)

    Eu am probleme cu punctele negre si cu acneea, nu prea mari dar persistente... Ma gandeam sa comand un produs PC cu acid salicilic. Intre toate fix acest toner mi-a atras atentia. :) Oscilez intre acesta si unul din exfoliantele celelelte pe baza de acid salicilic.

    Cam cand mai dai comanda?

    Merci. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,
      Il folosesc in continuare si imi merge excelent cu el:). Il recomand tuturor celor care se confrunta cu acnee severa, cosuri sub piele si puncte negre. I-am facut si un review detaliat,nu stiu daca l-ai citit:
      http://deesboudoir.blogspot.ro/2012/04/paulas-choice-clear-targeted-blemish.html
      Urmatoarea comanda vreau sa o dau peste 2 saptamani. Da-mi mail si vb mai mult:-*

      Ștergere
  4. Deea, daca spui ca peste 2 sapt dai o comanda [asta inseamna in jur de 22oct.,nu?), o sa revin spre sf sapt cu un mail sa iti spun asupra carui prod m-am hotarat. Ma tenteaza si un serum cu retinol, dar sa vad cum fac rost de banuti intai si apoi iti spun cert.
    Tu ai folosit vreun serum de la PC?
    Pup, un w-en frumos in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu ma gandeam pe 19 oct sa dau comanda,dar despre asta vorbim pe mail:). Da, am incercat, de fapt il am si acum pe Skin Balancing Serum,si imi place mult. Astet mail-ul si vb acolo mai multe;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai exista acest produs pe site-ul Paula s Choice?Eu l-am tot cautat dar nu il gasesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mai exista, doar ca i-au schimbat ambalajul. Acum este bleu. Il gasesti la sectiunea exfolianti.

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter