TAG: Pacatele frumusetii


Am lipsit in ultima perioada,dar nu nemotivat: mi-am sustinut disertatia si a trebuit sa ma concentrez asupra ei...si bineinteles ca am luat-o cu 10!!!! Aplauze,aplauze!!!! Multumesc frumos!!!:D.
Revenind la subiect, Andreea mi-a transmis acest tag acum cateva zile si abea asteptam sa am timp sa-l fac:). Mi-a placut mult si m-am distrat in timp ce cautam raspunsuri si fiti sigure ca am fost 100% sincera (poate prea sincera:P)...dar sa vedem ce a iesit:

1.LACOMIE -Care este cel mai ieftin produs cosmetic pe care-l ai? Si care este cel mai scump??

Siiimplu!!! Cel mai ieftin pe care-l folosesc foooarte des este Pudra Bronzanta (Sun Kissed) de ELF. Se poate observa cu ochiul liber cat de mult imi place:)) si a costat doar 8 lei:).


 Cel mai scump produs cosmetic este 15 Anniversary Palette de la Urban Decay. A costat o caruta de bani (260 lei) siiii partea ca mai tare este ca nici macar nu i-am dat eu:)). Am primit-o cadou de Mos Nicolae....i know,you hate me:P.


2.MANIE -Care este produsul cu care te afli intr-o relatie iubire/ura? Ce produs a fost foarte greu de gasit?

Am o "relatie" ciudata cu Lip Tint-ul de la Lush : ador mirosul,ador felul cum se simte pe buze...prima ora...ca apoi imi vine sa aplic si sa reaplic, si sa tot reaplic, pentru ca nemernicul mic imi usuca buzele:(. Il iubesc pentru nuanta superba de roz pal,pentru miros...insa il urasc atunci cand imi usuca buzele!


Produsul cel mai greu de procurat a fost evident: Naked Palette!!! Mi-am dorit-o in tacere timp de 1 an,apoi am inceput sa o doresc cu voce tare...apoi mai ca plageam de dorinta:P. Am trecut prin cateva peripetii pentru a pune mana pe ea...si intr-un final am reusit!!! My precious!!!


3.POFTA -Care este cel mai delicios produs cosmetic/ingrijire personala?

Hmmmm,pentru mine delicioase sunt parfumurile. Ce poate fi mai delicios decat sa mirosi delicios?:P Daca as exclude parfumurile atunci as alege balsamul de buze Carmex. Este preferatul meu de multi ani si va spun sigur ca are un gust delicios,de menta:)).



4. LENE -Ce produs neglijezi din cauza lenei?

Neglijez acest produs atat de mult ca nici nu-l am:)). Este vorba despre fardul/pudra de sprancene,produs total necunosut mie din 2 motive: 1- nu am neaparata nevoie de el,desi recunosc ca sprancenele arata muuult mai bine conturate macar putin.   2- prea multe de facut si de tinut minte!!!:P

5.MANDRIE -Ce produs iti da mai multa incredere de sine?

Paiiii....clar ar trebui sa fie concealer-ul. Dap,asta e!!! Tenul meu nu este perfect,am cearcane si ceva semne pe obraji si nu ies din casa fara concealer. Degeaba ai cel mai frumos machiaj,cel mai sclipitor ruj,etc...daca cearcanele sunt cat China si semnele sar in ochi de la o posta! Am zis!!

6.RAVNA -Ce atribute gasesti foarte atragatoare la sexul opus?

INCREDEREA!!!!

7.INVIDIE -Ce produse ti-ar placea sa primesti cadou?

Uuuuuu,asta e intrebarea mea preferata:D...tineti-va bine,urmeaza potopul:)))
1- Tissot -Lady Couturier
Imi doresc acest ceas de muuuult,foarte muuult,dar costa la fel de muuult:(  totusi sper ca anul asta sa-l primesc...de ziua mea:D.

2-Sigma -Make me blush brush kit
Pai cum sa nu-ti doresti asa ceva?? N-ai cum!!!
 3- MAC
Am un wishlist cu ceva produse MAC:P...e destul de mare,include rujuri,blush-uri,farduri,etc.Si cum 1 si 8 martie sunt aproape m-am gandit ca nu ar fi rau sa se stie...asa...in caz ca cineva,sau altcineva ar vrea sa-mi faca un cadou:)).As fi foarte surprinsa daca as primi...pe cuvant!!!:P.

Gata tag-ul!! Sper ca nu v-am plictisit,mie una mi-a plcut mult.... acum incep sa astept cadourile:)).Il dau mai departe tuturor care-l citesc si nu l-au facut. V-am pupat!!

12 comentarii:

  1. Ce wishlist dragut ai :* :)). Poate le primesti anul acesta :*.

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand felicitari pentru disertatie :) acum poti rasufla eliberata :)) si iti doresc sa primesti tot ce ai atasat mai sus :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru dizertatie... eu mai am cateva luni ;)
    Foarte dragute raspunsurile, I really enjoyed!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu trebuia sa o dau anul trecut,dar am amanat-o:P. Bafta multa!! Desi sunt sigura ca te vei lauda cu aceeasi nota:D. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce dragut!Imi place ca ai pus si fotografii.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Deea
    Nu ma mai regassc in lista ta, nu stiu din ce motiv,insa tu esti la mine in blogroll inca de cand m-ai rugat sa te adaug....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,esti sigura?? Eu am facut curat in lista dar am sters doar persoanele in blogroll-ul carora nu ma mai regaseam. o sa rezolv problema imediat,te pup:).

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter