Tresemme Naturals -Nourishing Moisture Shampoo


Sunt sigura ca majoritatea ati auzit de produsele marca Tresemme. Eu am aflat de aceasta firma in urma cu aprox 6 luni si inca de atunci mi-a trezit interesul. Am citit o gramada de review-uri pozitive si am vrut sa incerc si eu ceva de la ei. Cum sampon aveam (pe vremea aia foloseam sampon Keune,am scris despre el aici),m-am gandit ca nu mi-ar prinde rau spray-ul pentru protectie termica,de care am fost foarte multumita si pe care il recomand oricui:D.
Dar sa revenim la sampon, in prezent folosesc Paul Mitchell- Shampoo Two , un sampon special pentru parul gras,care isi face treaba de minune dar....am parul gras si scalpul foooooarte sensibil. Prin urmare nu pot folosi acest sampon de doua ori la rand pentru ca-mi usuca foarte rau scalpul:(. Solutia?? Il folosesc o data la 3-4 spalari si totul este perfect:).

Pentru restul spalarilor (mai frecvente:P),am ales fara sa stau sa ma gandesc prea mult: Tresemme Naturals. O alegere pentru care ma felicit si in ziua de azi:)).

Ce promite acest sampon: (am sa traduc pasajele importante de pe sticla)
- ofera o spalare gentila,avand o cantitate scazuta de sulf
-contine aloe vera si extracte de avocado
-hidrateaza si protejeza parul impotriva radicalilor liberi si a ruperii firului de par.
- promite un par mai sanatos,hidratat,mai puternic si matasos
- este potrivit si pentru parul vopsit

Il folosesc de mai bine de o luna si pot spune sigur ca acest sampon chiar face ce promite:D. In primul rand ador faptul ca are cantitate mica de sulf, ceea ce-mi garanteaza ca parul si mai ales scalpul nu-mi sunt agresate. De cand il folosesc am observat imbunatatiri in ceea ce priveste structura parului, a devenit mai puternic,nu se mai rupe atat de repede....dar si la capitolul aspect: este mai matasos,mai fin,mai stralucitor:).
Are un miros placut dar foarte subtil,curata foarte bine,se clateste usor.
Un mare plus pentru cantitatea oferita (739 ml),ambalajul elengant si mai ales pentru capac:P,care este fix,apesi intr-un colt si se ridica in celalalt,si asa poti doza simplu cantitatea necesara (urasc sticlele mari cu capac care se ridica,ma incurca,sunt greu de manevrat).

Ador acest sampon si cu siguranta nu am sa renunt curand la el. De cand il folosesc parul arata mai bine,se rupe mai greu,nu m-am mai confruntat cu scalp iritat sau uscat. Contrat ideii mele, ca pentru un par gras trebuie folosit constant un sampon destinat special parului gras...Tresemme mi-a dovedit ca pot folosi un sampon hdratant fara sa-mi incarce parul si fara sa-l ingrase:D.

Pretul...DOAR 30 lei!! Da,doar 30 lei pentru aproape 1 litru de produs si care pe deasupra este si foarte,foarte bun,
Voi continua sa-l folosesc pana nu-l voi mai gasi la vanzare:P si il recomand tuturor!!
Impreuna cu samponul folosesc si balsam Tresemme,din alta gama...dar despre el intr-o postare viitoare;). Va pup!




10 comentarii:

  1. Pe okazii.ro:),cauti Tresemme si iti apar produsele. E un tip Radu care le are la vanzare,e f de treaba si serios:). Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. De putin timp am inceput si eu sa folosesc samponul Tressemme. Deocamdata mi se pare bun, dar mai astept sa treaca cateva saptamani pana imi formez o parere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dorina tot din gama Naturals este samponul?:) Daca da,siiigur nu iti vei schimba parerea:D. Daca e din alta gama,nu stiu,nu am incercat...insa cred ca toate sunt la fel de bune:). :-*

      Ștergere
  3. este un site cosmeticepenet ,acolo gasesti.mersi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. wawwwww,multumesc Stela:-*,nu stiam de acest site si chiar au multe produse:).

      Ștergere
  4. Buna. Si eu am parul gras. Nu sunt sigura care sampon sa iau de la tresemme. Pt par gras sau hidratant?
    Tu de cand folosesti samponul hidratant ti se mai ingrasa parul des?

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu ti-l recomand pe cel hidratant, din simplul fapt ca daca parul este gras la radacina, nu inseamna ca este gras si pe lungime si ca nu are nevoie de hidratare.
    Solutii impotriva ingrasarii parului nu prea sunt, in principal tine de gena. Asta e, ne spalam mai des pe cap:)).
    E important sa nu-l agresam cu sampoane invazive care usuca scalpul si firul. D-aia ti-l recomand pe cel hidratant, pentru ca desi nu iti rezolva problema ingrasarii, sigur iti va darui un par frumos si lucios:).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pt raspuns! :) Atunci il iau pe cel hidratant. Balsam am zis sa nu mai iau si in locul lui sa iau o masca par regeneratoare. Din cate am inteles mastile de par se folosesc de 1-2 ori pe sapt, nu?

      Ștergere
    2. Eu zic sa-ti iei si balsam si masca:P.
      Si-ti explic si de ce: ambele aduc un plus de hidratare firului de par si-l fac mai maleabil, usor de pieptanat,etc.
      Nu exista nicio regula cu privire la cat de des se aplica masca de par. Eu de ex, aplic masca dupa fiecare spalare. Am 3 masti pe care le rostesc in functie de starea parului sau chef:P. Insa atunci cand sunt pe fuga, aplic doar balsam si parul tot arata ok.
      D-asta spun sa-ti iei si balsam. Nu vei avea mereu timp (sau chef) sa stai cu masca in cap. Atunci vei aplica simplu balsam si gata:).

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter