Neutrogena SkinClearing Mineral Powder



Fetelor ma chinui sa scriu aceasta postare de mai bine de 6 luni:)),insa ca un facut,tot timpul au intervenit alte produse care am considerat ca "merita" mai multa atentie si despre care am zis ca e musai sa scriu.Amuzanta treaba avand in vedere ca folosesc aceasta pudra de apoximativ 1 an si s-a dovedit a fi un produs excelent!
Ce promite Neutrogena SkinClearing Mineral Powder?
-acopera,trateaza si ajuta la prevenirea aparitiei acneei cu ajutorul acidului salicilic
-tehnologia MicroClear (habar n-am care e,dar ei asa spun:P) previne si ea aparitia inesteticelor cosuri
-absoarbe excesul de sebum,efect matifiant
-formula minerala promite ca este blanda cu tenul
-incrediente active: acid salicilic 0,5%

Asa cum am spus si mai sus folosesc aceasta pudra de aproximativ 1 an (se poate observa in a 2-a poza ca mai am putin si ating metalul cutiei:P) si sunt foarte multumita de ea. Este compacta,deloc prafoasa,ofera acoperire buna insa fara a da impresia de ten incarcat sau a avea aspect cakey.O folosesc mereu indiferent de anotimp,insa cu predilectie vara atunci cand gradele celsius de ingramadesc in termometre si aplicarea fondului de ten imi este practic imposibila. Solutia ideala pentru vara este crema cu protectie solara,apoi aceasta pudra intr-un strat subtire.Efectul? Un ten uniform cu aspect natural si micile imperfectiuni acoperite:D.
Nu am gasit specificat nicaieri pe ambalaj ca ar contine protectie solara,cu toate astea in incrediente se regaseste oxidul de zinc despre care stim ca ne protejeaza de soare.Dar probabil este intr-o cantitate minima,deci fara niciun efect de protectie...pentru acest motiv primeste o bila neagra.

Nu am observat ca-mi trateaza acneea in vreun fel  desi ei se lauda cu acest efect...insa acopera excelent problemele tenului si nu le agraveaza. Am folosit-o in perioadele in care tenul meu arata groaznic si orice puneam pe fata parca mai rau imi facea...insa nu si aceasta pudra:).Nu am simtit ca-mi blocheaza porii,nu mi-a provocat vreodata aparitia vreunui "monstrulet"...insa nici nu a tratat problemele deja existente.Nu ma plang din punctul asta de vedere,nu ma asteptam ca o pudra sa-mi trateze acneea:)).
O am in nuanta Soft Beige,nuanta ce se potriveste perfect cu tenul meu. Am cumparat-o de pe okazii.ro,la incredibilul pret de 28 lei (fara transport)are 11gr si se consuma foarte greu:)..Din pacate nu am mai gasit-o la vanzare pe okazii:(..insa nu cred ca este un produs atat de greu de procurat;).
Parerea mea...merita incercata:).
Este un produs bun care-si face treaba,la un pret excelent!

9 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. eu am luat-o de pe okazii.ro. In prezent nu am mai gasit-o la vanzare...insa cred ca o poti gasi pe alte site-uri.

      Ștergere
  2. ai reusit sa mai gasesti vreun site care vidne acest produs? ma intereseaza mai multe produse de la neutrogena dar nu le gasesc nicaieri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu:( si pe mine ma intereseaza fodul de ten Neutrogena insa nu l-am vazut nicaieri:(. Daca gasesc dau de stire:D

      Ștergere
  3. ai gasit ceva site de unde putem cumpara fondul de ten???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am tot cautat insa nu e nicaieri, adica pe niciun site care sa livreze la noi:((.

      Ștergere
    2. se gaseste pe www.blacknight.ro si pe pagina lor facebook...sunt minunate

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter