NYX Soft Matte Lip Cream



Buna dimineata tuturor,va doresc o saptamana usoara si plina de soare:D. Sper ca v-ati distrat in weekend-ul ce tocmai a trecut...eu siiigur da:P.
Astazi va prezint un produs ce mi l-am dorit mult,foarte muuuullt si nu m-am inselat in privinta lui atunci cand am zis ca e special!!

Este vorba despre "rujul" Nyx Soft Matte Lip Cream,nunata Amsterdam, primit acum cateva zile impreuna cu alte produse comandate de pe beautyjoint.com.Cum in weekend am luat cu asalt orasul,m-am gandit ca e momentul potrivit sa testez noul meu "ruj" rosu ca focul:P....am facut cateva poze in care am incercat din rasputeri sa-i prezint culoarea adevarata (un rosu-corai aprins) insa fiind noapte eforturile mele au fost in zadar:(. Dar sunt sigura ca nu e asa greu sa va imaginati aceeasi culoare insa putin mai aprinsa,mai puternica:!..(ignorati "decorul"...baia a fost singura incapere cu lumina ok:P)

Faimosul "ruj" se prezinta asa: nu este nici ruj,nici gloss,nimic din ceea ce ai incercat pana acum...e un ruj crema cu un finish mat. Paiii...chiar asa e:)).
Arata ca un gloss,insa in momentul cand il deschizi realizezi ca este un fel de ruj lichid....apoi il aplici si costati cu surprindere cat de usor se intinde pe buze,de parca ar fi o spuma coloranta...iar la final, admiri un finish perfect mat si o rezistenta identica cu a unui lip stain.
De fapt,eu in categoria lip stain il incadrez...coloreaza superb buzele si nu pleaca de la locul lui deloc usor,indiferent ca bei sau mananci se pastreaza pe buze surprinzator de bine:).
Recunosc faptul ca am devenit dependenta de el si ca abea astept sa dau o noua comanda in care sa-mi mai cumpar cateva:D...mai trebuie sa specific ca miroase a prajitura??. Singurul lucru care nu-mi place la acest produs este ca nu hidrateaza:(. Nu pot sa afirm ca usuca buzele,in cazul meu nu am simtit nevoia sa aplic balsam hidratant decat dupa cateva ore...insa recunosc,nici nu le hidrateaza. Recomand aplicarea unui balsam hidratant cu 30 de minute inainte si totul va fi ok;).

In afara de acest mic "amanunt" spun cu mana pe inima ca nu am nimic de obiectat si ca acest produs a devenit un must have pentru mine!! Nuantele sunt superbe,rezistente,mate, aprinse....cu asemenea buze nu ai cum sa treci neobservata,garantat! Am si unul in nuanta Stockholm,un nude superb...insa nu am apucat sa ma pozez cu el...inca:P.
Cat priveste pretul: imbatabil, 5,70$ este mai mult decat excelent pentru un asemenea produs...cel putin din punctul meu de vedere,care ma declar multumita pe deplin de el:). Merita incercat!!





13 comentarii:

  1. Ce coincidenta, si eu am luat la purtat in weekend soft matte lip cream-ul :)) Eu am nuanta Sao Paulo (Amsterdam m-a tentat mult timp dar n-am avut tupeu sa-l iau stiind ca e f aprinsa culoarea ;;) ), si mi-a lasat cam aceleasi impresii, oricum la partea cu hidratarea mi se pare peste un ruj mat care usuca buzele, in comparatie cu lip cream-ul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe,ce tare!!Sao Paulo il are prietena mea si este SUPERB,am sa-l comand si eu!! Sa-l porti cu placere,desi sunt sigura ca deja o faci:)!.Amsterdam este my favorite si ti-l recumand,lasa faza cu tupeul...ti-ar sta foarte bine cu el:D. Ai mare dreptate cu rujul mat,este net superior!! Te pup

      Ștergere
  2. e frumos , mie imi plac rujurile NYX...sunt si ieftine si bune !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e coco, rujurile sunt ieftine si au o multime de culori:)...insa asta e mai bun decat toate la un loc:D. Ti-l recomand,ai sa ramai surprinsa! Pup

      Ștergere
  3. Arata super! Mi-ar fi placut sa vad si niste poze in lumina naturala. Imi pare rau ca nu avem acces direct in RO la produsele NYX, chiar sunt bune si au preturi decente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Krista am sa fac o poza si in lumina naturala,atunci cand o sa prezint nuanta Stockholm,care e prea frumoasa pentru a nu o arata:).Avem acces la produsele Nyx in Ro,in magazinele Marionnuad, insa preturile sunt cam mari (parerea mea) si nu se merita :(. Dar acum nah,tine de alegerea fiecaruia;),te pup!

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Saru'mana Mada!! Ma pensez singura si sper ca fac treaba buna...caci de fiecare data cand m-am lasat pe mana altcuiva nu mi-a placut rezultatul:(,erau subtiate vizibil si arcuite pana la cer:)).

      Ștergere
  5. wow, super. Si tenul tau arata flowless :) double wear-ul?? daca e..e magnific, imi zici si mie ce nuanta e te rog?

    Saru`mana mult si sa te bucuri de matte lip ;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jules o sa te uimesc dar nu avem nimic altceva pe fata decat o pudra:). Tenul meu arata atat de bine datorita produselor Paula's Choice si de cand le folosesc am uitat complet de fdt:D. Insa si Double Wear face o treaba excelenta,in urma cu 2 luni tenul meu arata rau si cu ajutorul lui reuseam sa am curaj sa ies din casa:P. Nu-mi amintesc acum nuanta,insa daca ai timp cauta la eticheta Estee Lauder si gasesti acolo review-ul unde am mentionat si nuanta. Te pup

      Ștergere
  6. Foarte tare! Al meu e rosu-rosu! Nu bate spre nici un corai.. sa fie pur si simplu "de vina" nuanta buzelor noastre care evident e diferita sau doar diferenta cumva de lot?Eu l-am luat dupa cherryculture.Am nuanta Amsterdam si e un rosu tare aprins,rosu-rosu,si nuanta Milan care e favorita mea.Sunt deja la al 3 lea tub :D Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce tare:)). Si al meu este rosu aprins,doar ca nu este clasicul rosu cu,care sunt obisnuita,bate putin spre corai. Eu cred ca nuantele difera in functie de culoarea buzelor,nu cred ca au facut mai multe culori cu acelasi nume:P...ai poze pe blog cu el? tare's curioasa:))

      Ștergere
  7. Ce ruj frumos!!
    www.whitecharm.wodpress.com

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter