Moisture Boost Daily Restoring Complex SPF 20


A venit in sfarsit si timpul acestui review! De vreo luna mi-am produs sa scriu despre minunata crema,insa am tot amanat din diferite motive desi de vreo saptamana tot storc si mutilez saracul tub pentru a mai scoate ceva produs din el:)).
Folosesc aceasta crema din luna februarie (exact de la inceputul lunii) si spun cu mana pe inima ca o iubesc,desi nu o voi recumpara momentan:P. Motivele pentru care nu o voi mai comanda am sa vi le dezvalui, dar mai intai...sa o luam cu inceputul:
Am mai vorbit si in alte postari despre rutina mea zilnica de ingrijire a fetei,care este compusa din produse Paula's Choice evident,dupa cum urmeaza:
-Imediat dupa trezire ma spal pe fata cu cleanser-ul Paula (ii voi face un review curand), in trecut am folosit All over hair & body shampoo,review aici, care face practic acelasi lucru si este foarte bun pentru "peste tot":)).
- Apoi aplic exfoliantul Clear targeted blemish relief toner,review aici
-Iar la final aplic pretioasa crema care face subiectul de astazi:).

Aceasta rutina pastrata cu strictete din februarie pana astazi mi-a imbunatatit vizibil aspectul pielii,fata mea nu a aratat niciodata mai bine!
Descrierea oficiala a cremei suna cam asa:




  • Innovative, soufflé-like cream texture to make your skin feel smooth while restoring moisture
  • Lightweight, satin finish never makes your skin look greasy
  • Antioxidant-rich formula to boost your skin's defenses and help resist signs of aging
  • Provides reliable anti-wrinkle protection with stabilized avobenzone
  • Ideal to prep your dry skin for makeup application
  • Medium protection


  • Arata ca o crema normala,alba,fara miros si iubesc faptul ca intra foarte,foarte repede in piele:). Desi este recomandata pentru un ten normal sau uscat, (eu il am mixt spre gras) nu am intampinat nicio problema. Se absoarbe rapid fara sa lase o pelicula grasa,fara sa-mi faca tenul sa luceasca si este ideala ca si baza de machiaj.Hidrateaza excelent si mi-a fost de real ajutor in primele saptamani de folosire a exfoliantului cand tenul meu era mega-extra uscat.Singurul minus l-as acorda pentru faptul ca se consuma relativ repede,tubul are 60 ml si mi-a ajuns 3 luni si jumatate desi toata lumea care vorbeste despre produsele Paulei sustine sus si tare ca o crema te tine minimum 6 luni. Nu este o mare tragedie,eu am consumat-o mai repede probabil pentru ca am aplicat-o si pe gat/decolteu.Trebuie sa specific faptul ca nu ma dau in vant nici dupa ambalaj,tubul se murdareste si dupa 2-3 saptamani arata de parca a facut razboiul:P, iar cand ajungi la ultimele picaturi de crema iti vine sa-ti iei campii pana scoti ceva produs:)).
    Evident acestea nu sunt niste minusuri importante,pot trece peste ele cu usurinta atata timp cat produsul isi face treaba iar eu sunt multumita:).Iubesc faptul ca are spf 20...insa pentru zilele de vara ce urmeaza imi pare un numar cam mic:P,avand in vedere ca voi continua sa folosesc exfoliantul. Acesta este SINGURUL motiv pentru care nu o voi recomanda momentan,ma voi orienta catre o crema cu spf mai mare...pana la toamna,cand cu siguranta acest produs se va regasi in sertarul meu!

    Aceasta crema si-a facut treaba de minune si o recomand oricui se arata curios sa o incerce,indiferent de tipul de ten;).Comandata de pe site-ul Paula's Choice,pret 25,50 euro.
    Voi ce creme ati incercat de la Paula? Daca aveti sugestii in privinta cremei cu spf mai mare,le astept cu nerabdare...sunt cam indecisa:P.



    4 comentarii:

    1. Eu o folosesc pe cea cu SPF 45. Am folosit-o si vara trecuta si mi se pare ok. Nu e grasa, dar la mine luceste putin pe ten dupa aplicare, nu arata unsuros, dar luceste. De cateva zile aplic sub ea serumul matifiant (imi scapa denumirea exacta, e din gama pt. ten gras) si parca e mai bine, nu mai luceste chiar asa. Din tot ce a incercat, eu pe asta o recomand ca si protectie cu spf mare. Am mai incercat si laptele Nivea Baby cu spf 50, recomandat de Corina, dar pana la urma pe asta am ales sa-l folosesc pe corp, pe tenul meu e prea gras si fiind cu factor fizic lasa urme albe. Bafta, sa ne zici ce ai luat pana la urma si cum e.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Eu oscilez intre cea despre care vorbesti tu,cu spf 45 si cea cu spf 30,nu stiu inca. Dar parca suna bine ce spui tu si tare-mi face cu ochiul:D. Ms frumos,aveam nevoie de o parere:-*

        Ștergere
    2. Buna! (foarte util review-ul)
      Vreau doar sa spun ca cei de la Paula's Choice au facut mai nou niste teste pentru aceasta crema si acum este listata cu SPF 30, in loc de SPF 20 (au ajuns la concluzia ca are, de fapt, un alt SPF decat ce credeau ei). Ambalajul este acelasi (cu toate ca mai nou scrie pe el SPF 30) si ingredientele sunt, de asemenea, neschimbate. Eu zic ca e o veste buna faptul ca ofera protectie mai mare. Eu o folosesc in jurul ochilor doar, unde am pielea mai uscata. Fiind destinata tenului uscat imi este teama sa nu cumva sa imi blocheze porii.

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Da am vazut si eu ca i-au crescut spf-ul si nu poate decat sa ma bucure:). Eu am tenul mixt si nu am avut probleme cu ea,nu mi-a blocat porii,nu mi-a adus nicio neplacere. Singurul minus este ca nu o pot folosi pe timpul verii caci este prea hidratanta pt mine...insa cum vine toamna cum o voi recumpara:)

        Ștergere

    Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter