Preferatele lunii mai


Nu obisnuiesc sa fac postare cu "preferatele" mele in materie de makeup,de fapt este prima de acest gen:). M-am decis sa o fac deoarece luna asta am folosit in fiecare zi aproape aceleasi produse,majoritatea noi si am decis ca trebuie sa le adun pe toate si sa vi le prezint:). Despre unele am vorbit deja,despre altele urmeaza, concluzia este una singura: le iubesc foarte mult!

- Fond de ten Avon - Ideal Flawless (am vorbit despre el aici)
- Wet'n'Wild -Walking on Eggshells  (cea mai folosita paleta de farduri din luna mai,este mica si usor de tinut in portfard,am laudat-o aici )
- Pudra Bourjois - Eclat Mineral ( o am de muuulta vreme insa nu am apucat sa scriu despre ea,cu toate ca o folosesc foarte des,daca sunteti interesate pot sa-i fac un review)
- Ruj Mac- Hug Me (l-am primit de ziua mea si de atunci il folosesc non-stop,review aici )
- Mascara Rimmel - Sexy Curves (la inceput nu ne-am inteles deloc,acum suntem buni prieteni)
- Gel eye-liner Mac - Blacktrack (este minunat,review soon)
- Creion Avon Supershock - Khaki shimmer (nu este nou,il am de mult dar inca il folosesc cu placere.Din pacate aceasta nuanta nu mai este disponibila,ce noroc pe mine ca am fost inspirata si mi-am luat unul de rezerva:P)
- Fard Mac -nuanta Club (am visat la el muuult timp si acum ca in sfarsit este al meu va pot spune sigur ca e mult mai spectaculos decat ma asteptam. Review curand!)
- Blush Elf - Candid Coral (cel mai folosit blush din ultimele 2 luni,promit sa-i fac review luna ce urmeaza)
- Oja Essie- Shine of the times (nu se incadreaza la capitolul makeup dar trebuia sa o includ la cat de frumoasa si spectaculoasa este)
- Oja Zoya - Lolly (roz mat superb,perfecta pentru vara,rezista foarte mult timp pe unghii. O ador!)
- Pensulele Real Techinques ( le pot denumi simplu "achizitia lunii". Sunt minunate,despre setul Core am vorbit aici , despre setul pentru ochi urmeaza review cat de curand)

Acestea au fost preferatele lunii mai si cu siguranta multe dintre ele vor trece ca preferate si in luna iunie:). Sper ca v-au placut si astept cu interes sa aflu care sunt preferatele voastre! Va pup!




6 comentarii:

  1. Ojele arata delicios. Cel mai tare ma tenteaza Zoya :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooo este cu adevarat superba,si atrage toate privirile:).Am pus poza cu ea pe pagina de Facebook daca vrei sa o vezi mai de aproape:P.:-*

      Ștergere
  2. Imi plac toate favoritele tale :). Trebuie sa cercetez ai indeaproape paleta aia wet n wild. N-ar mai trebui sa-mi iau nicio pensula, dar cred ca astea de la RT ma vor corupe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coco e minunata paleta...iar despre pensule nu am suficiente cuvinte de lauda:)...cred ca o sa-mi mai iau un set:))

      Ștergere
  3. Pe mine m-ar interesa sa aflu mai multe despre pudra Burjois daca se poate :d.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu cea mai mare placere! O sa incerc sa-l fac cat mai curand:)

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter