Omu' gospodar isi face iarna caruta,iar vara sanie


Nu stiu cum sunteti voi cand vine ziua de salariu,stiu insa cum pe mine ma apuca o euforie de nedescris. Probabil ca toti patim asa,ca doar n-am intalnit inca om caruia sa nu-i placa sa primeasca bani:P. Dar eu, eu sunt un specimen mai aparte! Ma apuc cu 3-4 zile inainte sa-mi fac lista cu ce-mi trebuie NEAPARAT, ce-mi doresc si am nevoie, ce-mi doresc desi nu am nevoie dar daca imi doresc e suficient cat sa ma conving ca e musai sa-l am:)). Dupa ce lista e gata, ma simt mandra nevoie mare ca am reusit sa ma incadrez in buget si ma pun pe asteptat. Ce astept?Pai evident: ziua cea mare in care cardul se va umple...aproape...ma rog,vor fi ceva bani acolo:)).
Si in sfarsit vine si ziua salariului si nu stiu cum naiba se intampla,dar de fiecare data ma apuca nebuneala si fibrilatia si uite asa lista mea cu trebuinte si dorinte se duce fix...la necuratul!
Asa s-a intampla si duminica dimineata,cand am ajuns in Afi cu prietena mea. Desi pornisem in cautare de rochite si sandale si sacouri....dupa 6 ore zabovite printre vitrine si reduceri,m-am ales cu urmatoarele:

Trench Camaieu 
Mi-a placut de cum am pus mana pe el,materialul fiind foarte fin de genul pielii intoarse (evident ca nu este piele).Nu este foarte gros,potrivit pentru primavara-toamna. Mi-a placut si mai mult cand am vazut pretul :110 lei! 


Trench Koton
Pe acesta l-am vazut dupa ce deja il cumparasem pe primul insa mi-a placut atat de mult ca nu am putut sa-l las in magazin. Materialul este mai gros,perfect pentru iarna. Se aseaza foarte frumos pe corp,are cordon in talie si lungimea depaseste cu putin genunchiul. Bineinteles ca si acesta era la reducere, am dat pe el 150 lei.


Camasa H and M
Este singurul lucru " de vara" pe care l-am luat:)). Material subtire,gen voal, racoroasa si foooarte frumoasa. Pret 90 lei.


Cizme Stradivarius
Ohhh,jur ca nu ma asteptam sa-mi gasesc cizme in plina vara:)). Dar uite ca am fost norocoasa! Mi-au placut de cum le-am vazut si am zis ca e o super afacere avand in vedere ca nu aveam nimic de incaltat in aceasta culoare,dar si pretul: doar 120 lei.


Cizme peste genunchi Koton
Cea mai avantajoasa achizitie: doar 80 lei:D. Nu aveam cum sa ratez oferta,desi mai am o pereche asemanatoare:P. Sunt superbe si speciale caci au fermoarul in exteriorul piciorului:). 


Acum probabil credeti ca n-am toate tiglele pe casa...si pobabil aveti dreptate:)). Insa eu sunt tare mandra de achizitiile mele,mai ales ca la asemenea reduceri nu erau de ratat! V-am spus ca-mi plac chilipirurile:P. Recunosc si faptul ca pentru vara mi-am tot cumparat hainute,unele dintre ele nici nu am ajuns sa le port, inca au eticheta pe ele. Cu siguranta n-ar trebui sa va mirati daca la iarna o sa ma vedeti facand postari cu ultimele costume de baie si sandale cumparate:)) Pupici!

31 de comentarii:

  1. Trenchul de la Koton e superb! Si eu mi-am luat un pulover superb. Acum ma simt mai bine cand vad ca nu sunt singura :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohhh daaa,aveau si pulovere suuuperbe:D...dar nu mai aveam eu bani:)). Relax,suntem mai multe decat crezi:))

      Ștergere
  2. La iarna ne luam costume de baie, nu? ;)) Sa le porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. mai ales daca la reduceri si gasesti marimea.foarte frumoase toate.pupppp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am ramas uimita ca aveau 34-36...nu ma asteptam,asa ca am profitat:D. Pup

      Ștergere
  4. e superb trenchul de la koton:X sa le porti cu placere:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu mi-am luat azi un trench coat de pe Asos, redus cu 60-70%. Din magazinele noastre rareori gasesc masura mea la jachete si sacouri (XS,S).
    Sunt foarte frumoase achizitiile tale si iti urez sa le porti cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 70%?? Trebuie sa arunc o privire e asos:D. Ms de pont! Sa-l porti cu placere! Pup

      Ștergere
    2. Da, majoritatea sunt reduse de pe 60-80 de lire (400-600 de lei) la 25-30 (150-200 lei). Am mai luat haine de toamna/iarna de la ei si am fost mereu multumita de calitatea lor. Eu din pacate nu locuiesc intr-un oras unde exista mall-uri si desi ajung des in Bucuresti nu am timp sa colind mall-urile :( Cand statea in capitala, alta era treaba. Daca nu esti pe faza, imediat se epuizeaza stocurile. Tu ai fost o norocoasa!

      Ștergere
  6. Si eu vreau UGG-uri!!! Ai idee unde la gasesc mai ieftin?? Dar nu-mi zice de Turcia ca nu am nicio sansa sa ajung:(. Ms frumos si tu la fel!:-*

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac la nebunie trench-ul Koton si camsa HM! Sa le porti cu mare drag! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte bn te-ai gandit, sa le porti sanatoasa pe foate!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa le porti cu placere si cu voie buna.
    Pupicei.
    P.S : Imi place al doilea palton la nebunie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ms frumos! Nu mi-a venit sa cred cand l-am vazut,era singurul ramas si culmea mas 34:D. Parca ma astepta pe mine:))

      Ștergere
  10. O Doamne, nu sunt eu fan animal print, dar camasa e absolut superba. De la forma, pana la material & co. Sa le porti sanatoasa, cand o fi :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place animal print-ul,desi recunosc sa forma a fost cea care m-a convins:P. Ms:-*

      Ștergere
  11. Esti tare "nebuna":D Dar foarte bine :) Si eu sper sa ajung repede la bucuresti si inafara de tricouase si chestii pentru tabara vreau sa imi iau ceva incaltaminte mai pt toamna sa ma uit ed o geaca si niste pluovare( daca se gasessc desi nu cred:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sa faci,sunt o gramada de reduceri fooorate mari:D. Ba sa stii ca se gasesc multe pulovere foarte frumoase si foarte ieftine:). O sa-ti fie greu sa alegi:))

      Ștergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Primul trench si camasa H&M arata super cute!
    Sa le porti cu placere! Si sa faci furori!

    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu as fi procedat la fel! ;)) Sa le folosesti sanatoasa! Mai erau cizmele alea gri de la Stradivarius? ;;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai era o pereche sau 2:). Oricum mai aveau si alte modele

      Ștergere
  15. Sa le porti sanatoasa! Cel mai mult imi place trench-ul Koton, e de vis!

    RăspundețiȘtergere
  16. Credem ca sunt singura care a inceput de acum sa se gandeasca la hainele pentru sezonul toamna/iarna :)) Imi place mult tot ce ti-ai cumparat, mai ales cizmele de la Stradivarius. Sa le porti pe toate cu placere! Pupici!
    P.S.: Ai un tag de la mine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Satu'mana! Atat pt urari cat si pt tag. Promit sa-l fac maine:d.

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter