Comanda iherb.com

Nu mai dadusem de mult o comanda iherb, desi lista de dorinte si tentatii cand vine vorba despre acest site este practic interminabila! Chiar de curand v-am prezentat cateva dintre noile descoperiri (daca nu ati citit postarea o gasiti aici), pe care intentionez sa le achizitionez in viitor.
Iubesc acest site si produsele lui, ba chiar mai mult de atat, pot spune ca am devenit dependenta de unele dintre ele. 
Am fost cat pe ce sa fac atac de panica in momentul in care am constatat ca s-a terminat gelul de dus! Nici probiotice nu mai aveam, inghitisem ultima pastila cu 2 zile in urma. Soc si disperare, nu alta!! 
Am deschis laptopul de graba si cu viteza luminii am comandat produsele mult iubite. Am suferit groaznic ca a trebuit sa stau fara ele timp de 2 saptamani (atat a durat transportul), dar asa-mi trebuie daca sunt ametita si n-am grija sa-mi comand din timp! Sa-mi fie cu invatare de minte pentru data viitoare!
Comanda a cuprins doar 3 produse, dar cele mai importante, fara de care nu pot sa traiesc! Le indragesc foarte mult si nu ma vad folosind altceva.

gel de dus jason

L-am decoperit datorita Georgiei, care mi l-a recomandat intr-o perioada cand aveam ceva probleme cu pielea. Mi-a spus ca-i bine formulat, curata bland fara sa usuce pielea si mai miroase si a caise:P. Am zis sa-i dau o sansa si l-am comandat. M-am inteles atat de bine cu el ca sunt la a 3-a sticla:)).
N-am foarte multe detalii de dat, este un gel de dus normal si face ceea ce trebuie sa faca orice produs de genul: si anume sa curete pielea. Ce-l diferentiaza de restul? Faptul ca nu m-am mai confruntat cu piele uscata sau iritata, poate fi folosit fara nicio problema pe TOT corpul (femeile inteleg la ce ma refer) si miroase....delicios!

Am vorbit despre el aici.
Il indragesc atat de mult, ca mi-am comandat sticla asta desi inca nu am terminat-o pe prima:)). Dupa experienta cu gelul de dus, am zis ca-i mai bine sa fiu prevazatoare in privinta produselor preferate, iar Eucerin este unul dintre ele!

Anul trecut va povesteam aici despre suplimentele pe care luam zilnic. Intre timp lucrurile s-au mai schimbat, am renuntat la multe dintre ele dar nu si la Acidophilus. Ba chiar, de data asta mi-am comandat cutia mare de 150 capsule. Iau 1 pastila/zi si ma simt excelent. 
Stiti deja ca probioticele sunt recomandate pentru a mentine flora stomacala sanatoasa, pentru a ajuta digestia si a intari sistemul imunitar, deci am toate motivele ca aceste pastile sa fie un must have pentru mine!

balsam buze

Si pentru ca iherb este tot timpul atent cu clientii sai, am primit si cadou: un balsam de buze Madre Bees cu miere (iti vine sa-l mananci, initial am avut impresia ca pe bune, au pus miere in tub) si un mini-pix breloc.

Sper ca v-am convins ca la urmatoarea comanda sa dati o sansa macar unuia dintre produsele mele preferate! S-ar putea sa-l indragiti si voi la fel de mult!

Daca sunteti la prima comanda iherb, puteti folosi codul meu UDO545 pentru a obtine o reducere de 10$. Reducerea este valabila doar la prima comanda.

12 comentarii:

  1. Stiu ca e o chestie privata, dar eu am mari probleme cu digestia mea, exagerat de lenesa. Fara ceaiuri sau alte "ajutoare" nu functioneaza deloc. Crezi ca ar merge Acidophilus? Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles! Ajuta foarte mult si chiar daca nu te ajuta, merita sa incerci! Oricum rau nu are cum sa-ti faca;)!

      Ștergere
    2. Multumesc, il trec in wishlist! :D

      Ștergere
    3. De pe Vitacost ati comandat? Puteti economisi ceva banuti! Depinde de produsele comandate.

      Ștergere
  2. Din lista ta doar Eucerin-ul il am si imi place. Din pacate eu sunt una patita cu iHerbul. Ultima comanda nu a aparut si era destul de mare. Si in urma cu un an s-a intamplat la fel cu o alta comanda. Si ma doare sufletul, pentru ca siteul e minunat, au produse pe care le iubesc, care pe la noi nu se gasesc sau, daca se gasesc, sunt de 2-3 ori mai scumpe. Dar cum sa mai ai curaj sa dai comanda cand e ca un joc de noroc daca primesti sau nu produsele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Offf imi pare tare rau:(. Totusi cred ca problema e la posta de care apartii. Rar se intampla sa se "piarda" coletele prin alta parte.Poate nu ar strica sa te "pui bine" cu doamnele:P Mie mi-au ajuns toate, dar stiu multe persoane carora nu le-a ajuns niciun colet, NICIODATA. Prin urmare au renuntat la ideea de a mai comanda online. Nah, traim in Romania:(.

      Ștergere
  3. Mi-ai facut pofta de gelul de dus! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca te plangeai pe undeva, iti imprumutam eu Acidophilus, tot pe astea le folosesc si eu si sunt extrem de multumita! Le-am recomandat tuturor si le-am cumparat si alor mei. Raportul cantitate/calitate/pret este excelent.
    Cu gelul Eucerin ma inteleg binisor, gelul de dus nu l-am incercat ... inca :D Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca stiam...ma plangeam:P. Ai mare dreptate, raportul calitate/pret este imbatabil! Ma bucur ca si tie iti merge bine cu ele!
      Ar trebui sa incerci gelul de dus, e minunat!:*

      Ștergere
  5. Ce ma bucur ca iti merge bine cu gelul de dus! Mi-ai facut dor de el, eu am tot incercat altele si inca am stoc. Abia astept sa mai consum din ele sa il pot lua din nou :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi merge doar bine, il ador!! Multumesc pentru recomandare!:*

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter