Outfit Inspiration

Am ajuns la concluzia ca-s o fashion victim! Nu de putine ori mi-am cheltuit ultimii banuti pe o pereche de pantofi sau un articol vestimentar, desi nu aveam neaparata nevoie, dar e in trend deci e un must si trebuie sa-l am. Nu sunt un exemplu bun din acest punct de vedere, deci va rog, nu faceti ca mine! 
Duc o adevarata lupta interioara pentru a ma abtine de la a cumpara tot ce vad. Am inceput sa-mi fac liste cu lucruri care-mi trebuiesc si e musai sa le cumpar, ingaduindu-mi sa adaug doar 1-2 lucruri pe care le doresc. Asa incerc sa pastez balanta in favoarea celor absolut necesare si cu putin noroc, reusesc sa nu mai chitai dupa bani la mama cu 1 saptamana inainte de salariu.
De cand ma stiu mi-a placut sa ma imbrac frumos, in ton cu moda. Mama imi povesteste ca atunci cand eram mica, ducea adevarate razboaie cu mine pentru ca nu acceptam sa ma imbrac decat cu anumite lucruri. Eram mereu curata si aranjata, ca o adevarata printesa. Daca ma murdaream, fugeam repede in casa sa ma schimb. Saraca mama, spala tone de haine saptamanal, pentru ca fii-sa schimba si cate 5 outfit-uri pe zi:)).
Nu m-a invatat nimeni, nu mi-a impus nimeni, pur si simplu asa am fost de cand ma stiu. Admiram si invidiam deopotriva, fetele mai mari care aveau voie sa poarte tocuri (eu eram prea mica si mama nu-mi ingaduia). In sinea mea abia asteptam sa cresc ca sa am voie sa port orice doresc.
Hainele imi exprima starea de spirit, sufleteasca si chiar materiala. Ma reprezinta 100%. Nu adopt un singur stil, ci mai multe, in functie de ce-mi doresc sa exprim si de ce mi se potriveste.

Si in sfarsit ajungem la subiectul postarii: de unde ma inspir, atunci cand....nu am inspiratie!
De obicei, nu duc lipsa de idei. E de ajuns sa vad o pereche de cizme si in 10 minute sa am in cap intregul outfit pe care sa-l port cu acele cizme. 
Totusi, uneori se intampla sa nu-mi vina nicio idee. Stau in fata sifonierului si nu gasesc nimic potrivit. Vi se intampla si voua, nu?
Atunci cand intampin astfel de momente, apelez la un ajutor de nadejde: Daily Look.
Acest site din SUA, m-a scos de multe ori din incurcatura! Prezinta in fiecare zi cate un outfit complet si in tendinte. 
Cand nu stiu ce sa pun pe mine, deschid site-ul si incep sa navighez printre outfit-uri pana gasesc ceva ce-mi place si e compus in mare parte din lucruri pe care le am si eu. Nu sunt aceleasi haine, evident, dar rezultatul e asemanator. 
Daily Look e locul in care-mi caut inspiratia pentru cele mai trasnite combinatii si asocieri.
Puteti chiar sa cumparati hainutele pe care ei le prezinta (la pret mult mai mic decat daca le-ati luat din magazin), trimit si in Romania. Nu stiu cat este transportul (nu am comandat niciodata) dar stiu sigur ca daca comanzi de peste 150$, este gratuit. Daca aveti prietene doritoare, va puteti cupla la comanda. 

N-ah ca v-am dezvaluit si acest secret:P! Glumesc, stiti ca impart totul cu voi! Sunt curioasa daca stiati acest site si ce parere aveti despre el. De asemenea, sper sa va placa, sa va inspire si sa va scoata din incurcaturi vestimentare, de fiecare data cand aveti nevoie! 

12 comentarii:

  1. Eu aveam pe telefonul vechi o aplicatie kaleidoscop parca se numea si era la fel, o adunare de tinute care mai de care. Pe tel asta n-am mai instalat-o pentru ca pierdeam prea mult timp cu ea.

    Mi-am adus aminte de fashionista din mine de acum vreo 15 ani :)). Ma intrebase o vecina daca mai tin minte cum ma schimbam eu de vreo 3 ori cand ieseam afara si se plangea ca fica-sa e cam la fel acum ;)).
    Mie mami mi-a luat devreme toculete, mici de vreo 2-3 cm dar eu eram in culmea fericirii ca troncaneam :)). Se intamplase intr-un an de Pasti, pantofii erau verde inchis din catifea ♥.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Kaleidoscop zici,ah? Ia sa arunc eu o privire:P.
      Hehe, stiu bine despre ce vorbesti, e "greu" sa fii adolescenta:P.
      Da si mie mi-a dat voie intr-un final, tot asa micute, dar tot nu eram happy...imi doream tocuri adevarate:)).

      Ștergere
  2. OMG, are you my long lost twin... brunet?! Asa ma schimbam si eu de haine cand eram mica, saraca mama :)) Iar daca ieseam la plimbare si zaream vreun magazin... beware :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca da:)). Eu si acum am problema magazinelor:))! E graaaav!

      Ștergere
  3. Da, si eu ma mai uit pe el pentru inspiratie. Pe langa, au si haine tare dragute, cum ai spus si tu. E tare greu sa ne abtinem cu atatea magazine :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte greu!! Si nu stiu cum se face, dar mereu cedez...mai ales in online:P.

      Ștergere
  4. Eu una nu știam de acest site.
    De obicei intru pe Lookbook, mă mai uit la fetele de pe acolo (ori la băieți, uneori :D), dar Daily Look mi se pare la fel de util.
    Când eram mică nu eram mare fashionistă când stăteam pe acasă. Numai când mergeam undeva mă îmbrăca mama în rochie și-mi punea pantofi. Uram rochiile și în școala generală am purtat doar pantaloni (cu foarte puține excepții) și teniși/adidași. Apoi am dat-o pe rochii și pe viitor sper să rămân tot la ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am obisnuit cu Daily Look, insa si Lookbook il mai frunzaresc uneori...in caz ca nu-s multumita de ce gasesc pe primul:P.
      Norocoasa mama ta, nu a avut mari batai de cap cu tine:P! Te pup!

      Ștergere
  5. 10 minute? eu zic ca ne minti si in momentul cand vezi niste cizme in secunda 2 vezi toate posibilitatile de a le purta, nu doar un outfit :))) asa patesc si eu...culmea e ca dupa ce ajung acasa nu mai vad nicio posibilitate :)))

    t pup

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiam de siteul asta, dar aveam aplicatia de Chictopia si Pose pe telefon. Ia sa arunc o privire, ca sigur imi place :D si-asa nu stiam cum sa ma imbrac dimineata la 6 cand plec la facultate si nici sa ma spal pe dinti nu vad bine.. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur o sa-ti placa! Nu stiam de Pose pe telefon...o sa arunc si eu o privire;)! Te pup!

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter