Tratament revolutionar: Endermolift

Experti in expertiza pielii de aproape 30 de ani si lideri mondiali in Mecano-stimulare, cei de la LPG lanseaza Endermolift, noul tratament anti-imbatranire, rapid, eficient si natural.

anti-imbatranire

Cum functioneaza:
Noul capat de tratament Ergolift cu tehnologia sa patentata MPF (Flapsuri Pulsate Motorizate) ofera stimulare multi-dimensionala pe suprafata pielii. Functioneaza pe diferite nivele de profunzime si ofera stimulare tintita a celulelor datorita vitezelor variate ale impusului de Lift.
Cu alte cuvinte, Endermolift maseaza in profunzime tenul si stimuleaza producerea naturala de acid hyaluronic cu pana la 80%.

Ce promite:
-pielea este redensificata si rehidratata din interior (+80% acid hyaluronic)
-ten mai suplu si mai protejat impotriva liniilor de expresie (+46% elastin)
-efect antirid (+21% riduri estompate)
-accelereaza productia de colagen (+23% fermitate)
-ten mai straluciutor

Noul Endermolift ofera peste 40 de tratamente rapide si eficiente (care dureaza intre 10 si 30 de minute) pentru ambele sexe, in functie de necesitatile fiecaruia. Procedura este non-invaziva si nedureroasa.

Am testat personal noul Endermolift si m-a incantat din primele minute. Pe langa senzatia minunata de masaj (eram pe punctul de a adormi), ma bucur cand intalnesc proceduri rapide cu efecte garantate. Nu am timp de pierdut in saloane, iar acesta este cel mai rapid tratament incercat vreodata. Totodata, cred cu tarie in capacitatea pielii de regenerare si refacere, trebuie gasita doar metoda corecta de stimulare. 
Puteti testa revolutionarul Endermofilt in saloanele Silhouette.

procedura noua
cu Ioana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter