Preferatele lui 2013 (machiaj)

Preferatele din categoria machiaj mi-au dat multa bataie de cap! Toata ziua am facut liste si listute incercand sa ma hotarasc asupra celor mai bune produse pe care le-am folosit in ultimul an. In unele cazuri, am stiut din prima care e produsul care merita sa-l numesc preferat, in altele nu am reusit sa ma limitez la unul singur.
Un lucru este clar: produsele de mai jos au fost constant folosite si iubite in 2013. 
Asadar, aceasta este lista mea de recomandari in materie de machiaj:

FOND DE TEN
Vesnicul si nemuritorul Revlon- Colorstay! Are putere mare de acoperire, rezista indelung pe ten, matifiant, finish natural. Pentru mine este inlocuitorul lui Estee Lauder- Double Wear, despre care stiti ca era dragostea mea cea mare, dar i-au schimbat formula si l-au distrus:(. 
Am cautat disperata unul care sa se asemene cu DW si dupa multe incercari l-am gasit pe Colorstay!
L-am folosit atat de mult incat l-am terminat in timp record: 7-8 luni. Urmeaza sa-mi comand unul nou:).


Anticearcan
Maybelline-Instant Anti-Age l-a detronat pe Clinique-Airbrush Concealer (castigatorul de anul trecut) datorita rezistentei indelungate, puterii de acoperire (ceva mai mare decat la Clinique), dar mai ales pretului (este de 3-4 ori mai ieftin decat Clinique).
Singurul minus: nu se gaseste in Romania. Il puteti achizitiona ori prin comanda online, ori prin cunostinte care pleaca in strainatate. Tocmai i-am dat "comanda" unei prietene de 2 bucati:)).


Smashbox- Second Skin Long Wear Concealer este al 2-lea preferat. N-am putut sa aleg, asa ca le declar pe amandoua produsele anului. Desi sunt cateva mici diferente intre ele, in final, ambele fac treaba buna si nu m-au dezamagit. Smashbox l-am comandat de pe Strawberry si nu costa mai mult de 61 lei.
Ambele concealere vor avea parte de review cat de curand.


PRIMER
Primer de ochi- Too Faced- Shadow Insurance


PUDRA
Ben Nye- Banana Luxury Powder. Cea mai bune pudra din lume! O ador! O am din vara si o folosesc in fiecare zi. Nu concep sa ies din casa fara sa o aplic. Ma chinui de mult timp sa-i fac review (caci merita), promit sa ma mobilizez si sa v-o prezint cat mai curand!


FARD SPRANCENE
Nyx- Eyebrow Cake Powder. Se vede ca-l folosesc zilnic nu? Saracul s-a si dezmembrat:)). 
Anul trecut am realizat cat de importante sunt sprancenele si ce diferenta mare fac atunci cand sunt bine conturate. Urmeaza review.


TUS
Mac- Blacktrack fluidline


CREION OCHI
Avon- SuperShock. Cel mai bun creion-gel din cate am incercat. Cremos, se aplica extrem de usor, rezistent, pigmentat (doar o miscare si linia neagra este perfecta). Desi testez tot timpul noi creioane, mereu ma intorc la el. 


FARD PLEOAPE
In 2013 am descoperit fardurile Inglot si au devenit in scurt timp preferatele mele. N-am decat cuvinte de lauda la adresa lor!


Tot in 2013 m-am indragostit si de Wet'n'Wild- Comfrot Zone. Sunt farduri bune, cremoase, pigmentate, culori superbe, la preturi modice. La fel ca in cazul concealer-ului Maybelline, le puteti procura ori online, ori cu ajutorul prietenilor. Daca nu ma insel, o astfel de trusa costa 7-8 dolari. Merita! Este preferata mea:).


BLUSH
Nars- Madly este de departe preferatul meu. Detin 2 blush-uri Nars, le voi face review curand.


RIMEL
La capitolul rimel, stiti ca nu am pretentii deloc. Folosesc ce-mi pica in mana. Yves Rocher- 360 mascara si Rimmel- Scandaleyes Show Off au fost cele doua care mi-au imbracat genele in 2013. Inca nu am intalnit acel rimel care sa ma uimeasca. Sa vedem ce-mi rezerva 2014... 


RUJ
Cel mai bun si mai frumos, si mai minunat, si mai rosu ruj: Illamasqua- Encounter. Review aici.


L'oreal Rouge Caresse- Tempting Lilac a fost purtat non-stop pe timpul zilei. Extrem de cremos si hidratant, pigmentat in acelasi timp, putin lucios pe buze. Se vede cu ochiul liber ca l-am iubit mult, inca putin si va trebui sa-mi cumpar altul (vezi poza).


CREION BUZE
Nu sunt o fana a creioanelor de buze. De obicei nu le folosesc, exceptand momentul in care port ruj rosu.  Conturul rosu trebuie sa fie perfect, deci e nevoie de un creion bun. Preferatul meu este Lip Perfection de la Oriflame, nuanta Red Love.


BALSAM DE BUZE
Balsamul preferat: (acelasi de mai bine de 3 ani) Carmex. Continua sa-mi mentina buzele moi si hidratate cum niciun alt balsam nu o face. 


Acestea sunt preferatele mele la categoria machiaj! Probabil ati observat ca nu am trecut in lista produse precum: iluminator, bronzer sau primer de fata. Motivele sunt urmatoarele: ori nu folosesc asa ceva, ori folosesc, dar foarte rar, prin urmare nu mi-am ales un preferat.
Urmeaza ultima parte a preferatelor anului :accesorii si unghii.

40 de comentarii:

  1. ah, ce faine toate. eu nu pot sa aleg favorite. pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg perfect! Si eu am avut tentativa sa renunt de cateva ori:)). Pup!

      Ștergere
  2. Colorstay-ul este si preferatul meu. Vreau sa incerc anticearcanul maybelline si pudra ben nye.
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau review la Smashbox, pls! Concealer junkie ce sunt... Si la minunatiile alea de blush-uri Nars <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Am tot incercat sa dau de paleta Comfort Zone, in toate colturile internetului, cele cunoscute de mine :P. Am gasit-o numai pe eBay, dar cu transport ajungea sa nu mai fie deloc ieftina. Ai cumva o idee mai buna? Multumesc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai asa cum am zis, ori cu ajutorul unei prietene care pleaca in vacanta (si automat ai scapat de transport), ori pe ebay. Gasisem intr-un timp un vanzator ok...stai sa-l caut si revin.

      Ștergere
    2. uite aici
      http://www.ebay.com/itm/REVLON-COLORSTAY-24-hrs-FUNDATION-NEW-Sealed-Please-Select-Shade-/261365876441?pt=UK_Health_Beauty_Make_Up_Cosmetics_Mascara_PP&var=&hash=item3cda9ec6d9

      Ștergere
    3. Multumesc mult! O seara frumoasa!

      Ștergere
    4. Acum am vazut, ti-am dat link catre Colorstay:)).
      Am incurcat link-urile:P. Las si pentru Comfort Zone.

      Ștergere
    5. Am observat si eu dupa ce ti-am multumit :)). Dar e ok, daca gasesti te rog sa imi transmiti :).

      Ștergere
  5. Mi-am luat si eu ColorStay-ul de vreo doua saptamani si sunt multumita de el. Eu il am pe cel pt ten normal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu l-am incercat pe cel pt ten normal pentru ca eu am tenul foarte gras. Ma bucur ca-ti place, asa inseamna ca ambele variante sunt bune, deci Colorstay merita incercat indiferent de ten:).

      Ștergere
  6. Nu am incercat niciun produs din cele enumerate de tine dar am pus ochii pe multe dintre ele. Lista mea cu ce trebuie sa incerc se lungeste prea mult :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa iei masuri atunci si sa te pui pe cumparat/comandat:P!

      Ștergere
  7. Atentie ca si Colorstay-ului i-au schimbat formula....si din review-uri e o schimbare dezastruoasa :( In magazinele de la noi, cel pentru ten mixt / gras poate fi gasit de ceva vreme in 2 variante, in functie de ce-a ramas in stoc: cea veche, pe care o ai si tu (SPF 6), si cea noua (SPF 15). Difera si ingredientele, dar nu stiu acum o lista de la cea noua. O prietena si-a cumparat in vara, nu mai folosise Colorstay, si mi se tot plangea ca nu curge din sticla. N-am crezut-o pana n-am vazut, varianta noua e mai siliconata si intr-adevar curge extrem de greu.
    Pe site-urile straine inca nu am identificat un mod clar de diferentiere, pe unele sticle nu e trecut deloc SPF-ul....probabil ambalajul difera de la tara la tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleu!!!!
      Stiu ca de obicei exisa formule diferinte pentru Europa, d-asta de multe ori, la noi ajung cu alte denumiri si alta varietate de culori.
      Eu Colorstay-ul mi-l comand de pe ebay, deci varianta americana, pentru ca nuanta mea nu se gaseste in Europa.
      Sper sa nu fi facut asemenea prostie! Sa o ia si Revlon pe urmele lui Estee Lauder!!
      Imi voi comanda o noua ticluta si daca e vreo diferenta, fi sigura ca o voi observa si voi anunta pe blog.

      Ștergere
  8. Colorstay-ul si anticearcanul Maybelline fac parte si din preferatele mele. :) Bune alegeri. Am pe lista cateva dintre produsele mentionate de tine. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Timp record, 7-8 luni. Ufff! Eu l-am terminat mult mai repede, dupa vreo 6 luni. Si pe bune ca nu plec mascata din casa. :))
    Trebuie sa vad cum fac vreo magie sa pun si eu mana pe Maybelline instant anti-age.
    Bine ca mi-ai amintit sa-i mai ofer si eu atentie paletei Comfort Zone.
    Cred ca am nimerit eu unul f uscat, de cum l-am desfacut pe Rimmel scandaleyes show off mi-a venit sa-l pun in cos. N-am facut-o, l-am expediat la Ploiesti, ca rimel de rezerva cand merg in vizita. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai fost mai rapida:). E intr-adevar un produs bun si asta e vede dupa rapiditatea cu care-l consumam:P.
      Maybelline...mertia sa te zbati putin ca sa pui mana pe el!
      Eu rotesc fardurile, le pun la indemana pe care pe care vreau sa le folosesc. Asa ma asigur ca ma bucur de toate si nu uit niciunul:P.
      Eu nu-s deloc pretentioasa la rimel-uri. Chiar si cel mai prost, pentru mine este bun. Am gene lungi si dese si de multe ori chiar uit sa ma dau cu rimel:)). Deci aleg ce-mi pica in mana...:P.

      Ștergere
    2. Si eu le rotesc, stau la-ndemana, dar pe asta o facusem suport pentru color tattoo, concealer in a jar si gel eyeliner. :))
      Iti invidiez genele.
      Si app de ce scria yanna mai sus, pe Colorstay-ul meu nou scrie SPF 15. Mi se parea mie usor diferit, parca nu mai acopera asa bine. Nu mi se pare ca si-a schimbat textura si pustule am cu aceeasi frecventa ca si inainte. Cam atat pot spune deocamdata.

      Ștergere
  10. Tare bune sunt rujurile Illamasqua! :)
    Trebuie sa revin si eu la concealerul de la Maybelline - Instant Anti-Age ca ii cam duc dorul :)
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. buna! de unde iti comanzi colorstay-ul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De pe ebay. Nuanta mea nu se gaseste la noi. Caut sa fie vanzator de top si sa aiba transportul acceptabil.

      Ștergere
  12. Maybelline-Instant Anti-Age as dori sa-l incerc si eu, cat si o paletuta Wet'n Wild.
    Rimelul de la YR, cel albastru este si preferatul meu.

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E musai sa le incerci! Poate ai vreo prietena care pleaca in vacanta:P.

      Ștergere
  13. Primele produse sunt indentice cu ce am ales si eu la preferatele 2013 :))) Avem gusturi comune, doamna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar:)). Hehe, dar nu-i prima oara cand ne potrivim in alegeri;). Pup!

      Ștergere
  14. Am pus pe lista de incercari anticearcanul maybeline si pudra. Trebuie sa le incerc neaparat :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Encounter e si rujul meu preferat! <3 Foarte rar nu il port, poate doar cand ma duc la piata :D
    Si trebuie sa pun si eu mana pe Banana. Am vazut mai pe la voi toate si a avut numai cuvinte de lauda, sper sa ajunga si in trusa mea de farduri! <3
    Si la multi ani in noul an, spor la scris! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa, Banana e the best! O sa-ti placa!
      Multumesc! Te pup!

      Ștergere
  16. Andreea, ai putea sa-mi dai un link de ebay pentru Maybelline-Instant Anti-Age? (daca nu aici, se poate si pe mail) Eu am cautat, dar dau numai peste vinzatori care nu livreaza in Romania, fie peste cei din SUA, de unde transportul e mai scump ca produsul. Si inca o intrebare, nuanta ta este light 120? In poza pare mai intunecata cumva, nu stiu ce sa aleg pt tenul meu, il am destul de deschis, dar nu chiar alb, sint satena. Merci mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ce am gasit eu:
      http://www.ebay.com/itm/Maybelline-Instant-Anti-Age-The-Eraser-Eye-Perfect-Cover-Concealer-New-Sealed-/301060948937?pt=UK_Health_Beauty_Make_Up_Cosmetics_Mascara_PP&var=&hash=item4618a183c9

      Da, nuanta ma este light si tot light iti trebuie si tie. Prietena mea are tenul alb si tot light foloseste:).
      Eu mereu am reusit sa fac rost de el datorita prietenelor care au plecat din tara si au fost dragute sa-mi ia cate unul. Cel mai bun pret l-am gasit in link-ul de mai sus. Partea buna cu ebay, e ca ai banutii asigurati in caz ca nu-ti ajunge (Doamne fereste).
      Sper sa-ti fie de folos, iar daca il comanzi, sper sa-ti placa la fel de mult cat imi place mie! Te pup!

      Ștergere
    2. Merci, Andreea! Dar totusi vad ca in acest link vinzatorul are 2 nuante: light si nude. Tot studiind nuantele pe net, am dat de site-ul producatorului (http://www.maybelline.com/Products/Face-Makeup/Concealer/instant-age-rewind-eraser-dark-circles-concealer-treatment.aspx) unde exista 6 nuante, iar "nude" nu se afla intre ele. Sint derutata rau. O fi vorba de 2 variante ale acestui produs, eventual pentru Europa si SUA? Tu ce crezi?

      Ștergere
  17. Buna Deea, de unde ai cumparat pudra de la Ben Nye? Ma bate un gand foarte puternic sa o cumpar :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele Ben Nye se gasesc la noi pe site-ul celor de la Makeup Forever. Nu stiu sa-ti spun sigur care e ala, pe mine m-a ajutat o prietena makeup artist si mi-a luat-o. Totusi merita sa dai o raita pe la magazinul lor din 13 Septembrie.
      E cea mai buna pudra din lume!! I-am planuit review saptamana viitoare (in sfarsit:P). Pup!

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter