Expo Ideal Mariaj - locul ideal pentru cei care-si planuiesc nunta

Astazi a inceput cea de-a noua editie a Expo Ideal Mariaj, eveniment ce are loc in acest weekend (28.02-02.03.2014) la Palatul Parlamentului
Cea mai prestigioasa revista dedicata mireselor din Romania, Ideal Mariaj, ne asigura ca pe langa cei 100 de specialisti in domeniu de la care veti primi sfaturi pretioase, la Expo Ideal Mariaj va vor oferi consiliere gratuita Adina Buzatu, Natalia Vasiliev si Mihai Albu.
Totodata la targul de la Palatul Parlamentului veti avea ocazia sa descoperiti cele mai noi tendinte in materie de rochii de mireasa, aranjamente florare, meniuri, muzica,etc.
Si surprizele nu se opresc aici, aveti ocazia sa castigati o croaziera pe Marea Mediterana oferita de Ideal Mariaj.

In ceea ce priveste rochiile de mireasa, la Expo Ideal Mariaj veti gasi rochii create de designeri romani dar si de importante branduri internationale. Surpriza acestei editii a targului de nunti fiind rochiile Galia Lahav ce vor fi expuse intr-un decor suprarealist.
In acest an, mireasa Galia Lahav exploreaza Riviera Franceza, navigheaza pe yaht sau conduce o motocicleta Harley Davidson de pe dealurile din Monte Carlo pana la plajele cu pietricele albe de la Cannes. Colectia este inspirata de catre cele doua simboluri ale acestei lumi: Brigitte Bardot si Grace Kelly.

Modelul Adele

Modelul Giselle

Modelul Suzanne

Modelul Nina

Nu vor lipsi costumele pentru miri, bijuteriile, michiajul si coafura, invitatiile si marturiile, aranjamentele florare, cadourile, destinatiile pentru luna de miere, agentiile organizatoare, casele de productie audio si video, companiile de inchirieri limuzine, locatiile pentru ziua cea mare, dar si cei mai buni instructori de dans.

Pret bilet- 20 lei/ parcare gratuita
Program:
Vineri 28 februarie- 12:00- 20:00
Sambata 01 martie- 10:00- 20:00
Duminica 02 martie- 10:00- 17:00

12 comentarii:

  1. Superbe rochii.....toate viitoarele mirese chiar au ce sa isi aleaga....si noi fostele mirese :)) putem merge sa le admiram ! Multumim pt ca ne tii la curent cu noile evenimente !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase, frumoase, iar modelul Suzanne ti se potriveste de minune! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca va mai fi in trend cand ma voi marita eu, sigur in genul asta va arata rochia mea.:)

      Ștergere
  3. Emotii, retrairi...ce repede trece timpul.Enjoy !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e! Casa de piata (in continuare) si multa, multa fericire!!

      Ștergere
  4. Multumim Dee`s Boudoir.....frumoase rochite......le vom imbraca mai tarziu...momentan le admiram :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim Dee`s Boudoir...frumoase rochite...dar momentan le admiram :)) Alexa Muscalu

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoase rochite...Multumim Dee`s Boudoir !

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter