J Beverly Hills in Romania!

Ca orice femeie cocheta, am grija de podoaba mea capilara si incerc sa fac tot ce-mi sta in putinta pentru ca suvitele mele sa arate cat mai bine. Am invatat pe propria piele ca un par frumos este unul sanatos si permanent ingrijit, prin urmare ii acord o atentie aparte. Sunt mereu interesata de cele mai noi tratamente si produse aparute in demeniu si imi place sa fiu la curent cu tot ce misca in zona de beauty (stiti asta deja).
Asa ca-i lesne de inteles de ce sunt extrem de incantata sa anunt sosirea in Romania a unui nou brand de produse pentru ingrijirea, colorarea si stilizarea parului : J Beverly Hills

produse-profesionale-par

Este unul dintre cele mai apreciate brand-uri profesionale la nivel mondial, cu peste 20 de ani vechime si in sfarsit, si-a croit drum catre noi!
Sunt sigura ca nu stiti multe lucruri despre J Beverly Hills, prin urmare, va dezvalui eu cateva:
Fondatorul brand-ului se numeste Juan Juan si este hairstylist-ul multor vedete americane printre care : Rihanna, Blake Lively, Katy Perry, Beyonce, Taylor Swift si multe altele.  Dupa zeci de ani de experienta si milioane de suvite ce i-au trecut prin maini, Juan a folosit experienta, stiinta, tehnologia avansata si traditia, unindu-le intr-un concept unic numit: J Beverly Hills
Secretul acestei game consta in cateva elemente cheie:
80% ingrediente botanice (cel mai ridicat procent regasit intr-o gama profesionala)
- proteine de keratina
- cei 19 aminoacizi esentiali pentru un par sanatos (prezenti in mod natural in structura fibrei capilare)
- cea mai mare diversitate de pigmenti obtinuti prin aportul nanotehnologiei
lipsa oricaror parabeni si sulfati 

pentru-par-uscat-cu-probleme

Gamele J Beverly Hills sunt concepute in raport cu gradul de sensibilizare a fibrei capilare. In urma unei sesiuni de diagnoza amanuntite, hair stylist-ul identifica si recomanda produsele adaptate conditiei parului si a nevoilor acestuia. Gamele sunt organizate in jurul a 4 nivele de degradare :
Nivelul 1- (gama Everyday) corespunde unui par cu aspect usor tern, cuticule sensibilizate si care se incurca in timpul pieptanarii.
Nivelul 2- (gama Fragile) pentru par fragil, caracterizat de un grad de uscare accentuat, aspru la atingere si care se electrizeaza usor.
Nivelul 3- (gama Rescue) are in vedere parul casant, rar, extrem de uscat si lipsit de stralucire, trecut prin numeroase procese chimice gresite.
Nivelul 4- (gama Platinum) elixirul care readuce la viata parul complet deteriorat, casant, uscat, lipsit de elasticitate si de vigoare.

Cele 4 nivele de ingrijire, sunt completate de cateva linii speciale, concepute pentru a veni in intampinarea celor mai intalnite probleme :
Gama Addbody – pentru parul fin si lipsit de volum
Gama Control- pentru par aspru si cu tendinta accentuata de ingrasare
Samponul Solutions- pentru scalp cu grad ridicat de seboree, cu diferite tipuri de dermatite si psoriazis. 
Gama Men- o linie adaptata nevoior zilnice ale barbatilor. Contine atat produse de ingrijire cat si de styling.

Cu siguranta pe viitor voi testa cateva dintre produsele J Beverly Hills si voi reveni cu pareri (ma intereseaza in special samponul Solutions, pentru dermatita seboreica despre care v-am mai povestit cu alte ocazii). Sunt curioasa daca ati auzit pana acum despre acest brand sau daca ati avut ocazia sa incercati vreun produs!

Produsele J Beverly Hills sunt distribuite in Romania de catre World Beauty Concept si sunt destinate utilizarii in cele mai bine cotate saloane.
De asemenea se pot achizitiona din Bucuresti (Salon 1 Concept –Str Stirbei Voda, nr 53-55), Constanta (Art of Hair) si Timisoara (Princess Beauty).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter