Noile colectii Impulse

Va mai amintiti deodorantele Impulse?
Erau in mare voga pe vremea copilariei mele. Tin minte ca mamei nu-i lipsea niciodata din geanta micul spray deo negru si nu cred ca exista femeie care sa nu-l fi mirosit macar o data. Nu-i asa ca v-am trezit amintiri frumoase?
Impulse e un fel de emblema al anilor 90 si iata ca acum revine cu noi arome, mai moderne, mai atractive, dar la fel de accesibile.
Pentru ca sarbatorile se apropie cu pasi repezi, Impulse a lansat o noua colectie de parfumuri romantice, ce reprezinta alegerea ideala pentru un cadou inspirat. 

Impulse Glamour Gift
Setul contine 2 deodorante, Impulse Into Glamour ( note de vanilie si cocos, combinate cu lime si mosc) si Impulse Very Pink (grapefruit roz si trandafir) si o bratara cadou.
Pret-13,98 lei

set-cadou-sarbatori

Impulse Romance Gift
Format tot din 2 deodorante spray, Impulse Vanilla Kisses (vanilie, piersica si iasomie) si Impulse Sweet Smile (para si iasomie) si o bratara cadou.
Pret- 13,98 lei

noua-colectie-impulse

Impulse Very Pink Gift
Contine un parfum Impulse True Love (note delicate de trandafir) si un deodorant spray Impulse Very Pink (grapefruit si trandafir).
Pret- 24,99 lei

parfum-impulse

Tu pe care-l alegi?

2 comentarii:

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter