Love is in the air, la The Grand Avenue!

The Grand Avenue, singurul bulevard al brandurilor de lux din Bucuresti, celebreaza Valentine’s Day printr-o serie de momente si oferte speciale, dedicate tuturor celor care vor trece pragul complexului The Grand in perioada 9-15 februarie 2015. Cu ocazia Sfantului Valentin, The Grand Avenue s-a transformat in cel mai romantic loc din capitala si te asteapta cu numeroase surprize. Alege sa petreci o zi speciala alaturi de persoana iubita, intr-unul dintre cele mai fancy locuri din Bucuresti!

promotii-sf-valentin

 Astfel, sub deviza “Love is in the air”, The Grand se transforma într-un loc care omagiaza iubirea, un loc în care cuplurile se vor simti rasfatate si în care vor putea petrece momente cu adevarat romantice. Timp de cateva zile, rosul va fi culoarea dominanta, intreaga cladire fiind luminata la exterior in culoarea pasiunii. La interior, The Grand Avenue va avea parte de un decor unic, tocmai pentru a sublinia importanta acestui sentiment in viata noastra de zi cu zi: aranjamentele florale si mesajele de dragoste de la tot pasul vor aminti celor care viziteaza The Grand Avenue ca ne apropiem de momentul in care este important sa ne reinnoim juramintele sau sa ne dovedim dragostea fata de persoana iubita. Iar daca il veti intalni pe binecunoscutul Cupidon prin The Grand Avenue sa nu il ocoliti: el este cel care va va transmite dragostea prin intermediul sagetilor sale cu adevarat magice.

the-grand-avenue

Toate magazinele din cadrul The Grand Avenue vor avea disponibile, in aceasta perioada, produse si servicii speciale, dedicate celor care vor sa ofere persoanei iubite un cadou cu adevarat memorabil, iar restaurantele vor pregati meniuri deosebite pentru cei care doresc sa isi surprinda partenerul cu o cina romantica de Valentine’s Day. Printre brandurile care va asteapta cu oferte promotionale si servicii exclusiviste dedicate Valentine’s Day se numara: Avant Premiere, Avanti Furs, Bang&Olufsen, Casa Frumoasa, Chasse Aux Coulers, Chateau, Dolce&Gabbana, Elysee Parfums et Beaute, Ermanno Scervino, Escada, Galt Orologerie Elvetiana, Kultho, Louis Vuitton, Roberto Cavalli, Rolex, Ro.Land, Saint Maurice, Sartoria 07, Scavia, Vionnet, Valentino, 8 Jewellery, precum si JW Marriott Grand Hotel si World Class Health Academy. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter