Colectia primavara/vara semnata C&A


C&A deschide portile catre o gradina urbana cu nenumarate creatii care de-abia asteapta sa fie purtate. Colectia Primavara/Vara 2018 este o expresie a stilului personal plina de bucurie si incredere in care emotiile sunt transpuse in fiecare detaliu, design, tipar si material.

C&A ofera si in acest sezon o abordare confortabila, mizand pe calitatea materialelor si pe maniera sustenabila in care acestea sunt realizate.

Colecția este o oda adusa stilului individual exprimat cu incredere si bucurie. C&A aduce emotia actului de creatie si atentia la detalii oferita fiecarui design, fiecarui tipar si fiecarui material la urmatorul nivel si ofera o abordare unica in ceea ce priveste confortul.

colectie-primavara-vara


Pentru Primavara/Vara 2018 sursa principala de inspiratie a designerilor si stilistilor C&A a fost regnul vegetal. Elemente botanice supradimensionate mixate cu imprimeuri florale si decorate in mod pretios cu dantela si broderii creeaza o gradina care asteapta sa fie descoperita si aratata intregii lumi.Colectia pune accent pe feminitate indiferent de silueta, masura si varsta, incurajand increderea de sine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter