Pentru par....

Putini stiu cum arata parul meu...toti il vad drept,majoritatea jura ca asa este el. Wrong!!! Parul meu este foarte ondulat,cu firele rebele,cu tendinta de ingrasare rapida si foarte neascultator:(.A trecut prin multe saracutul,l-am indreptat ani de zile cu placa pana ma reusit sa-l ard si sa arate ca o matura(asta se intampla in perioada liceului) doar din cauza faptului ca de obicei ne place ceea ce nu avem,prin urmare eu care am patul ondulat,mi-l doresc drept:P. Si totusi nu acesta este motivul principal pentru care il indrept,ci pentru ca-mi sta mai bine cu el drept...am constientizat eu in urma cu cativa ani!
Intr-un final am inteles ca placa nu este recomandata pentru uz zilnic si am inceput sa-l indrept cu peria si feonul si asta fac de ceva ani si sunt foarte multumita:).Am vorbit in alte postari despre samponul,balsamul si spray-ul pentru stralucire pe care le folosesc,acum a venit momentul sa vorbesc despre celelalte produse care-mi sunt la fel de indispensabile si care ma ajuta sa am un par frumos,matasos si sanatos:).

Joico - K-PAK Deep Penetrating Reconstructor. L-am cumparat acum mai bine de 3 luni,l-am folosit saptamanal si a devenit preferatul meu! Este un tratament de reconstructie a parului degradat,reface si reconstruieste structura firului de par,lasandu-l moale,matasos,stralucitor si plin de vitalitate.Ador cum arata si se simte parul meu in zilele cand folosesc acest tratament,miroase excelent (a banane) iar acest miros ramane pana la urmatoarea spalare siii se consuma foarte greu (dupa 3 luni,folosit saptamanal,abea am consumat jumatate) pentru ca nu este nevoie de mult produs pentru a vedea rezultate:).N-am s-o mai lungesc,review-uri detaliate se gasesc peste tot,eu doar am vrut sa-l trec in revista si sa spun ca IMI PLACE! (pret 100 lei)


TIGI Bed Head -Control Freak. Este un serum ce ajuta la indreptarea parului si previne electizarea acestuia.Il folosesc de ceva vreme dupa fiecare spalare si sunt foarte multumita. Parul se indreapta muuult mai usor,nu se mai electrizeaza,nu se mai onduleaza atunci cand afara este umezeala,ramane drept indiferent ce i-as face.Produsul este de culoare verde si are mici particule sclipitoare in compozitie, nu suficient de mari incat sa se vada pe par,insa de ajuns cat sa prinda un luciu aparte si un mare plus pentru faptul ca nu ingrasa sau imbacseste. Miroase frumos (nu-mi pot da seama a ce:P) si ofera si protectie termica. L-am aplicat atat pe parul ud cat si uscat,in diferite moduri,insa in final prefer sa-l aplic pe parul ud,dupa o uscare usoara cu prosopul,il las 5 minute sa intre bine in firul de par apoi aplic produsul de mai jos:). Pret - depinde de unde il cumparati,intre 40-80 lei


Tresemme -Heat Tamer Spray. Dupa cum spune si numele este un spray pentru protectie termica,se aplica foarte usor datorita pompitei,miroase frumos,nu ingrasa parul si chiar face ceea ce spune:).Pe langa faptul ca protejeaza de caldura,lasa parul moale si usor de manevrat. I love it,pret -25 lei (cam pe acolo).

Acestea sunt produsele pe care le folosesc in mod curent, care-mi plac siii care-mi transforma parul dintr-unul ondulat si neascultator,intr-unul drept,matasos si manevrabil:). Voi ce folositi pentru parul drept? Daca aveti sugestii le astept cu drag:).

11 comentarii:

  1. Pana acum 1 an si eu faceam acelasi lucru pe care il faceai tu in liceu .. bagam placa la greu in parul meu, pentru ca nici macar nu catadicseam sa imi imaginez cum ar fi sa ies din casa cu parul meu natural ondulat. Pana o data cand am fost la piscina impreuna cu mai multi amici si cand au vazut cum aveam parul dupa ce iesisem din piscina si se uscase, m-au pus sa le promit ca o sa il las asa ... si m-au convins. Acum folosesc placa maxim de 2 ori pe luna si il las asa cum e el.
    Mi-am luat si eu de curand un spray termo-protector din Dm, de la Balea si sunt curioasa daca are ceva efecte benefice.

    Te pupic !

    RăspundețiȘtergere
  2. Te inteleg perfect,mie mi-au trecut vreo 2 ani ca sa-mi readuc parul la cum era inainte de placa,si de nervi am vandut-o,ca sa nu o mai folosesc:P. Acum ma indrept numai cu peria si feonul si merge f bine,am prins dexteritate si asa are si volum,nu sta batos ca dupa placa:).Nu are ce sa nu fie ok la spray-ul termino-protector,dar astept un review pe viitor! Te-am pupat

    RăspundețiȘtergere
  3. Hey salut,si eu folosesc gama K-Pak de la Joico,sampon,conditioner si tratamentul acesta pe care il ai si tu,doar ca eu il folosesc de fiecare data cand ma spal.Nu cred ca are cu ce sa`mi afecteze parul,ba din contra.Tu esti de alta parere?:) de unde iti comanzi produsele Joico?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Alexandra,produsele Joico le comand online,aoro sau carespot.Daca parul tau este ok cu aplicarea tratamentului la fiecare spalare,nu vad care ar fi problema...eu am un par gras si nu suporta mai des de o data pe saptamana sa-i aplic altceva in afara de sampon si balsam,plus produsele pt indreptare:(.Dar este un tratament ff bun si nu vad nicio interdictie atata timp cat parul tau e sanatos si arata bine:). Te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. buna,de unde iti comanzi Tigi Bed si spray de la Tresemme?merci mult....

    RăspundețiȘtergere
  6. Tigi bed head il comand de pe aoro.ro,acolo e la cel mai bun pret...iar Tresemme de pe okazii.ro:).

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma pregateam sa intreb unde ai gasit Tresemme, dar am deja raspunsul :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Heii :)
    As fi interesata de Tigi Bed Head, parul meu e cret si de vreo 4 ani il intind cu placa , dar atunci cand afara ploua sau e umed se "umfla" si se increteste.
    As vrea sa imi cumpar si eu acest serum,dar am citit ceva review despre el si spune ca parul tot se increteste si cand il fosesesti.
    As vrea mai multe detalii despre el ..adica chiar e bun ? Pe tine de ajuta? Ti s a intamplat vreodata sa ti se increteasca parul la umiditate dupa ce ai folosit serumul ? Multumesc anticipat si sper sa mi raspunzi :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Heii :)
    As fi interesata de Tigi Bed Head, parul meu e cret si de vreo 4 ani il intind cu placa , dar atunci cand afara ploua sau e umed se "umfla" si se increteste.
    As vrea sa imi cumpar si eu acest serum,dar am citit ceva review despre el si spune ca parul tot se increteste si cand il fosesesti.
    As vrea mai multe detalii despre el ..adica chiar e bun ? Pe tine de ajuta? Ti s a intamplat vreodata sa ti se increteasca parul la umiditate dupa ce ai folosit serumul ? Multumesc anticipat si sper sa mi raspunzi :*

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter