KEUNE- BRILLIANT GLOSS SPRAY

Cred ca am devenit dependenta de acest produs:)),il folosesc dupa absolut fiecare spalare si sunt ff incantata de el!!! Este un "spray finisant cu efect de ultra-stralucire.Confera parului volum si luciu intens,are parfum irezistibil",asta e descrierea lor,foarte modesta in comparatie cu rezultatele produsului. Imi place f mult pentru ca ofera un luciu suuuperb,nu ingrasa parul ( i love that too) il lasa suplu si neted, miroase f fresh, nu contine ulei.
Si nu numai atat,acest spray contine si tehnologia anti-aging DLP2, si anume: filtre de protectie UVA/UVB(10) ,filtre anti radicali liberi si impotriva altor agresiuni exterioare. Dupa aplicare parul miroase frumos,luceste irezistibil,se aseaza perfect si capata si ceva volum! Iubesc faptul care are protectie solara:D.

Mod de aplicare: se pulverizeaza de la 15-20 de cm distanta,nu exista un numar minim sau masim de puff-uri,pot si oricate caci nu ingrasa deloc parul:). Ambalajul este un gri lucios, f elegant (specific marcii Keune) si are 200 ml.Pretul -65 lei.
So Keune is my new addiction si il recomand cu caldura:)!!!

4 comentarii:

  1. Suna bine! De unde il cumperi? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria,il comand de pe site-uri,nu iti pot spune unul anume,il caut pana il gasesc la cel mai bun pret:P. Scrie pe google numele produsului si il gasesti pe de vanzare pe cateva site-uri din Romania,si d acolo il iei:). te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. se aplica pe parul umed sau uscat???

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe parul uscat si ii da atat un luciu superb cat si un miros placut:)

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter