Despre ce n-am apucat sa vorbesc anul asta...

Am tot vazut la majoritatea fetelor postari cu si despre produsele favorite ale anului:).M-am gandit sa fac si eu una,insa putin mai "originala":p, m-am gandit sa scriu despre produsele preferate ale anului,pe care le-am folosit in mod curent,insa despre care nu am apucat sa scriu. Motivele sunt diferite: ori nu am considerat necesar,ori mi-au placut si atat,nu am avut nimic mai mult de spus,ori se gaseau numeroase review-uri pe alte bloguri si nu mai era nevoie de inca unul:)). Prin urmare m-am gandit sa le scot acum la lumina si sa va arat unele dintre ele,dar pe care nu le recomand neaparat,nu sunt un must have...pur si simplu imi plac mie!

Samponul uscat de la Sephora- il ador,il iubesc,l-am folosit pe tot parcursul anului (nu pe acesta evident,l-am tot recumparat:P),eu nu pot sta fara el. E my best friend atunci cand sunt pe fuga si vreau ca parul sa arate bine,proaspat si sa miroasa frumos. De ce nu am scris despre el? Pentru ca este singurul incercat de mine so far,deci cu ce l-as putea compara?? Nu stiu cat a fost de bun pentru alte fete,sau in comparatie cu alte sampoane uscate...mie imi place si consider ca-si face treaba bine:). Pret -25 lei


Gel de dus Go Green de la Sephora-  Miroase ametitor de bine, a scortisoara:D. Nu e the best, nu-ti lasa pielea fina, nu hidrateaza...dar miroase suuuperb!!! Imi place si da...l-am folosit tot anul numai pentru mirosul lui:)),poate e strange,dar asa sunt eu: un cumparator ce se lasa convins de nas:)). Pret- 20-30 lei


China Glaze - nuantele Atlantis si Nova. I-am disperat pe toti cu unghiile mele,mai ca le bagam in ochii tuturor sa vada ce oja superba am eu:)). Imi plac mult,cu toate ca pentru a obtine rezultatul dorit trebuie sa aplic 4 straturi (stiti voi,sa fie sclipicioase ca un glob de club:P), si cu cat sunt mai multe straturi cu atat oja sare mai repede si raman cu manichiura ciobita:)). Nu conteaza, ador rezultatul final...chiar daca manichiura dureaza doar o zi:)). Le-as recomanda?? NUUU...dar mie imi plac:P. Pret- 23 lei/buc



By Terry -Expert Mineral Compact Brush. Ador acest blush,oricate blush-uri as avea tot la el ma intorc, il am in nuanta 02-Coral Folk. Am numai cuvinte de lauda pentru el,insa nu i-am facut review dintr-un singur si mare motiv: pretul. Eu l-am primit,nu am dat banii pe el si-mi place,il folosesc constant...insa,pot sa spun cu mana pe inima ca nu este atat de special incat sa merite 200 lei. Da,atat de muuult costa si sincer nu-mi dau seama de ce:)). La fel de bun este si un blush Too Faced,sau Sleek...si nu costa nici pe departe atat. Eu il folosesc atat de des datorita faptului ca este mat,nunata este light si potrivita pentru zi,dar nu exista nicio diferenta intre acesta si alte blush-uri in ceea ce priveste pigmentarea sau aplicarea. Dar cum a fost "moca" ...ma bucur in continuare de el:)).


Creion Avon SuperShock -nuanta Khaki Shimmer. Ohhhh,cat de mult imi place si cat de mult l-am folosit...sunt deja la al 2-lea:P. Am numai cunvinte de lauda si daca vreti sa cititi mai multe gasiti pe 100 de bloguri review-uri si swatch-uri:),asa ca ce rost mai are sa spun eu despre el....decat ca-mi place!

Si acestea au fost produsele despre care nu am apucat sa vorbesc ,dar care se numara printre favoritele mele....ca asa patesc eu...cand se pune pata...se pune:))).

11 comentarii:

  1. o,ce interesant,mersi! la multi ani si multa sanatate! puup

    RăspundețiȘtergere
  2. o,ce interesant,mersi! la multi ani si multa sanatate! puup

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Stela, la multi ani si tie si toate dorintele sa ti se implineasca in noul an! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Deea, ojele sclipicioase arata splendid! Am si eu una de la Bourjois, pe care tot asa nu prea o recomand fiindca sare repede de pe unghii. Imi dau cu ea 3-4 straturi pana acopar fiecare particica din unghie cu glitter :))


    Te pup si iti urez un an nou fericit! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce faine sunt ojele! Am auzit si eu multe lucruri bune despre produsele By Terry, dar am si auzit ca-s foarte scumpe. Vreau sa incerc si eu ceva de la ei la un moment dat. Cica ar avea un anticearcan foarte smecher.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce tare! Si eu cand imi fac unghiile dragut arat tuturor si ii intreb daca le place si nu accept decat un"DA" convingator! :))
    :*
    Petrecere frumoasa diseara!

    RăspundețiȘtergere
  7. ce imi place sa iti citesc postarile!!! esti asa de haioasa si ma binedispui mereu:))
    cu siguranta voi incerca si eu Samponul uscat de la Sephora
    UN AN NOU FERICIT SI MULTA SANATATE!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Aurora asta e partea nasoala la ojele cu sclipici..insa nu ne poate opri sa nu iubim sa le folosim;)). Te pup si un an nou plin de bucurii iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Andreea sunt foooarte scumpe si daca vrei sa incerci ceva iti dau eu sa incerci blush-ul:)...anticearcanul l-am avut si nu e deloc bun,cel putin pt mine nu a fost:(,parerea mea: nu merita "investitia". Pup you

    RăspundețiȘtergere
  10. v_tina stiu exact cum e:)). Te pup si la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  11. Hannelore multumesc frumos,ma bucur ca te binedispun:). Chiar iti recomand samponul uscat,iti va placea sigur:D. Te pup si iti doresc un an nou plin de bucurii!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter