Mastile Mario Badescu


Am fost foarte surprinsa atunci cand am primit comanda celor de la Carespot si am vazut ca pe langa produsele comandate si dorite de mine se regaseau si 2 masti,mostre evident,insa in cantitate mai mult decat satisfacatoare:). Evident m-am bucurat mult si am inceput sa le folosesc imediat,insa am asteptat ceva timp pana sa fac aceasta postare caci am vrut sa fiu sigura de efectele lor asupra tenului meu. Dupa cum stiti au fost produse M.B. de care nu am fost foarte incantata si altele de care am devenit dependenta.La mai bine de o luna de cand am inceput sa le folosesc,sunt gata sa va prezint parerea mea:

Drying Mask- "Aceasta masca pe baza de sulf coloidal usuca cosurile existente si indeparteaza uleiul pentru curatarea pielii problematice predispuse la acnee.Calamina face aceasta masca sigura si blanda pentru majoritatea tipurilor de piele....etc"

Am folosit masca de 2 ori pe saptamana,nu pot spune ca mi-a facut vreun rau...insa nici bine:(. Initial am fost foarte incantata de ea,insa dupa mai multe folosiri si analizari am concluzionat ca usuca tenul,dar nu si cosurile:)). Stiu suna ciudat,dar in cazul meu asa a fost. Din prima secunda in care incepe sa se usuce,aceasta masca te strange foarte tare (lucru care nu m-a deranjat rau),insa si dupa ce o clateam senzatia de piele uscata si care "tine"era tot acolo...chiar si dupa aplicarea cremei hidratante. Si cica este potrivita pentru toate tipurile de piele...aiurea,eu am tenul gras,foarte gras si nu credeam ca voi intalni vreodata un produs care sa reuseasca sa-mi usuce mie pielea...dar surprize!!!,daca aveti alt ten decat gras,sfatul meu este sa stati departe de aceasta masca.Si nu m-ar fi deranjat nici acest lucru foarte tare daca ar fi uscat si cosurile,sau macar le-ar si micsorat putin, insa in privinta lor nu a facut nimic,tot acolo erau si la fel de suparatoare:(. Nu mai vorbesc de faptul ca produsul are un miros deranjant si nici la capitolul aspect nu sta prea bine,aveam impresia ca-mi dau cu noroi pe fata!
Insa principala problema si dezamagire este faptul ca nu am vazut rezultate benefice asupra tenului meu,caci daca era macar unul,cat de mic cu siguranta as fi ignorat si mirosul si aspectul.
In concluzie pot spune ca nu o voi cumpara vreodata,tenul meu se pare ca nu se intelege cu ea...sau invers...



A 2-a masca folosita in aceasta perioada este Enzyme Revitalizing Mask.
"Hidrateaza si revitalizeaza pielea,acest produs este un hidratant intensiv Alfa Hidroxi ,ideal pentru pielea obosita uscata sau matura.Extractele de papaya si grapefruit sunt exfolianti naturali care in amestec cu uleiuri antioxidante de vitamina A si E confera pielii un aspect odihnit si stralucitor."

Aceasta masca,contrar celei de mai sus, mi-a placut la nebunie:D. Ma gandesc serios sa mi-o cumpar in viitorul apropiat,dupa ce voi termina borcanasul cu mostra. Miroase foarte placut,e nevoie de o cantitate mica pentru tot tenul,hidrateaza foarte bine si dupa clatire tenul chiar are un glow aparte. Concluzia: masca asta chiar face ce spune!!!!
Love it!!! Desi producatorii o recomanda pentru tenul uscat,eu o recomand cu caldura pentru toate tipurile de ten,aceasta se potriveste intradevar tuturor tipurilor de piele:).
Acestea sunt mastile M.B. incercate de mine,acestea sunt parerile mele pur subiective.
Va pup

2 comentarii:

  1. deci am hotarat: vreau masca aia a doua!

    RăspundețiȘtergere
  2. Andreea ti-o recomand...sigur iti va placea:D..mainou o vreau si eu,ca mi-am terminat mostra:)). pup

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter