Concurs: Fii ambasadoarea frumusetii Silhouette! UPDATE

Schimbarile bruste de temperatura (asa cum se intampla tot mai des in tara noastra) ne afecteaza extrem de mult pielea, cu precadere tenul. In timpul sezonului rece este recomandat sa oferim tenului nostru mai multa atentie si o ingrijire corespunzatoare. De regula, la inceput de toamna pielea tinde sa se usuce, ba chiar sa se descuameze, pierzandu-si acel aspect neted si luminos. Pentru a ne mentine tenul sanatos si frumos pe tot parcursul anului este recomandat sa-i oferit hidratarea de care acesta are nevoie, mai ales in lunile cu temperaturi scazute. 
In Centrele Silhouette aveti la dispozitie o multime de astfel de tratamente, puse la dispozitie de cei mai buni specialisti. Eu am optat pentru Hydradermie Guinot si Academie Major.

concurs-tratament-facial

Hydradermie este un tratament pe baza de aparat ce permite penetrearea profunda a ingredientilor activi din serumurile gel. Cu ajutorul acestui tratament pielea devine mai intinsa, oxigenata si luminoasa.
Academie Major este un tratament manual ce asociaza beneficiile uleiurilor esentiale cu tehnici de masaj. Ofera pielii revitalizare, hranire, hidratare si purifiere.

Impreuna cu Silhouette, ne-am gandit sa va oferim sansa sa castigati cele 2 tratamente faciale si sa vedeti cu ochii vostri cat sunt de eficiente.

Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa indepliniti urmatoarele:
- Like paginilor de Facebook Silhouette si Dee's Boudoir (click pe nume)
- Lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti cum va mentineti chipul perfect pe perioada toamnei + adresa de e-mail.

Concursul incepe astazi (26 septembrie) si se incheie pe 6 octombrie.
Tratamentele vor fi efectuate intr-unul dintre Centrele Silhouette : Dorobanti sau Unirii.
Castigatoarea va fi aleasa prin random.org.


Si castigatoarea este...
Felicitari Mitrea Cristina Silvia! Vei primi un e-mail de la mine!

16 comentarii:

  1. Respect cele 3 etape demachiere, tonifiere, hidratare. Aplic un scrub odata la 2-3 zile. Neaparat beau suficienta apa.

    geo_capsu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! In perioada asta incerc sa ma spal dimineata pe fata, sa aplic bha si apoi sa folosesc o crema cu spf 50+ pentru activitatile in aer liber, urmand ca apoi sa aplic machiajul de zi cu zi. Seara insa, ma demachez, ma spal pe fata si folosesc aha sau differin, urmand sa aplic crema hidratanta, impreuna cu serul pentru ochi.
    N-as spune ca imi mentin chipul perfect, insa il mentin luminos si in cea mai buna forma a lui. multumesc de sansa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acord o atentie mai mare hidratarii pentru ca din cauza vantului rece sunt unele portiuni unde devine uscat, saptamanal ii fac o curatare profunda cu masti exfoliante, scrub si bineinteles demachierea zilnica si tonifierea.
    hanypetty@yahoo.com
    FB Petronela Petty

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,rutina mea de ingrijire a tenului atat seara cat si dimineata este urmatoarea:curatare/demachiere,tonifiere,folosirea unui produs exfoliant,aplicarea serumului si a nelipsitei creme.De 2-3 ori pe saptamana imi rasfat tenul cu o masca.Acest ritual nu da gres!Andreea Dragomir,andreead_matache@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Hey Dee, multumim pentru concursurile frumoase!

    Tenul meu este gras, asa ca daca vara foloseam doar o crema light cu protectie solara, acum am mai mare grija de el si desi nu folosesc o crema grasa, ci una cu textura de gel, de 2 ori pe saptamana imi fac o masca hidratanta cu miere sau avocado. Asta cand stau in casa si nu poate sa vada nimeni tenul meu oily :). Dar a doua zi este neted si hidratat ca pielea de bebelus.

    Asa ca sfatul meu este sa nu va feriti de hidratare, chiar daca aveti un ten gras si mai ales toamna.

    mirunamitrut@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Mihaela Grigoras ( fb mihaela.grigoras.10 )
    Din fericire am un ten normal, care nu imi ridica probleme. Il pastrez cu gomaj saptamanal, cu spalare zilnica ( si dimineata si seara cu lotiune de spalare Ivatherm ) . Uneori uit sa folosesc crema de fata dar ma straduiesc caci e momentul sa fiu mai atenta la acest aspect. Si .. nu fumez, aspect care, cred eu, conteaza mult pentru sanatatea pielii.

    RăspundețiȘtergere
  7. In primul rand, demachierea zilnica ocupa un loc important in ingrijirea tenului din orice anotimp, apoi folosesc serum hidratant si o crema cu spf.30/50,seara urmeaza demachierea si o crema hidratanta.

    RăspundețiȘtergere
  8. mitreacristinasilvia@yahoo.com
    In orice anotimp demachierea constituie un element important in ingrijirea tenului,asa ca acesta eprimul pas pentru un ten sanatos,apoi in timpul zilei folosesc o crema cu factor de protectie,iar seara demachiereasi crema hidratanta sau un serum.

    RăspundețiȘtergere
  9. monique.all@gmail.com
    Pe langa damachiere, hidratare incerc sa aplic si masti mai des, crema cu factor de protectie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu daca reusesc sa-l mentin perfect dar sant anumite proceduri pe care le respect:demachiere,tonifiere, aplicare crema contur ochi,aplicare crema de fata(de zi si de noapte, din cand in cand exfoliere si aplicarea unei masti.
    tantitheo@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  11. In primul rand demachiere urmata de tonifiere,Crema cu factor de protectie peste 25 si in acest sezon de preferat nutritiva,pentru seara crema de noapte si bineinteles hidratare

    RăspundețiȘtergere
  12. Hidratare, demachiere, lotiune tonica, creme cu protectie solara pe timpul zilei, noaptea crema nutritiva...ochii atent ingrijiti...ser...inaintea cremelor....apa termala...
    michaela_cherciu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu multa hidratare pe langa rutina obisnuita de demachiere/curatare/spf. Folosesc multe masti mai grase decat cele de vara, serumuri si creme mai concentrate. Imi exfoliez fata o data sau de 2 ori pe saptamana si am grija la alimentatia mea. Cam asta e.
    Email - adrianatone@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna!
    Rutina mea de ingrijire a tenului atat seara cat si dimineata este urmatoarea:curatare/demachiere, tonifiere, folosirea unui produs exfoliant, aplicarea serumului si a nelipsitei creme. De 2-3 ori pe saptamana imi rasfat tenul cu o masca.
    email: cristina_bros@yahoo.com
    Pupici,

    RăspundețiȘtergere
  15. Demachiere,tonifiere,hidratare plus masti cu fructe tarate si ou si exfoliere cu zahar si ulei de masline saptamanal.
    E-mail:tess_aniela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. hei
    inainte de toate tin sa te felicit pentru acest concurs! :) orice fata ar fi foarte fericita sa se bucure de un asemenea rasfat!
    toamna incerc sa consum cat mai multe lichide desi odata cu temperaturile care scad,scade si cantitatea de apa pe care o consum(nu-i ok stiu :)) ). pe langa asta folosesc crema hidratanta dimineata si seara
    mail: andreeab7@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter