Accesorii in voga la preturi imbatabile

Am scris deja despre trendintele noului sezon in materie de imbracaminte si incaltaminte (le gasiti aici si aici). Acum a venit timpul sa vorbim despre accesorii, caci nu-i asa, ele sunt cele care fac diferenta in majoritatea cazurilor. In aceasta postarea va voi prezenta nu doar trend-urile ci si alternativele ieftine gasite pe ebay. Sunt de parere ca nu trebuie sa cheltui o avere pentru a fi stylish, iar ebay este un ocean plin de inspiratie si comori ascunse. In fond, nu-ti verifica nimeni eticheta, iar look-ul final este cel mai important!

Manusile sunt un must have in sezonul rece! Fie ele lungi si elegante, punk cu tinte aplicate sau rock. Multe m-ati intrebat de unde am cumparat manusile din postarea Takko Fashion. Bineinteles ca de pe ebay! Veti gasi mai jos link-uri catre toate modelele interesante gasite pana acum, inclusiv cel din postare.


 Am gasit cateva modele punk/rock interesante aici (le-am comandat si au ajuns foarte repede), aici (daca vreti mai multe culori) si aici.

Si in cazul manusilor lungi, asa cum sunt cele de sus, am gasit variante la pret acceptabil. Evident, nu sunt din piele dar nici pretul nu se compara. Le gasiti in diverse culori aici si aici.

 Iar daca va doriti unele ca ale mele, le puteti comanda de aici. Mie nu mi-au placut pietricelele, asa ca le-am descusut.

Ochelarii rotunzi sunt in trend de ceva vreme. Nu are rost sa dati o avere pe ei, ii gasiti aici foarte ieftini. Culoarea lentilelor o alegeti dupa bunul plac!


Curelele s-au purtat  si se vor purta tot timpul. Sezonul asta mizam pe cele aurii, metalice. Am facut greseala sa-mi iau una de la Zara cu 100 lei. Cand am vazut ce preturi au pe ebay, mi-a venit rau, nu alta! Le puteti vedea aici, aici si aici. Iar daca va doriti una metalica in intregime, gasiti aici.


 Sapca, fie ea militara sau inspirata din uniforma marinareasca, este un must have al noului sezon. Dupa lungi cautari, am gasit cateva modele cool, la preturi excelente, pe care sigur le voi comanda: aici, aici si aici.
Dupa cum vedeti avem alternative, nu e musai sa ne golim portofelele pentru a fi in trend! Spor la cumparaturi!

12 comentarii:

  1. o postare utila si apropo,fara pietricele-s mult mai cute,serioase chiar:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ma bucur ca ti-a placut! Asa m-am gandit si eu;).

      Ștergere
  2. Sepci am cumparate de vreo 3-4 ani si doar de cateva ori le-am purtat asa ca acum sunt de folos. Dar manusi iarna port mai tot timpul pentru ca sunt necesare pentru niste maini reci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci tine minte, da un search pt ebay inainte de a te avanta in magazine:)!

      Ștergere
  3. Ia sa ma uit si eu la manusi :D Curele de obicei gasesc prin sh-uri, la preturi ok, de la 2 la 20 lei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu caut o curea aurie din aia cum se poarta, de ziic ca e sabie, vorba lui iubi :))) Dar pana oi gasi-o sigur ma plictisesc de idee :)))

    Pupici

    MiuMiu

    shoeper-women.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. ador manusile , curele, sa fie cat mai multe si diverse culori. pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat ai grait! Sa fie cat mai multe...fara numar!:))

      Ștergere
  6. Ma apuca depresia cand ma gandesc la manusi, dar daca trebuie...macar sa fie fashion. Multumim de sugestii :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, mie imi spui:(? Dar asta e, trebuie sa ne obisnuim cu ele, caci nu mai e mult si iarna ne va bate la usa. Ma bucur ca ti-a placut:*!

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter