Apivita- wine elixir


Apivita lanseaza noile produse antirid de ingrijire a tenului -Wine Elixir. Gama se bazeaza pe puterea resveratrolului si a lupinului de a stimula productia de colagen, de a conferi fermitate pielii si de a reduce chiar si cele mai profunde riduri. Pe baza de ingredinte naturale, cum ar fi vinul rosu, ceara de albine si polifenolii din masline, gama Wine Elixir ofera un tratament complet de ingrijire a pielii pentru prevenirea si combaterea semnelor imbatranirii. Apivita inlocuieste apa cu o infuzie de ceai verde pentru a spori actiunea antioxidantilor si pentru a proteja pielea impotriva factorilor nocivi din mediul inconjurator.

Ulei antirid pentru masaj facial
Uleiul organic de struguri reduceri ridurile si ofera fermitate, in timp ce extractul organic de masline, floarea soarelui si migdale hidrateaza pielea si ofera protectie antioxidanta.
Activi naturali: ulei de struguri, ulei de masline, lupin, ulei de floarea soarelui, ulei de migdale, vitamine E, portocal amar, patchouli, salvie si uleiuri esentiale de muscata.
Pret- 172,9 lei

Crema antirid si ferminate de zi
Uleiurile naturale din plante si ovazul, hranesc si hidrateaza pielea uscata in profunzime, iar vinul rosu actioneaza asupra celor mai profunde riduri. Lupinul si ceare de albine redau fermitatea pielii, imbunatatindu-i textura si elasticitatea.
Activi naturali: vin rosu, ceara de albine, lupin, ovaz si lecitina, propolis, unt de shea, ulei de masline, ulei de struguri, ulei de tarate de orez, portocal amar, patchouli, uleiuri esentiale de muscata si salvie, ceai verde.
Pret- 155 lei

Crema antirid si fermitate de noapte
Repara pielea in timpul somnului cu acest tratament de regenerare care utilizeaza vinul rosu si resveratrolul, ce stimuleaza productia de colagen si elastina si ajuta la diminuarea celor mai profunde riduri. Ceara de albine hidrateaza si netezeste pielea, iar acidul salicilic exfoliaza delicat si uniformizeaza nuanta pielii pentru a-i restabili stralucirea naturala.
Activi naturali: vin rosu, ceara de albine, lupin, ovaz si licitina, propolis, unt de shea, ulei de masline, ulei de struguri, ulei de tarate de orez, portocal amar, patchouli, uleiuri esentiale de muscata si salvie, ceai verde.
Pret-172,9 lei

Crema antirid pentru ochi si buze
Special conceputa pentru zona sensibila din jurul ochilor si a buzelor, aceasta crema calmanta contine vin rosu si lupin pentru a creste elasticitatea pielii si pentru a reduce ridurile profunde. Extractul de castan, impreuna cu celelalte ingrediente naturale, hidrateaza, reduc cearcanele si pungile din jurul ochilor.
Activi naturali: ceara de albine, lupin, castan salbatic, ghimpe, ovaz si lecitina, unt de shea, ulei de masline, ulei de struguri, ulei de tarate de orez, ulei esential de patchouli, ceai verde.
Pret- 141,9 lei.
Produsele Apivita sunt testate dermatologic si 100% fara parabeni, silicon, propilenglicol, ulei mineral si etanolamina. Disponibile in farmaciile Sensiblu selectionate.

Dupa cum vedeti, noua gama promite multe si se pare ca e adevarata mana cereasca pentru tenul matur, ridat. Mie mi-a starnit interesul uleiul pentru masaj facial. Abia astept sa-l incerc!
Voi ce ziceti? Va tenteaza noile produse?

4 comentarii:

  1. Le-am vazut in Sensiblu, cam scumpe dar am vazut ca au si o oferta la ele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa, ma super tenteaza. Nu am niciun produs de la ei, trebuie sa remediez problema asta urgent :))

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter