ELF- FARD CREMOS LONG-LASTING LUSTROUS

Cu ceva timp in urma, o prietena mi-a recomandat sa incerc fardurile cremoase de la Elf. Era foarte incantata de ele si mi-a zis ca e musai sa le testez. Recunosc, eram putin sceptica, stiti cat de dezamagita am fost de fardul crema Calvin Klein. In acelasi timp, iubesc fardurile crema  MUFE, dar cum pretul lor este destul de ridicat, nu-mi permit sa cumpar toate nuantele. Prin urmare, am zis ca nu strica sa le dau o sansa celor de la Elf.

Mi-am comandat 2 nuante: Party (gri) si Soiree (roz). Ambele sunt sclipicioase, iar aplicate in mai multe straturi au finish metalic.
Pe site-ul Elf sunt descrise ca fiind "nuante vibrante si stralucitoare ce pot fi folosite ca farduri de ochi sau ca si tus de ochi. Textura lor sub forma de gel este usor de blenduit, pastrandu-se cu usurinta timp indelungat pe pleoapa. Perfecta si pentru evidentierea arcadei, adaugand un pic de shimmer pentru un look cu adevarat glam".
Cum nu sunt adepta tusului de ochi stralucitor, nu am incercat sa le aplic in felul asta. Insa le-am tot folosit ca fard de ochi sau ca baza pentru alte farduri. Trebuie sa recunosc ca m-au impresionat intr-un mod placut inca de la prima utilizare!

Pe timpul zilei le-am aplicat pe pleoapa mobila in strat subtire, doar cat sa dea putina culoare si luminozitate ochilor (ma refer in principal la Soiree). Nu s-au strans in pliul pleoapei si nici nu au migrat pe decursul zilei. Am intampinat cateva probleme la zona de sub ochi, unde n-au vrut sa stea locului deloc. 
Pentru culoare intensa si un efect dramatic le-am aplicat in mai mult straturi. Atunci am observat ca incep usor, usor sa se adune. Am ales sa folosesc un primer inainte si problema a disparut.
Ca baza, imi plac cel mai mult! Dau stralucire si efect intens fardurilor. Daca aveti pleoape uleioase folosirea unui primer inainte de aplicare este obligatorie. Nu ca fara n-ar merge, depinde cat de mult timp aveti nevoie ca fardul sa ramana intact. Daca va doriti machiaj rezistent timp de cel putin 4-5 ore, atunci e nevoie de primer. Si nu doar in cazul lor, ci in cazul tuturor fardurilor.
Per total sunt multumita de ele si cred ca-mi voi mai comanda cateva nuante. Raportul calitate-pret este foarte bun. Nu se compara cu MUFE- Aqua Creams, dar nici nu costa cat ele. Pretul este de 22 lei, iar daca le comandati in perioada asta, sunt la promotie, la 14,30 lei. Le gasiti aici.
Tin sa-i multumesc prietenei mele pentru sugestie! Daca nu era ea, nu cred ca le descopeream!

fard crema elf
Party 

fard cremos elf
Soiree 

fard crema

Sunt curioasa daca le-ati incercat si care este parerea voastra despre ele! 

8 comentarii:

  1. oo, foarte frumoase.am si eu un fard cremos elf si imi place. sa vezi creioanele jumbo flormar-ohoho, superbe.pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt chiar bune:). N-am incercat, dar ma voi uita dupa ele;). Te pup!

      Ștergere
  2. Comparandu-le cu cele Color Tattoo de la Maybelline care ti se par mai bune?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am un Color Tattoo, e in teste momentan. Uite ce idee bune mi-ai dat...o sa fac o comparatie:D!

      Ștergere
  3. Eu folosesc produse de la ELF si sunt multumita de ele si de rezistenta lor.
    Am avut aceste nuante si chiar am realizat machiaje frumoase cu ajutorul lor<3
    pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar au unele produse foarte bune! Sunt sigura ca machiajele aratau excelent! Daca stii sa te machezi, nici nu conteaza ce folosesti...sigur iese bine! Te pup!

      Ștergere
  4. Nu le-am incercat dar vad ca arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter