Joico Age of Cool

Noi femeile, suntem foarte pretentioase cand vine vorba de podoaba capilara. De la produsele de ingrijire pana la stylist-ul pe mana caruia ne lasam, toate-s importante si le alegem cu grija. Cred ca am trecut cu toatele, macar o data, prin experienta dezamagitoare a unui tuns nereusit sau a unui vopsit dezastruos. Acestea sunt cele doua cazuri in care femeile pleaca de la salon cu ochii in lacrimi (zic eu). Partea cu tunsul este cea ma sensibila, trebuie sa ne interesam bine pe mana cui ne lasam suvitele. O coafura horror, cu sarmale in tot capul se rezolva cu un dus rapid cand ajungi acasa, deci nu-i ceva iremediabil:)). Dar ce ne facem atunci cand vrem sa acoperim firele albe si vopseaua nu ne multumeste?
Aici ne salveaza noua gama Joico Age Defy! Destinata femeilor de peste 35-40 de ani, care se lupta cu firele albe. Nicio femeie nu-si doreste sa-si etaleze firele albe prin coafura proaspat aranjata!
Aproximativ 50% dintre clientele din salon au varste de peste 40 de ani, sau mai mult. Multe dintre acestea au parul deja grizonat si mai aspru.

Melanina este produsa de Melanocite: celule in forma de stea care produc si transfera pigmentul in firul de par. Principala cauza a albirii parului este imbatranirea. Ca toate celulele din tesuturi, celulele de melanina imbatranesc si mor, dar, spre deosebire de multe alte tipuri de celule, acestea nu sunt niciodata inlocuite. O data ce a pierdut pigmentul, parul incepe sa capete un aspect transparent. Multi oameni observa si o schimbare la nivelul texturii firului de par, o data ce acesta a devenit alb si asta din cauza ca melanina are si rolul hidratarii firului de par.

Pana acum, vopseaua permanenta se concentra pe o singura problema a parului matur: acoperirea firului alb.
JOICO Vero K-Pak Color Age Defy face un pas urias in vopseaua permanenta si transforma albul nedorit si parul imbatranit cu ajutorul seriei NEW AGE DEFY oferind in exclusivitate, noua Tehnologie™ 3-Defense.
Tehnologia 3-Defence promite:
-Hidratare intensa si maleabilitate.
-Reconstructie, fortifiere si protectie de lunga durata din interior catre exterior.
-Cantitate mai mare de pigment (acoperire perfecta a firelor albe).

Am avut ocazia sa vad cu ochii mei ce minuni poate face noua gama Age Defy in cadrul concursului Joico Age of Cool. 8 dintre cei mai buni stylisti din tara s-au intrecut in schimbari de look. Modelele au fost femei de peste 35 ani, cu cel putin 50% fire albe. Am constatat cu stupoare cat de mari erau diferentele in pozele dinainte si dupa.
Iata-i aici pe toti, modelele sunt cele de sus.


Iata si marele castigator, impreuna cu modelul sau (schimbarea a fost intr-adevar mare, imi pare rau ca nu am poze sa va arat cum arata doamna inainte). 

Din juriu au facut parte Geta Voinea, Adina Necula, manageri si directori Joico.

Asadar, daca va confruntati cu fire de par albe, va recomand sa incercati Joico K-pak Age Defy! Nu doar ca va rezolva problema si va acoperi firele nedorite, in acelasi timp veti avea garantia ca parul este bine ingrijit si va avea un aspect sanatos!

10 comentarii:

  1. Nu m-a tentat nici o vopsea profesionala, cum ma tenteaza aceasta. Poate si pentru ca am cam multe fire albe pentru cei 25 de ani ai mei...

    RăspundețiȘtergere
  2. Super interesanta postarea ta, nu am inca 35 de ani dar sunt interesata de fenomenul firelor albe pentru ca am fire albe de la 25 de ani. O voi incerca si eu :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Slava Domnului ca nu am par alb, asta mi-ar mai lipsi, in rest le am pe toate. Mi-am cumparat de la targ un set Joico si abia astept sa il folosesc, K-PACK rulzz. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intra-adevar si eu iubesc gama K-pak!! Nu avem acum fire albe, la un moment dat vom avea si noi:(...

      Ștergere
  4. Din fericire, n-am plecat pana acum in lacrimi de la tuns sau vopsit, dar de la pensat da :)) Imi venea sa ii scot ochii tipei :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am patit-o si cu tunsul si cu vopsitul...din nefericire!

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter