Escapada de vis langa Bucuresti!

Incepusem sa cred ca ploile au pus cu adevarat stapanire pe cerul nostru si chiar sa-mi pierd speranta ca ma voi mai bucura de soare timp de 2 sau 3 zile consecutiv. Daca ar mai fi plouat cateva zile, garantez ca as fi intrat intr-o depresie extrem de grava. Norocul meu ca vremea a tinut cu mine si soarele si-a reintrat in drepturi, asa cum e de altfel normal in plin sezon estival.
Si pentru ca vorbim de vara si soare, vorbim de zile de rasfat si bronz auriu. Nu, inca nu am ajuns la malul marii, dar asta nu ma impiedica sa ma bucur de temperaturile ridicate si sa fac putina plaja…chiar si in curtea prietenilor.

baldachin-curte-lemn

Weekend-ul trecut am fugit pentru cateva ore din capitala aglomerata, pentru a ma relaxa in compania unor prieteni, posesori de gradina si baldachin cu aer rustic. Pai zau, cum era sa ratez o asemenea oferta? Locuiesc la cativa km de Bucuresti si au nu doar o casa superba ci si o gradina pe masura. M-am rasfatat cu limonada proaspata si rece (d-aia cu menta), m-am leganat pana am ametit in baldachinul prins cu lanturi si m-am bucurat de umbra racoroasa a pomilor fructiferi.
Pe seara, cand soarele nu mai ardea atat de tare, am facut si putina plaja, lucru de care sunt foarte incantata. Stiti ca sunt in plin proces de epilare definitiva cu IPL la Nomasvello si probabil va ganditi ca soarele este total interzis. Nici vorba! Cu ajutorul noii tehnologii Sun&Safe, ne putem bronza si epila cu IPL in acelasi timp (mai multe detalii intr-un articol viitor). Important  este ca acum ma pot distra impreuna cu prietenii mei in aer liber fara sa-mi fie teama ca as putea pati ceva. Evident, am folosit crema cu SPF 50+ , dar tot am prins putina culoare (lucru care nu ma deranjeaza deloc).

vara-la-soare-in-curte
 Rochie Asos

outfit-de-weekend

deesboudoir-summer-outfit

Trebuie sa recunosc, regret nespus ca nu locuiesc la casa!
Voi cum va petreceti weekend-urile atunci cand e musai sa ramaneti "pe langa casa"?

12 comentarii:

  1. Ce gradina frumoasa! As vrea si eu una! :))
    Sunt foarte frumoase fotografiile! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. OMG ce sweety esti baby. Ador pozele astea. Trebuie sa te interoghez putin despre IPL cand ne vedem :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi inchipui cat de minunat si relaxant e, pozele sunt foarte faine!

    RăspundețiȘtergere
  4. WAW...numai pentru o curte mare, pomi si iarba, imi doresc si eu o casa ,,pe pamant,, .Nu ,,ia aer,, ca la bloc :)) Minunate poze <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Mama mama ce poze, ce frumusete de fata vad eu aici!! Am acelasi regret intr-un fel. Pe de alta parte cand vad cate gaze se aduna in jurul unei case, ma potolesc :D.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu regret ca nu locuiesc la casa. Atat de mult imi doresc sa ies dimineata sa beau cafeaua in curte, in aer liber.. in timp ce-mi citesc mail-urile!!
    Cat despre tine...esti din ce in ce mai sexy, iar privirea aia...mrrrrrr! :))
    Te pup >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta e unul dintre avantajele in a sta la casa, trebuie sa ai si bani ca sa-ti permiti sa faci ce-ti doreste inima... dar un astfel de baldachin mi-as dori si-n casa, nu mai zic intr-o gradina plina de copaci si de flori... <3
    Ar fi minunat sa stau la casa, imi plac mult pozele, sunt asa diafane si ma induc complet intr-o stare de weekend, ce bine ca bate la usa :P

    http://www.newtouchofcolor.com/

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow, superbe pozele. Parca sunt rupte dintr-un editorial :).

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter