Exprima-ti stilul cu Pandora!

Luna trecuta va prezentam noua colectie Pandora pentru vara 2014 (click aici). Acum vin cu alte noutati, la fel de frumoase si pretioase! Stiti deja ca sunt fan declarat al acestui brand, deci nu-i de mirare ca stau cu ochii pe el ca pe butelie. 
Pandora ne indeamna de data aceasta sa fim inventivi, curajosi si sa ne exprimam stilul propriu prin toate mijloacele posibile. Iar pentru a sustine acest lucru, ne vine in intampinare cu o noua serie de talismane Alfabet si Simbol.

talisman-pandora-frumos

Noua serie de 26 de litere ofera posibilitatea de a forma cuvinte cu o insemnatate aparte sau mesaje unice, numai de tine stiute. Talismanele prezinta un aer vintage datorita suprafetelor oxidate, dar in acelasi timp modern datorita design-ului. Sunt realizate din argint 925 si zirconiu cubic.
Alcatuieste-ti propriul mesaj cu intelesuri apropiate de inima ta si poarta-l cu mandrie!
bratara-snur-colorata
Colectia Simbol, aduce un omagiu ideii originale a bratarii cu proprietati de amuleta. Simbolurile au fost folosite inca din cele mai vechi timpuri si reprezinta o forma de expresie creativa. Astfel, Pandora ne prezinta 6 simboluri ale credintei, norocului si iubirii : pace, potcoava, inima, trifoi cu patru foi, cruce si hamsa.
bratara-argint-pandora

lanturi-pandora-2014

Exprima-ti stilul cu noua serie de talismane Pandora!

2 comentarii:

  1. Ce dragute sunt, la inceput nu mi-au placut, acum deja imi mai arunc ochii pe la ele :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar sunt frumoase. Nu stiam de ele. Dar acum , dupa postarea ta...chiar imi plac ! Cine stie ?? Poate imi cumpar una :)))

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter