Lista de dorinte: incaltaminte la care visez!

Am o mare slabiciune pentru incaltari si asta-i cat se poate de clar pentru oricine ma cunoaste. Am o colectie impresionanta, adapostita intr-un corp de sifonier special gandit, dar care in ultima vreme da semne ca va ceda in fata pasiunii mele nemarginite. In curand, voi avea nevoie de o intraga camera numai pentru pantofi:)).
Categoria incaltaminte este prima pe care o accesez atunci cand intru pe un site si de cele mai multe ori, daca e sa fac cumparaturi impulsive, nu va fi vorba niciodata de o rochie sau o genta. Nuu! Va fi vorba cu siguranta despre incaltaminte. Iar daca pereche respectiva este adusa din America si-s extrem de putine sanse sa intalnesc o a 2-a tipa incaltata identic...cu atat mai bine. Majoritatea incaltarilor le-am comandat de pe Urbanog.com, prin intermediul lui George (am vorbit despre el aici) si mereu am fost extrem de multumita. Si pentru ca am chef de o noua pereche, am zis sa va impartasesc wish list-ul meu, poate ma ajutati sa ma decid asupa uneia dintre ele:

sandale-bareta-subtire-elegante
Sandalele astea sunt identice cu modelul Barely There inspirat de Rihanna pentru River Island. Mi-am dorit tare mult o pereche dar nu am reusit sa o comand. As putea sa-mi indeplinesc dorinta cu acestea. Nu-i asa ca-s frumoase? Gasite aici.

pantofi-toc-subtire-albastri
Pantofii astia sunt absolut MINUNATI! Am in cap cateva outfit-uri potrivite pentru ei. Trebuie sa fie ai mei! Ii gasiti aici.

botine-albnegru-toc-metalic
Botine de vara cu imprimeu grafic. Sunt in tendinte, se potrivesc aproape la orice si-s extrem de sexy. Imi plac foarte mult. Gasite tot pe Urbanog, aici.

tenesi-imprimeu-aztec
Pentru zilele aglomerate in care avem mult de mers pe jos, sau pur si simplu pentru tipele comode din fire, iata o varianta stylish si ieftina. Link aici.

botine-maro-comode-toc-gros
Am o pereche de botine asemanatoare si-s extrem de practice si comode. Multe dintre voi m-ati intrebat de unde le-am luat sau daca am vazut model asemanator. Iata o varianta atractiva atat ca design cat si ca pret: aici.

cizme-america-ieftine
Desi calendaristic suntem in plina vara, as putea jura ca toamna a venit deja sa-si intre in drepturi. Pentru zilele ploioase si mohorate, va recomand din inima cizmele de cauciuc. Stiu ca nu-s pe placul tuturor, dar jur ca-s extrem de practice si cool. Am deja o pereche si visez la o a 2-a intr-o culoare turbata si fun. Pe acestea le-am gasit aici.

Care-i perechea voastra preferata?

Asa cum am mai spus, comenzile le dau prin intermediul lui George pe care il gasiti aici.

4 comentarii:

  1. Superbe toate in special botinele cu imprimeu sunt waw, as vrea si eu o pereche :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Primele două perechi sunt favoritele mele! :D Sunt bestiale!

    RăspundețiȘtergere
  3. Clar, botinele cu imprimeu grafic sunt preferatele mele :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ador sandalele şi botinele cu imprimeu! Mult succes în luarea deciziei potrivite pentru tine!(deşi e greuţ...)
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter