Cenusareasa, cea mai indragita poveste!

                                                                                                                                                                 
film-cenusareasa

  Dupa 65 ani de la premiera animatiei Cenusareasa, studiourile Disney ne aduc noua varianta a celei mai indragite povesti. Avandu-le in distributie pe Cate Blanchett, Helena Bohnan Carter si Lily James in rolul cenusaresei, filmul este o adaptare care nu se indeparteaza de varianta clasica a basmului. 
Sunt sigura ca multi dintre voi l-ati vazut deja (daca nu, va sfatuiesc sa nu-l ratati, chiar merita), m-am gandit ca n-ar strica sa va prezint cateva detalii interesante din culisele acestei pelicule mult asteptate:).
Pentru a recrea atmosfera de basm renumiti designeri s-au intrecut in maiestrie.
Pentru rochia de bal au fost create nu mai putin de 9 variante, fiecare cuprinzand peste 270 metri de material, numeroase jupoane si peste 10.000 de cristale Swarovski.

 
Condurii de clestar ai Cenusaresei reprezinta unul dintre cele mai pretuite momente din povestea lui Charles Perrault. I-au reimaginat in creatii rafinate designeri precum Jimmy Choo, Salvatore Ferragamo, Paul Andrew, Alexandre Birman, Rene Caovilla, Nicholas Kirkwood, Charlotte Olympia, Jerome C Rosseau si Stuart Weitzman.
Pantofii au fost expusi in cadrul expozitiei Cinderella de la Festivalul de Film de la Berlin dar din luna martie sunt disponibili in magazinele de lux din lume avand preturi cuprinse intre 795 si 4.595 de dolari. Pantoful pentru film a fost creat de catre Swarovski sub indrumarea lui Sandy Powell, creatoarea de costume premiata cu Oscar.



Filmul Cenusareasa/Cinderella este distribuit de Forum Film Romania,fiind proiectat atat in varianta subtitrata,cat si in cea dublata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter