Dove redefineste frumusetea!

Pentru ca martie este luna femeilor, Dove, sarbatoreste si cu aceasta ocazie femeia si frumusetea feminina.
Conform definitiei din dictionar “frumusetea” este “insusirea a ceea ce este frumos”, iar “frumos” este un adjectiv care defineste, printre altele, o persoana/un obiect care place pentru armonia liniilor, miscarilor, culorilor; care are valoare estetica; care trezeste admiratia din punct de vedere moral”. O definitie generala, dar care este nuantata de peisajul mediatic, de stereotipurile de frumusete promovate de societatea actuala. Astfel, frumusetea ajunge sa fie considerata de majoritatea dintre noi inaccesibila, iar eforturile de a atinge frumusetea ideala ajung sa fie o sursa de anxietate. De aceea doar 3% dintre femeile din Romania se descriu ca fiind frumoase.
Dove este primul brand care redefineste feminitatea si da valoare frumusetii naturale, asumandu-si misiunea de a incuraja cat mai multe femei din Romania si din intreaga lume sa considere frumusetea o sursa de incredere, nu de anxietate.

Eu sustin initiativa Dove si ii felicit din inima, pentru ca intr-o societate in care sunt promovate falsitatea, artificialul si prostul gust, ei fac nota discordanta si sustin frumusetea naturala si simplitatea. In acelasi timp le multumesc pentru cadoul minunat, a fost o mare surpriza sa ma regasesc in paginile Dex-ului, in dreptul definitiei frumusetii!
dictionar-de-frumusete
Sunt curioasa, voi cum ati definii frumusetea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter