Beauty bloggers meeting


Sambata a fost o zi tare frumoasa, petrecuta in compania a nu mai putin de 26 de colege de breasla, adica blogger-ite de beauty. M-am bucurat nespus sa le revad pe unele dintre ele dar si sa le cunosc pe celelalte. Trebuie sa va spun ca incaperea a fost plina de fete frumoase si inteligente! Nu, nu s-au aruncat cu pumnale in inima si nimeni nu a paruit pe nimeni, asa cum probabil este de asteptat atunci cand sunt prea multe femei pe metru patrat:P. A fost o atmosfera calda,relaxanta, asezonata cu discutii despre produse de beauty si nu numai!
Vinovate de organizarea frumosului eveniment au fost Ioana, Cristina si Larisa, carora le multumesc inca o data pentru tot efortul depus! Si "inculpatele" nu s-au rezumat doar la atat! Nuuuuu!! Ne-au surprins cu o gramada de surprize,una mai frumoasa decat cealalta. Intalnirea a avut loc in cadru organizat (adica un intreg salon doar pentru noi) la Caffe Tabiet.
Ne-am adus papilele gustative in extaz atunci cand am gustat delicioasele briose ale Danei Toma, ne-am bucurat mai ceva ca niste copii de 3 ani atunci cand am primit ornamentul de Craciun oferit de Petalia si am sarit in sus de bucurie cand ne-am trezit cu 3 pungi pline de cadouri!




 Am fost atat de extaziata de cele primite ca nici n-am avut rabdare sa le asez frumos pentru poza:P.Tin sa multumesc sponsorilor: Caffe Tabiet, Topline, Sephora, Essence, Yves Rocher,Boots, Lóccitane,Lush,Family Care,Melkior, Deborah,Max Factor, CHI, Bruno Vassari, Biosilk.
A fost un eveniment special cu fete speciale si surprize speciale:P. M-am simtit minunat si abia astept urmatoare intalnire.:)
Le multumesc Dianei si lui Jully pentru poze!!
Mai jos ma regasiti pe mine impreuna cu cateva dintre fetele mele dragi! Va pup!

Cu minunata Stella

Cu Stella,Irina si Alina





12 comentarii:

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter