Preferatele lunii noiembrie


Nici nu-mi vine sa cred ca mai e mai putin de o luna pana la sfarsitul anului! Pur si simplu mi-e greu sa accept rapiditatea cu care timpul alearga. Si alearga al naibii de repede caci eu mereu raman in urma cu treburi,lucruri,proiecte nerezolvate (n-am fost niciodata o mare sportiva, din pacate). Noiembrie a fost o luna agitata si friguroasa, iar acum constat cu stupoare cat de putine produse de make-up am folosit:P.
Am omis sa incadrez la preferate produsele de ingrijire a tenului (am facut o postare despre asta in urma cu cateva zile, aici) sau a corpului (vor urma cateva review-uri in curand), iar la capitolul farduri luna asta n-am avut niciun preferat...am folosit ce mi-a picat in mana, in general tonuri deschise si calde caci am pus accentul mai mult pe buze:).

Preferatele (cele mai folosite) sunt urmatoarele:
- Fond de ten Lóreal Accord Parfait. L-am cumparat din curiozitate si bine am facut! Desi nu are acoperire mare,este suficient de hidratant pentru perioada asta si l-am folosit aproape in fiecare zi. Nu spun mai multe, review curand:).

-Ruj Avon- Buttered Rum. Un rosu inchis superb, hidratant si foarte rezistent. Va spuneam inca de la sfarsitul verii ca abia astept sa port rujuri inchise (aici) iar acum nu ma mai satur de ele!

- Collistar- Porpora. Un mov inchis cu subton rosu,hidratant,stralucitor,rezistent. Este de departe preferatul meu!

- MUFE- Smoky Lash. Este varianta mini (tester) primit in Sephora cu ocazia ultimelor cumparaturi. Mi-a placut de la prima aplicare, lungeste genele si le da volum in acelasi timp. Doar 2 straturi sunt suficiente pentru un rezultat fabulos. Nu pot spune ca voi da buzna in magazin sa-l cumpar (nu sunt adepta rimelurilor scumpe) insa daca l-as primi cadou (de Mos) nu m-as supara deloc:P. 

- Cea mai purtata oja a lui noiembrie (si cea mai admirata) a fost Essie- Van D'go. Un roz pal,cremos, extrem de elegant. Desi sunt o mare fana a ojelor colorate si sclipicioase (cat mai sclipicioase) trebuie sa recunosc ca-mi place mult nuanta asta si chiar aveam nevoie de o oja "mai serioasa".


Acestea au fost produsele mult iubite in luna noiembrie! Sper ca decembrie sa fie mai bogat la acest capitol, nu de alta,dar colectia mea se mareste vazand cu ochii si ar merita mai multa atentie din partea mea:P.
Voi cum v-ati machiat in ultima luna? Care e trendul vostru preferat din iarna asta? Mai dati-mi idei:)).
Va pup!

10 comentarii:

  1. Ahh ce te invidiez pentru oja aia Essie, nemernico! ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa ma urasti si mai mult maine:P...cand voi posta ultimele achizitii:P. pup!

      Ștergere
  2. Slipici pe unghii, un machiaj simplu constand in conturarea ochilor cu tus, doar o linie subtire si un ruj intr-o nuanta la fel de geniala precum cel care il ai tu, Avon Buttered Rum

    RăspundețiȘtergere
  3. tii minte ca am scris despre mascara mufe si mie imi place mult! si ruj collistar e super.pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Oja Essie!! Imi dresc mult una, dar pana acum nu m-am indurat sa dau atiata bani :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum nu ma indur eu sa dau pe Ciate, desi imi place tare,tare mult o nuanta:)). Te inteleg;).

      Ștergere
  5. Ce imi place rujul de la Collistar! De oja nu mai pomenesc :-w

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa, si e foarte,foarte rezistent si l-am luat cu aprox 45 lei:D. Sunt tare mandra de mine:)). Pup!

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter