Noutati Max Factor pentru vara 2014!

Vara lui 2014 ne surpinde cu multe noutati mai ales la capitolul cosmetice, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure! Max Factor ne "invadeaza" cu o sumedenie de produse noi, frumoase si de calitate. Haideti sa le cunoastem:
fond-de-ten-iluminator
Fondul de ten Skin Luminizer si Iluminatorul Eye Luminizer

Aceste produse contin pigmenti perlati si particule iluminatoare ce lumineaza instant tenul si-l face sa radieze. Fondul de ten uniformizeza nuanta tenului si acopera imperfectiunile fara sa incarce sau sa ofere acel aspect de masca. 
Ambele produse aduc si beneficii, cum ar fi hidratarea tenului cu ajutorul complexului VitaNiacan, vitaminele B si E si glicerina.

Acest duo de produse a fost folosit in premiera si exclusiv la New York Fashion Week in prezentarea Victoriei Beckham.
"Victoria a dorit ca modelele sa arate natural, foarte aproape de aspectul lor real. Acest lucru implica atentie foarte mare la detalii cum ar fi realizarea luminozitatii pielii. Totul era despre frumusetea naturala atat de moderna si importanta in tendintele actuale" spune Pat McGrath

Noul fond de ten Max Factor Skin Luminizer va fi disponibil in magazine din luna iulie 2014. Il veti gasi in 5 nuante, pretul recomandat este de 51,54 lei.
Iluminatorul Max Factor Eye Luminizier va fi disponibil intr-o singura nuanta, tot din luna iulie 2014. Pret recomandat 29,16 lei.

corector-verde-roz-galben

Creioane corectoare Color Correct Stick

Studiile realizate de Max Factor au aratat ca multe femei evita sa foloseasca corectorul sau incearca sa-l foloseasca, insa deseori rezultatul nu-i tocmai cel asteptat. Corectoarele CC Sticks sunt special concepute pentru a remedia fiecare tip de imprefectiune in parte.
Succesul acestor corectoare se datoreaza Teoriei Culorilor pe care Dl. Max Factor a folosit-o in 1918: culorile opuse folosite impreuna, neutralizeaza. Aceasta tehnica s-a dovedit a fi mai eficienta decat potrivirea nuantelor. Iata cum functioneaza:
ROZ- Contracareaza nuantele de albastru si ilumineaza. Uniformizeaza petele inchise la culoare si le aduce la acelasi nivel cu nuanta tenului.
VERDE- Neutralizeaza roseata. Perfect pentru persoanele care doresc sa estompeze nuanta rosiatica a tenului.
GALBEN- Neutralizeaza nuantele de violet sau lila.
ILUMINATORUL- Ilumineaza tenul
Pretul recomandat pentru fiecare CC Stick- 52,54 lei.

oja-rezistenta-max-factor

Max Factor Gel Shine Lacquer

Noile Gel Shine Lacquer au fost create special pentru femeile dezamagite de lacurile obisnuite de unghii si care nu au timp de pierdut prin saloane de infrumusetare. Acum ne putem face acasa o manichiura ca la salon cu noile lacuri de unghii Max Factor care promit culoare intensa, grad ridicat de stralucire si rezistenta pana la 7 zile.
Un lucru foarte interesant este ca fiecare nuanta pe care Max Factor ne-o propune este o reinterpretare moderna a culorile clasice care au definit tendintele de make-up de-a lungul anilor. 
Nuanta Patent Poppy reprezinta rosul anilor 50. Albastrul anilor 70 care ne aminteste de miscarea Punk este reprezentat de nuantele Lacquered Violet si Glazed Cobalt. Culorile vesele ale anilor 80 sunt Twinkling Pink, Gleaming Teal si Vivid Vermillion.
Noile Gel Shine Lacquer sunt 9 in total si isi vor face aparitia cu luna iulie a acestui an. Pret recomandat 28 lei.

Ce perere aveti despre noile produse? 

2 comentarii:

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter