produse noi, iubiri noi

Ieri v-am prezentat produsele consumate (sunt tare mandra de isprava mea) si v-am promis ca astazi voi vorbi despre produsele nou intrate in rutina mea. 
Toate cele de mai jos se numara printre preferate in acest moment. De unele m-am indragostit de-a dreptul si cu siguranta veti mai citi despre dragostea ce le-o port. Sunt produse excelente, care pentru mine au facut diferente majore!

Guinot- Hydrazone
Crema de noapte, potrivita pentru toate tipurile de ten. Lejera dar hidrateaza excelent. Mi-a fost recomandata de Ioana, care mi-a spus mai in gluma, mai in serios: "Niciun barbat nu te-a atins asa cum o va face crema asta". Initial mi s-a parut o analogie putin exagerata, dar am realizat ca are dreptate inca de la prima utilizare! Ambalata intr-un borcanas elegant, crema asta ma face sa ma simt ca o printesa de fiecare data cand o folosesc (adica in fiecare seara). Se contopeste cu tenul intrand rapid in piele si-l lasa extrem de fin si luminos. V-am spus ca hidrateaza excelent? De cand o folosesc (circa 2 saptamani) nu am mai intampinat probleme de descuamare la nivelul tenului, nici chiar dupa Retin-A. Guinot este noua mea dragoste!

guinot hydrazone

Guinot- Newlight Serum Blancheur (vitamin C)
Cautam de mult timp un serum cu vitamina C si in final l-am ales pe acesta. Il folosesc dimineata, pe tenul curat, sub crema cu SPF. Stiti cat de benefica este vitamina C pentru ten si ca potenteaza puterea SPF-ului. Are textura lichida (ceea ce e bine caci nu-i nevoie de mult produs pentru a acoperi intreg tenul, de regula 2 pompite imi sunt suficiente), se absoarbe rapid, lasand tenul fin si hidratat. Aspectul pielii s-a imbunatatit vizibil de cand il folosesc.

guinot serum

Bioderma- Photoderm Max SPF 50+
Asa cum va spuneam mai sus, dimineata aplic serumul cu vitamina C de la Guinot, apoi aplic Bioderma Photoderm SPF 50+. Este o crema lejera, hidratanta, ofera protectie optima UVA/UVB. Sunt foarte multumita de ea, desi lasa putin luciu pe ten, nu-i nimic deranjant, mai ales ca sezonul rece ne bate la usa si atunci avem nevoie de o crema cu putere mai mare de hidratare. Nu lasa pelicula alba si asta este un mare plus. Ne intelegem perfect si cred ca relatia va evolua intr-una de iubire nebuna:P! Va tin la curent!

crema bioderma

Joico K-PAK- Clarifying Shampoo
De la un timp, parul meu a luat-o razna! Am folosit mult timp samponul Tresemme din gama Naturals si am fost foarte multumita de el. Pana de curand, cand nu stiu din ce motiv, parul a inceput sa mi se ingrase peste noapte si sa nu ma mai pot intelege cu el. Au reaparut si nenorocitele de coji (dermatita seboreica cu care am fost diagnosticata in urma cu multi ani si de care credeam ca am scapat), insotite de mancarimi groaznice. 
Clarifying Shampoo este un sampon potrivit tuturor tipurilor de par, care curata in profunzime si elimina reziduurile produselor de styling. Lasa parul moale, hidtratat, lucios si usor de pieptanat. De cand il folosesc am vazut diferente majore: scalpul mi-e mult mai curat, mancarimele s-au diminuat iar parul este mai elastic si mai usor de manevrat. Podoaba capilara incepe sa-si revina si asta nu poate decat ma bucure! 
Bineinteles ca pe langa sampon, folosesc si masca K-Pak Reconstructor (am vorbit de multe ori despre ea, stiti ca e preferata mea si o folosesc neincetat de 2 ani).
Una peste alta, samponul e bun, rezultatele se vad si asta imi place:).

sampon joico

Cam astea-s noutatile! Sper ca v-au placut!

12 comentarii:

  1. Interesante produsele si ce frumos le descrii :) m-ar tenta toate dar cel mai tare crema de noapte,am probleme cu tenul si cred ca mi-se potriveste....cam cat costa?
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ma bucur ca-ti par interesante produsele, chiar sunt bune! Produsele Guinot se gasesc in magazinul Topline (b-dul Regina Maria). Crema costa in jur de 300 lei si isi merita fiecare banut. Plus ca e spornica, e nevoie de putin produs pentru a acoperi intregul ten:).

      Ștergere
  2. Nu am incercat niciun produs inca. Sa le folosesti cu multa placere :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am notat Bioderma pentru viitor :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si pe mine ma bate gandul sa incerc samponul Joico. Sunt foarte curioasa cat de bune este :p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte bun, ca mai toate produsele Joico! Merita sa-l incerci!

      Ștergere
  5. De unde ai cumparat Retin A?Ca eu nu il mai gasesc pe nicaieri si al meu expira:(
    Sa folosesti sanatoasa produsele.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Retin-A l-am cumparat acum aproape 1 an. Si al meu expira luna viitoare:(. Se pare ca momentan nu se mai gaseste...sper sa se remedieze problema! Daca il gasesc, anunt imediat pe blog:)

      Ștergere
  6. Crema Guinot se poate cumpara lejer si de pe strawberry la pret mult mai mic si transport gratuit, deci nu e nevoie sa umpleti buzunarele celor de la Topline nejustificat.
    Am avut-o si eu si chiar mi-a multumit necesitatile tenului la vremea aceea. Mastile lor sunt iarasi foarte apreciate si le recomand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ca nu mi-a trecut prin cap sa o caut pe Stawberry!! Multumim de idee!

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter