Katy Perry- Killer Queen. Un parfum demn de o regina!

Sunt o mare devoratoare de monden, imi plac celebritatile (cu precadere cele de peste ocean) le urmaresc activitatile si outfit-urile si sunt la curent cu lansarile lor fie ca-i vorba de filme sau piese muzicale. Tot la capitolul lansari intra si parfumurile ce poarta numele vedetelor internationale. Sunt la curent cu toate, insa niciunul nu m-a convins sa-l cumpar. Pana acum, cand am descoperit minunatul Killer Queen semnat Katy Perry.

parfum-de-femeie-ieftin

Nu l-as fi mirosit in veci daca nu l-as fi primit la December Beauty Bloggers Meeting 2. Si nici macar asa nu a intrat usor in gratiile mele! A stat ceva timp uitat in sertar, pana m-am indurat sa-l deschid ca sa vad ce-i de capul lui. Si mi-a fost de ajuns un singur puff ca sa-mi dau seama ca parfumul asta chiar miroase frumos. Am zis sa-i dau o sansa si sa-l folosesc. Nu stiu de ce, eram ferm convinsa ca nu va persista deloc si va reveni in sertar unde va ramane pentru totdeauna. 
Dar Killer Queen nu s-a lasat si m-a uimit din nou. Pe piele rezista circa 5-6 ore, pe haine de dimineata pana seara. Hmmmm, e semn ca merita un review pe blog!
Pe Katy Perry o stim cu totii. Ceea ce nu stim (cel putin eu nu stiam) e ca numele parfumului ei, Killer Queen, nu a fost ales intamplator. Cantareata s-a inspirat din faimoasa piesa a celor la Queen, care poarta acelasi nume (Killer Queen) si care vorbeste despre o femeie puternica, senzuala si captivanta, asa cum Katy a visat dintotdeauna sa fie. 
Parfumul in sine arata ca o mica bijuterie! Sticluta in forma de rubin rosu, vine la pachet cu un capac auriu in forma de sceptru. Cu siguranta o voi pastra de decor atunci cand voi consuma parfumul, caci e prea frumoasa sa o arunc.

parfum-katy-parry-vedeta-auriu

Note de varf: Pruna neagra, Fructe de padure, Bergamota
Note de mijloc: Floare red Velvet, Plumeria iasomie Sambac
Note de baza: Cashmeran, Patchouli, Praline

Katy Perry si-a dorit un parfum care sa o reprezinte si care sa poata transmite prin intermediul notelor sale jucause si delicioase, ca in fiecare femeie salasluieste o adevarata regina
Port cu placere acest parfum si sunt de parere ca-i intr-adevar special!

Nu-i cunosc pretul de magazin, insa pe aoro costa intre 71 lei (50 ml EDP) si 89 lei (100 ml EDP).

Ce parere aveti despre parfumurile vedetelor? Ati folosit vreo unul? 
V-ar tenta sa incercati Killer Queen?

8 comentarii:

  1. N-am cumparat niciodata un "parfum de vedeta" dar am avut ocazia sa incercat cateva. Nici unul nu m-a convins pana acum nici ca parfum si nici la rezistenta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ce spui si te inteleg, in aceeasi situatie am fost si eu pana l-am mirosit pe acesta. Se asemana foarte mult cu Nina Ricci si de multe ori fetele ma complimetau pentru "obsesia mea" ca tare bine miroase. Le spuneam ca nu-i acelasi parfum si ramaneau masca:)). Poate e doar pielea mea de vina, cert e ca-mi place mult:).

      Ștergere
  2. Minunat parfum...chiar miroase bine !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit niciun parfum al unei vedete dar m-a tentat acesta de cand am auzit de lansarea lui si ma tenteaza in continuare :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu zic ca-i musai sa-l incerci, mai ales daca te tenteaza atat de tare:).

      Ștergere
  4. de pe aoro l-ai comandat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, nu. Eu l-am primit. Nu l-as fi cumparat niciodata caci asa cum am spus la inceputul articolului, nu credeam in parfumurile vedetelor. Acum ca l-am incercat, sigur il voi cumpara din nou!

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter