Sprancene perfecte



Este cel mai explicit si clar clip gasit pe youtube, si bineinteles este facut de catre Kandee (preferata mea). De ce am ales acest clip? Pentru ca niciodata nu am fost multumita de cum am fost pensata in saloane (si am fost in cateva),sprancenele mele si-au pierdut forma de alta data din cauza "specialistelor" care le subtiaza in exces,desi tu specifici inainte ca nu vrei asta. Am jurat ca nu ma mai las pe mana nimani!!! Pana acum 3 ani ma pensam singurica ( nu era nimic extraordinar,pensam doar ce era in plus) si sprancenele mele aratau f bine.

Cum omul este comod din fire,m-am obisnut de 3 ani incoace sa ma penseze altcineva ( e f relaxant ce-i drept),dar ma apuca depresia cand vad rezultatul:(.
Prin urmare de acum inainte am sa ma pensez singurica,si nu vad niciun motiv sa nu ma descurc:). Filmuletul de fata este mai mult decat explicit,ne arata exact ce si cum trebuie facut:).
Sunt sigura ca si voua vi se pare ingenioasa treaba cu rasul sprancenelor:D. Este o idee geniala,mai ales cand esti in criza de timp.Probabil va intrebati si de unde puteti procura aceste mini-aparate de ras...

Ei bine,m-am documentat si in cazul acesta,am gasit online 2 modele:nr 1 si nr 2 .
Personal mie mi se par mai practice cele nr 1,am sa le comand...si am sa va tin la curent cu evolutia sprancenelor mele...evolutie care depinde de astazi numai de mine:)
Ce spuneti? Va place ideea? Sau preferati salonul?

4 comentarii:

  1. Nu imi place,imi mega place!!!:))
    Mersi mult,mereu aflu lucruri utile de la tine:*
    PS:As putea sa-ti trimit o poza cu sprancenele mele ca sa-mi spui daca mi-as putea da eu o forma acasa?Eu nu cred ca pot,sunt prea urate sprancenele mele>:P
    :*

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc frumos:-*
    Bineinteles,te rog trimite-mi...nu sunt cosmeticiana,dar imi pot da cu parerea:).Sunt sigura ca nu sunt urate,fiecare avem piticii nostri;)
    astept mail la deesboudoir@yahoo.com
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. da interesant clipul si mie imi place de Kandee,dar nu intotdeauna se potriveste acest tip de masuratoare tuturor sprancenelor.Am incercat si pe ale mele si pe ale multor cliente de ale mele si rezultatul putea sa fie dezastruos :)). In schimb mamei mele si verisoarei mele se potriveste perfect.

    RăspundețiȘtergere
  4. ai perfecta dreptate:). eu una nu le masor niciodata:P. Ce frumos pensezi:D

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter