Consumate pana la ultima picatura

Am ajuns la concluzia ca folosesc prea multe produse concomitent. Jonglez cu ele dupa pofta inimii si asta nu-i tocmai un lucru bun, pentru ca descopar tot timpul ca unele sunt mai bune decat altele, iar cele care nu-s excelente raman uitate intr-un colt intunecat de sertar. Si uite asa fac eu risipa de bani!
Am luat atitudine si m-am fortat sa consum mare parte dintre produsele deja incepute, fie ca-mi plac mult, fie ca nu. 

L'oreal- Accord Parfait
L-am cumparat la sfarsitul anului trecut, l-am folosit o perioada apoi am uitat complet de el. L-am redescoperit luna trecuta si m-am incapatanat sa-l consum. Este un fond de ten bun, ofera luminozitate, acoperire medie, finish natural. Sta mai prost la capitolul rezistenta. Nu il recomand unui ten gras, e nevoie de multa pudra pentru a capata aspect cat de cat mat. 
Nu voi cumpara unul nou din simplul motiv ca sunt alte fonduri de ten care-mi plac mai mult. Unul dintre ele il gasiti mai jos:P.

accord parfait

Revlon- Colorstay
Este fondul de ten preferat! L-am folosit neincetat si nu m-a dezamagit niciodata! Nici nu incape indoiala ca am sa-l comand din nou! Destinat tenului mixt/gras, are acoperire mare, finish natural, rezistenta indelungata. N-am ce sa-i reprosez! Daca nu l-ati incercat inca, vi-l recomand! 
Singurul inconvenient este ca la noi se gasesc doar 6 nuante (si niciuna nu mi se potriveste), asa ca il comand de pe ebay. Cea mai buna oferta (atat ca pret cat si ca nuante disponibile) am gasit-o aici.

revlon colorstay

Bioderma Sensibio
Solutia micelara Bioderma nu are concurenta! Este a 30-a sticla consumata (probabil, le-am pierdut numarul) si cu siguranta nu va ramane ultima. Curata machiajul rapid si eficient, fara sa lase reziduuri pe ten. Este excelenta!

bioderma sensibio

The Body Shop- Aloe Gentle Facial Wash
Spuma de curatare cu aloe pentru ten sensibil, bine formulata dar cu un miros ciudatel. Nu mi-a placut deloc, am consumat-o doar pentru ca am dat banuti pe ea si mi-a fost ciuda sa o arunc. Nu mi se pare ca spala tenul bine si imi usuca pielea. 

spuma de curatare

Elta MD Broad-Spectrum SPF 46
Inca suspin dupa crema asta! Am folosit-o intreaga vara si n-am ce sa-i reprosez. Nu lasa pelicula alba, ofera protectie UVA/UVB, se absoarbe rapid si lasa tenul mat, textura light, hidrateaza in acelasi timp, excelent formulata. Nu cred ca m-as intelege cu ea in sezonul rece, am nevoie de ceva putin mai gras, mai hidratant, insa in primavara cu siguranta o voi comanda iar!
O gasiti pe ebay, varianta mostre (este mai rentabil) aici.

crema elta md

Alba Botanica- Very Emolient Body Lotion
Mi-a luat ceva sa o termin si asta pentru ca nu am folosit-o deloc pe decursul verii (este prea grasa pentru a o suporta pe calduri caniculare). Destinata pielii uscate, foarte hidratanta, se absoarbe rapid, lasa pielea moale si fina. Pret excelent, gramaj mare, sigur o voi comanda iar pentru iarna asta. Luata de pe iherb, de aici.


Nina Ricci-Mademoiselle Ricci si Kenzo- Flower Essentielle
Plang cu lacrimi de crocodil ca le-am consumat! Sunt preferatele mele! Se aseamana extrem de mult (ambele au note de trandafir si mosc), Mademoiselle este totusi putin mai subtil, iar Kenzo un pic mai dulce, dar doar un pic! Sigur le voi cumpara iar pe ambele, nu pot trai fara ele!


M-am mobilizat sa consum cat mai multe si cred ca m-am descurcat destul de bine, nu? Maine va voi prezenta ce produse noi si-au facut aparitia in viata mea:).

23 de comentarii:

  1. Minunate produse ai consumat. Unele le cunosteam, altele nu! Bravo pentru insistenta!
    Te invit pe tine si pe cititoarele tale la un giveaway pe blogul meu: http://www.beautystory.ro/2013/10/anniversary-giveaway.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos giveaway! La multi ani! Multumesc pt invitatie:*!

      Ștergere
  2. Avem mulye produse comune care ne plac :D as vrea sa te intreb care ti se pare difernta dintre Ac parfait si colorstay? eu iubesc ac Parfait si ma tenteaza si celalalt dar mi se parea ca arata prea a tencuiala pe bloguri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai sa le luam pe rand:
      - Ac Parfait are finish luminos, satinat, Colorstay mat
      -Ac Parfait are acoperire medie, Colorstay mare
      -Secretul pt o aplicare buna la Colorstay este sa te misti repede, sa-l aplici pe portiuni si sa blenduiesti bine
      -Mie imi place mai mult Colorstay. Am tenul gras si cu el nu am nevoie de pudra ca sa-l tina mat aproape toata ziua. Arata natural in cazul meu. Daca ai vazut pozele de la autfit-ul de toamna....acolo eram data cu el. Bine, in multe poze sunt data cu el, dar alea sunt cele mai recente:P.

      Ștergere
  3. ai consumat ceva produse!:)
    fondul de ten de la Revlon si apa micellara sunt super laudate prin zona asta:))
    te pup!

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Aceleasi pareri mi-am format si eu despre ambele fdt. Cu Accord parfait-ul luminam incaperea(si nu intr-un sens bun), din pacate se transfera si f usor pe telefon. Colorstay-ul imi place mult, in curand il termin si habar n-am incotro s-o apuc. Culmea, desi nu se transfera mult pe telefon, a reusit sa-mi murdareasca cateva perechi de cercei din hartie, m-a cam suparat. Dar nu stiu cu ce as putea sa-l inlocuiesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar de ce vrei sa-l inlocuiesti? Nu stiu alt fond de ten la fel de bun si la un pret accesibil:(. Eu sigur il voi comanda din nou. E la fel de bun ca Double Wear de la Estee Lauder (formula veche, care nu se mai fabrica), si care costa 200 lei. Deci din punctul meu de vedere Colorstay este cea mai buna alegere, mai ales daca deja te-ai inteles bine cu el:).

      Ștergere
  5. Spor la consumat in continuare!!Colorstay ul me este pe final de ce mi-ai adus aminte?:( mai ales ca au schimbat formula din cate am citit si au alcool ambele variante. Eu am varianta fara alcool pt ten uscat si nici altt fdt de rezerva heelp ce sa imi cumpar? cu ebay ul nu sunt prietena deloc:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au schimbat formula la Colorstay? Nu am auzit! Am consumat 2 sticlute pana acum si nu am avut probleme.
      Pai ebay este cea mai buna varianta, daca vrei, iti pot explica cum sa te imprieteneti cu el;)!

      Ștergere
    2. asa am citit pe blogul pasagerei spuneau unele fete ,in magazin nu m-am uitat sa verific. O comanda comuna ai vrea?

      Ștergere
    3. O sa-l comand din nou, dar probabil prin decembrie. Daca e ok, trimite-mi un mail si vb acolo;).

      Ștergere
  6. Fondul de ten de la Revlon e si preferatul meu<3
    Astept sa vad noutatile :p
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  7. am si eu o gramada de consumat , le termin la pensie... te pupp

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am folosit niciun produs dar ma tenteaza The Body Shop si Bioderma si poate Colorstay, dar daca nu are pompita ii spun pas de fiecare data cand am ocazia de a-l cumpara :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spuma The Body Shop este o alegere buna si ieftina daca nu te deranjeaza ca e...spuma:P. Bioderma e alegerea perfecta pt sezonul rece, are spf mare si hidrateaza bine. In privinta lui Colorstay,,,nu ai o pompita de la un fdt mai vechi sa o atasezi?

      Ștergere
  9. Ai incercat fondul de ten de la roche posay? are o acoperire excelenta chiar si daca pui doar un pic, deci e si economic. pe mine ala m-a multumit cel mai tare,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am folosit vreo 2 tuburi de La Roche Posay in trecut. Mi-a placut, dar nu m-a dat pe spate. Colorstay mi se pare mult mai bun. Parerea mea:P.

      Ștergere
  10. Hey!
    Imi poti spune, te rog, cat te-a costat transportul pentru Colostay? Multumesc!
    O seara placuta! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acceseaza link-ul si te va directiona fix la vanzator. O sa vezi acolo pretul produsului cat si al transportului. In total, cred ca e 20 si ceva de dolari. Oricum nu mai mult de 70 lei, deci aproximativ acelasi pret ca si la noi.

      Ștergere
  11. Hey, spuma asta de curatare The Body Shop vroiam si eu sa o cumpar. Mai bine ca m-am abtinut. O spuma excelenta am descoperit din greseala la Balea Med (DM), este 5 lei, mititica, o poti cara dupa tine in vacante sau iesiri in w/e fara probleme. Eu sunt foarte incantata de ea, ti-o recomand

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter