Ghid de cumparaturi - Black Friday 2013 (part 2)

Desi la noi nebunia Black Friday a inceput inca de saptamana trecuta, nu m-am avantat sa fac cumparaturi. Black Friday-ul oficial este maine si am asteptat sa vad si ofertele site-urilor internationale. Recunosc, ai nostri au avut (si inca au) oferte bune, dar nu se compara cu reducerilor imense pe care le gasesti in afara.
Am selectat (iar) pentru voi, cele mai bune oferte pentru maine, 29.11.2013:

Topline continua promotia inceputa saptamana trecuta, 1+1 gratis. Si nu se rezuma doar la asta, in magazin gasiti tot felul de oferte si preturi reduse. Daca va doriti produse bune la preturi excelente, acum e momentul sa le achizitionati!


Il Passo ofera cu ocazia Black Friday reduceri de pana la 50% la modelele din noua colectie. Promotia incepe in seara asta, se incheie pe 29 seara, ora 23.59 si este valabila doar online.


BeautySpell ofera reduceri de pana la 70% si promotii 1+1 gratis la sute de produse. Merita sa aruncati un ochi pe site!


Sigma ofera transport gratuit la orice comanda efectuata pe site-ul lor. Anul trecut mi-am luat cateva pensule si cred ca si anul asta voi profita de oferta. Merita!


Cei de la Coastal Scents au iar o mega oferta: 50% reducere la toate produsele! Am cateva pensule de la ei, luate tot de Black Friday-ul trecut si sunt foarte multumita de ele! Oferta tine pana pe 2 decembrie:).


 Cei de la Melkior ofera si ei 50% reducere la mai multe produse.


MyLash au si anul asta oferte la gene false, adezivi si alte produse. Am profitat de promotia lor anul trecut, cred ca voi da comanda si anul asta:).


Beauty In The Bottle sarbatoreste Black Friday prin reduceri substantiale! Campania incepe in seara asta si tine pana pe 2 decembrie. Aveti ocazia sa cumparati cele mai frumoase oje la cele mai bune preturi! 90% din colectia mea este cumparata de la ei:).


Va tenteaza ceva?

11 comentarii:

  1. La Sigma cum procedezi ca sa nu platesti TVA? Pt ca eu am comandat anul trecut de la ei...si am platit TVA...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banuiesc ca depinde de suma. Eu mi-am luat 3 pensule anul trecut si nu am platit nimic. Daca vrei mai multe produse, imparte comanda in 2, ca sa fie suma mica si sigur nu platesti;).

      Ștergere
  2. Stau cumintica de data asta :) Am cheltuit cam multisor pe fashion days la black friday (22 nov)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaaaa, te-ai lafait:P. Nah, acum stai pe bara:)). Eu inca ma gandesc unde si cum sa0mi golesc cardul:P.

      Ștergere
    2. M-am branduit! :))))))

      Ștergere
  3. si eu as vrea niste pensule de la CS, singurul dezavantaj e ca shippingul e mai mult, am vz ca pt o pensula era cam 13$ si pt 10 vreo 15$ .. merita sa comanzi cu mai multe persoane, zic eu. spor la shopping :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu vreau o paleta de farduri si una de concealere si cea mai ieftina optiune e 21$ :(

      Ștergere
  4. Eu am profitat de elefant.ro anul acesta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari! Eu n-am comandat decat de pe Coastal Scents:P.

      Ștergere
  5. M-au innebunit reducerile astea...:))

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter