lista lunga cu dorinte mari

Suntem aproape de jumatatea lunii noiembrie, iar eu, ca o fata constiincioasa si prevazatoare, m-am gandit ca n-ar prinde rau sa-mi reactualizez wish list-ul. Asa am conceput acesta scrisoare virtuala, plina de dorinte arzatoare dedicata Mosilor Nicolae si Craciun. Si Sfantului Andrei (era sa uit de el) care e mai rapid si ajunge mai devreme (deh, el nu-i mos). M-am gandit sa le usurez munca si sa-i ajut in alegerea cadoului potrivit.
Tin sa mai spun ca anul asta am fost foarte cuminte, n-am mai facut nazuri la mancare, am ajutat lumea bolnava, am purtat centura de siguranta si n-am mai venit acasa la ore tarzii. Pana la sfarsitul anului, promit sa fac si curat in camera:))!
Acum, ca am stabilit ce model demn de urmat sunt, e timpul sa va impatasesc dorintele mele:

Am tot auzit de aceste produse minunate numite cleansing balm-uri. Am tot citit, am vazut tutoriale, cunosc tipe care le folosesc si jura ca sunt extraordinare. Nah, ca ma roade curiozitatea de nu mai pot!! Sunt mai multe brand-uri care produc astfel de produse miraculoase si deloc ieftine. M-am tot informat si am decis ca cel de la Clinique e cel mai potrivit pentru mine (mai ales datorita pretului, pe Strawberry e undeva la 140 lei). Mi-l doresc mult si sper sa nu ma dezamageasca!

Cum in ultima vreme n-am mai vazut niciun efect al Benzoyl Peroxide-ului (Brevoxyl cu alte cuvinte) asupra cosurilor, m-am documentat si cred, sper, ca am gasit o varianta mai buna. Control gel este un tratament ce se aplica local (pe pustula), avand proprietati antibacteriene si antiinflamatorii. Vindeca rapid si elimina roseata. Nu-i deloc ieftin (aprox 100 lei), dar trebuie sa-l incerc!



Mac- Velvet Teddy si Creme Cup
Pe Velvet Teddy il caut de mai bine de 1 an. Cum eu sunt ghinionista, poate Mosul (unul dintre ei) e mai norocos si da de el:P. Daca va intrebati ce nuanta e, va spun scurt: nude mat. 
Creme Cup este tot un nude, dar mai roz, cel putin asa arata pe buzele mele. Da, ador rujurile nude si la astea 2 visez de muuuult. Sper anul asta, ambele sa-si gaseasca locul in colectia mea!


Nu m-am agitat niciodata cand a venit vorba de mascara. Am noroc de gene lungi si orice rimel isi face treaba, indiferent ca e ieftin sau scump. Asta si pentru ca nu are multa treaba de facut:P. Hypnose Drama este preferatul Stellei si atat de frumos mi-a vorbit despre el si atat l-a laudat, ca am ajuns sa mi-l doresc! Tare m-as bucura sa-mi placa si mie la fel de mult:). L-am gasit pe ebay, la un vanzator (link in titlu) si ma bate gandul sa-l comand caci pretul e bun:).


Benefit- Countdown to Love
Noua colectie de Craciun de la Benefit m-a dat pe spate! In special kit-ul (trusa) de mai jos. Contine 24 de mini-produse Benefit pe care sa le descoperi timp de 24 de zile, fix pana in ziua de Craciun! Cat de frumos!! Nu stiu daca se gaseste inca la noi, dar sper sa apara repede-repejor! E un mod tare util de a testa produsele lor si de a-ti face cate o surpriza in fiecare zi, timp de 24 de zile. Genial!


Essie- Encrusted Treasures Collection
Ojele sunt placerea mea vinovata (mai degraba obsesia mea vinovata) si nu puteam sa le omit! Iarna asta visez sa port pe unghii noua colectie de Sarbatori de la Essie, mai exact, nuantele Belugaria si Hors d'Oeuvres.

(de la stanga: Belugaria, Peak of Chic, On a Silver Platter, Lots of Lux, Ignite the Night si Hors d'Oeuvres)

Juliette Has a Gun
Visez la parfumurile Juliette has a Gun de mult timp. Mai precis la Romantina si Vengeance Extreme. Nu stiu sa spun care-mi place mai mult. Ambele miros divin si sper sa pun mana pe ele cat mai curand.



Palton Zara
Iarna se apropie, iar mie imi trebuie un nou palton rosu. Am deja unul, de acum 3 sau 4 ani, dar e deja old fashion asa ca-mi trebuie unul nou. Mi-a ramas mintea la cel de la mai jos, de la Zara. 


Sunt frumoase, sunt fashion, sunt comode si visez la ele! N-am nimic mai mult de spus.

Si acestea imi plac mult! Si daca ar fi sa aleg intre ele si cele de sus...clar le-as alege pe acestea! Sunt mult mai frumoase si stiti deja ca eu prefer sa port incaltaminte cu toc (asa e cand esti mic de inaltime:P). 

Sper ca scrisorica mea virtuala sa fie citita si sa gasesc in ghete si sub brad unele dintre produsele dorite:).
Voi i-ati scris lui Mos Craciun? Dar lui Mos Nicolae? Sper ca nu lasati totul pe ultima suta de metri:P! 

17 comentarii:

  1. In afara de mascara, botine si parfum, le vreau si eu pe toate :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apuca-te si fa scrisorica pentru Mos!! Nu se stie niciodata;).

      Ștergere
  2. am si eu cateva trecute pe lista de cumparaturi :D

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Botinele ASOS, paltonul, ojele si rujurile :D Poate ma aude Mosul si pe mine :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai auzit Mosule?:P. Sunt sigura ca macar unul dintre ele se va regsi printre cadouri:)!

      Ștergere
  4. Imi place paltonul si botinele si parfumurile suna interesant, amuzant nume au gasit pentru brand :)
    Sa te auda Mosii si sa ti se implineasca dorintele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Si tu sa primesti tot ce-ti doresti si chiar mai mult!:*

      Ștergere
  5. Clinique-ul e si pe lista mea :D Mai ales ca sunt curioasa daca e la fel de bun ca cel de la Emma Hardie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ti-l iei inainte, astept review si mai ales comparatie cu cel al Emmei:D!

      Ștergere
  6. Superbe produse ai in lista de dorinte, Countdown to Love arata foarte tentant :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, arata foarte bine, dar cred ca si pretul va fi pe masura:P. Ma bucur ca-ti plac:)!

      Ștergere
  7. Balsamul l-am avut si il mai am ptr. ca trag de el.Este SUPERB!Demachiaza perfect si rimelul waterproof.Dintr-o miscare scap de tot machiajul de pe fata,ochi!Este f. practic.Eu l-am luat intr-o doara din state ca dadeau un cadou la o suma de bani cheltuita pe Clinique.Nu stiu daca se gaseste la noi,dar am vazut ca exista o alternative la Body shop
    Paltonul de la Zara nu arata asa grozav in realitate.
    Setul Benefit l-am ochit si eu dar este 80 de euro!

    Succes cu Mos Craciun!

    RăspundețiȘtergere
  8. Parfumul VE il am si eu de putin timp, il iubesc la fel de mult cum l-am cunoscut in tip mostra :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Recomand produsele Clinique. Chiar daca sunt mai scumpe dau rezultate!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter