NovemBEARD



Miercuri, 27 noiembrie 2013, in locatia Loft Lounge (B-dul Iancu de Hunedoara, 55-57) incepand cu orele 21.00, va avea loc un eveniment inedit, numit sugestiv NovemBEARD. Dupa cum probabil ati intuit deja, acesta va avea in prim plan barbatii cu barba din Romania. 

In cardul evenimentului se va decerna premiul pentru Barba Anului, in functie de criterii bine stabilite. In competite s-au inscris peste 100 de barbosi din diferite domenii (fashion, fotografie, teatru, film, blogging, design, muzica). Dintre ei, 20 vor scoate la licitatie cate un obiect cu caracter personal, pe care publicul il poate achizitiona.
Asta pentru ca totul se desfasuara in scop caritabil, banii stransi din urma licitatiei vor fi donati catre Organizatia pentru Copii si Adulti cu Nevoie Speciale "Trebuie", Filiala Fetesti. Acolo se gasesc 30 de copii si adulti cu varste cuprinse intre 3 si 27 ani, diagnosticati cu autism si sindromul Down. Pentru ei, orice sprijin sau ajutor, este binevenit oricand!
Vor exista si premii, oferite de catre Ben Sherman, Jagermeister, World Class Fitness Center si SARTO.

Evenimentul va fi moderat de catre DJ-ul si fotograful Vali Barbulescu, iar de partea muzicala se vor ocupa Harlequin Jack si DJ Lazarica. Vom putea admira si o expozitie de fotografie, "Beards&Tattoos" semnata Ionut Cojocaru.
Acum ca v-am pus la curent cu toate datele, nu-mi ramane decat sa va dau intalnire miercuri seara, la Loft Lounge, pentru a ne distra impreuna!

4 comentarii:

  1. FOARTE INTERESANT....poate vin si eu cu sotul meu ca are barba ! Multumim de informatie !

    RăspundețiȘtergere
  2. salut draga mea, foarte dragutz blogul tau, imi place
    ps: in momentul de fata ruleaza un giveaway pe blog, poate esti interesata!!!
    http://idareyoutobefashion.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place! Multumesc pentru apreciere si pentru invitatie!

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter