BEAUTY TIPS II

In timp ce rasfoiam o revista la orele diminetii in fata cafelei,nu m-am putut abtine sa nu admir (mai mult cu invidie) tenul perfect al unei domnisoare,prezenta in acele pagini.Si stim toate, ca pentru tenul de portelan al acelei tinere a muncit o armata de oameni,si a fost machiata de profesionisti si pozele au fost retusate,etc,etc...dar asta nu ne impedica ca nu o "uram" pentru tenul pe care si noi ni-l dorim,si pe care cu siguranta il meritam!
Nu exista ten perfect dar asta nu inseamna ca nu vom face tot ce ne sta in putinta macar sa ne propiem de ideea de "perfect".

Si cum admiram acea poza,in secunda 2 am ajuns sa-mi "admir" in oglinda ultimile 2 "noutati",aparute exact in aceasta dimineata,strategic asezate in frunte:(. I know,asta e cosmarul oricarei femei,e horror,ingrozitor,de neconceput....dar ce era de facut??
Si aici mi-a venit ideea salvatoare:D. Am preparat de graba o masca,compusa din aspirina,apa termala si argila:D ( am combinat 2 masti foarte cunoascute,pentru un efect rapid).
Prin urmare,am procedat asa: am pus intr-un bol 2 aspirine normale,am pulverizat peste ele apa termala,suficienta cat sa se dizolve. Am adaugat o lingurita de pulbere de argila,amestecat,omogenizat si ulterior aplicat pe tenul curat pentru 15 min,apoi am clatit:D.

Rezultatul?? Pe fruntea mea au mai ramas doar 2 mici,mici semne rosii,in locul unde cu 20 de min inainte erau 2 maaaari vulcane:D.
Impresionant cum aceste incrediente au functionat excelent impreuna, in trecut am incercat
si masca simpla cu argila si cea cu aspirina,dar nu am fost foarte incantata de rezultate. Insa combinate la mine se pare ca au efect garantat:D. Merita incercata!!!!
Si uite asa,am mai inaintat cativa pasi,pe drumul spre un ten perfect....sper sa ne intalnim toate la Finsh,cat mai curand:D. Va pup

6 comentarii:

  1. multumim pentru pont, cu certitudine voi incerca reteta, sper insa sa nu fie nevoie prea curand... :p

    RăspundețiȘtergere
  2. Ms Simona,la fel iti doresc si eu:),pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Super..sper sa functioneze..in acele situatii critice:P

    RăspundețiȘtergere
  4. ooo...la fix...am unul in barbaaa...l-am dat cu tea tree...

    RăspundețiȘtergere
  5. Andreea la mine s functionat sunt tare incantata de descoperirea mea:D,te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Coco ataca-l cu masca asta,eu zic ca se va retrage repede:D,pup

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter