YESTERDAY'S OUTFIT




Hello girls!! Ieri a fost sambata,o zi f aglomerata pt mine,cu multe drumuri,plimbari,intalniri. Am ales un outfit lejer ( in ciuda aparentelor sandalele sunt ff comode).simplu si vaporos,perfect pt zi de vara:). Totusi adevaratul motiv al postarii : fusta:D. Este un lucru deja bine stiut ca vara aceasta dungile "fac legea" ,culorile puternice sunt in top, iar midi este cea mai cautata lungime...prin urmare le-am combinat pe toate intr-o singura fusta de matase,cumparata de pe blogul Margot Vintage (despre care am numai cuvinte de lauda)!


M-am amuzat sincer cand am observat ca oriunde ma duceam eu eram in centrul atentiei (datorita fustei ofcourse:P),fetele isi dadeau coate una celeilalte privind tinta catre fusta,altele au prins curaj si m-au intrebat de unde am cumparat-o.In IKEA cred ca am fost intrebata de vreo 5 ori de unde am cumparat fusta:)).

Pozele nu sunt cele mai reusite,sunt facute la repezeala cu telefonul,pt ca am tinut mortis sa va prezint fusta mea:D. Sper ca se deslusesc culorile vibrante,si modelul (are si buzunare:D), si sper sa va placa si voua macar putin din cat imi place mie:D.

Sunt o laudaroasa,stiuuu,dar ma puteti condamna?;))

9 comentarii:

  1. O Doamne!Chiar ai o fusta absolut superba ce isi merita toate privirile invidioase,dar si toate laudele!!!
    Am si eu o fusta cu Taj Mahal cu culori foarte puternice care face la fel de multa senzatie ca si fusta ta.
    Sa o porti cu placere si cu siguranta vei mai primi multe laude!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ms,ms,ms:-*. Esti ca de obicei f dragutza, si tu sa o porti cu placere pe a ta:) Suntem 2 "semafoare",asta ca sa citez un prieten bun...asta a fost reactia lui cand m-a vazut:))) te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. draguta fustita ♥ ... daca te vedeam, probabil ca si eu te intrebam de unde ti-ai luat-o, ha ha :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnisoara Andreea,
    in primul rand:aratati foarte bine!
    Apoi,multumesc pentru aprecieri si pentru recomandare!
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  5. Margot,in primul rand,ma simt flatata:)!!
    In al 2-lea rand nu ai pt ce sa-mi multumesti,meriti recomandarea si aprecierea mea si nu numai:).Esti una dintre cele mai seriose si dragute persoane pe care le-am intalnit pe blogger.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nultumesc!
    Valabila si reciproca!
    Sper sa ma ridic la inaltimea asteptarilor si pe viitor!
    O zi reusita,de asemenea!

    RăspundețiȘtergere
  7. Draguta tinuta! Mie imi place sandalele

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter