Nivea CC Cream - noul prieten de nadejde

Specialistii ne sfatuiesc sa mergem la sala insotiti de un prieten, deoarece acesta ne poate influenta in mod pozitiv si astfel, timpul petrecut in sala de fitness sa se scurga intr-un mod mai placut.
La inceputul acestui an, dupa o perioada de pauza, m-am reintors la sala, iar prietenul meu de nadejde, Nivea, m-a insotit si de data asta. Ii sunt fidela deodorantului Nivea Invisible 48h de ceva timp, pentru ca ma protejeaza cu succes pe tot parcursul zilei, acesta fiind un lucru esential pentru o persoana activa ca mine. 
Al doilea lucru extrem de important, este sa am mereu un ten proaspat si luminos.
Daca pe timpul zilei folosesc fond de ten, la sala de fitness prefer cremele nuantatoare.
Nu sunt genul de femeie care sa se machieze excesiv, dar consider ca un minimum de machiaj, care sa uniformizeze nuanta tenului si sa ascunda micile imprefectiuni, este oricand binevenit.
Coincidenta sau nu, tocmai am stors ultima picatura din vechiul BB Cream si de aceea cred este timpul ca un al 2-lea produs Nivea sa-si faca loc in viata mea dar mai ales in geanta mea de sala. 

nivea-cc-cream

Noul CC Cream Q10 Plus este o crema corectoare cu pigmenti minerali si textura lejera, care ofera o acoperire uniforma a tenului si corecteaza imperfectiunile.
Nivea aduce o noutate femeilor, oferindu-le puterea anti-rid Q10 Plus ce contine coenzima Q10 proprie pielii si creatina, care actioneaza eficient impotriva ridurilor. In plus, ofera si protectie solara datorita SPF 15, deci poate fi purtata cu succes pe parcursul intregii zile.
Se aplica dimineata, pe pielea curata, evitandu-se zona ochilor. Disponibila intr-o singura nuanta discreta care se adapteaza oricarei nuante de ten.
Noul Nivea Q10 Plus CC Cream promite un ten luminos, uniform si cu mai putine riduri. Pret 39,92 lei.

Voi folositi vreun produs de makeup atunci cand faceti sport? Daca da, care este acela?
Ati testat noul CC Cream Q10 Plus

10 comentarii:

  1. Atat de bun este acest produs ???? Minunat....il voi incerca !!! Multumim mult !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca mereu tii cont de recomandarile mele:). Cu placere!

      Ștergere
  2. Si eu vreau sa o incerc,o voi cumpara zilele viitoare.Sunt de acord cu tine,un ten proaspăt si uniform este un must la orice vărsta si in orice anotimp.te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. La mine e simplu, nu fac sport asa ca nu am problema asta :D
    O curiozitate am totusi: de ce trebuie evitata zona ochilor la aplicare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu o voi folosi si la vara, cand e atat de cald ca nu suport fond de ten pe moaca, iar o crema nuantatoare va fi alegerea ideala.
      Pai, pentru ca este crema nuantatoare, nu hidratanta. Daca te uiti pe ambalaj, mereu se specifica acest lucru. Ideea e sa nu iti dai cu ea in ochi...banuiesc eu:P.

      Ștergere
  4. Evitandu-se zona ochilor? De ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact cum i-am spus si Gabrielei, mai sus, probabil pentru ca nu-i o crema hidratanta, e nuantatoare si nu-i ok daca ti-o dai in ochi.

      Ștergere
  5. chiar vreau sa o incerc si eu, dupa ce o consum pe cea de la Garnier!
    multumesc pentru premiu :)
    http://krmenslife.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter