Produse cosmetice profesionale la doar un click distanta

Daca esti cu adevarat pasionat de makeup, cu asiguranta ai auzit de brandul Maqpro. Iar daca ai auzit de acest brand, cu siguranta vestea pe care urmeaza sa ti-o dau te va face foarte fericit!
Reputatul brand de machiaj profesional Maqpro (Le Maquillage Professionnel) isi face debutul in mediul online din Romania! 
brand-maqpro-romania

Maqpro a fost creat de catre faimosul makeup artist Michel Deruelle, pentru a veni in intampinarea exigentelor mediului profesional. Si iata ca a reusit, caci de peste 30 de ani Maqpro se regaseste in topul preferintelor makeup artistilor internationali.

produse-maqpro

Site-ul Maqpro (<-link) a fost conceput din dorinta de a facilita achizitonarea produselor profesionale si a oferi o experienta de shopping cat mai placuta. Daca accesati site-ul, veti putea observa ca acest brand ofera o gama larga de produse, menite sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte. Putem alege de la fonduri de ten high-definition, care acopera perfect orice imprefectiune si sunt excelente pentru televiziune sau sedinte foto, pana la farduri mate, perfecte pentru un machiaj de zi cu zi. De asemenea, sa nu uitam de kit-urile de pensule lucrate manual din par natural. 

ruj-maqpro

De asemenea, makeup artistii au o sectiune speciala, unde-si pot face cont si in felul acesta pot achizitiona produsele cu reducere.
Gama profesionala Maqpro este adusa in Romania de Kossa Beauty.
Ati incercat vreun produs Maqpro? Ati fi tentate sa incercati?

11 comentarii:

  1. hmmm...eu n-am auzit de ei pana acum :D Cred ca am ramas in urma cu stirile dar cred ca niciodata nu e prea tarziu. Ma documentez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e niciodata prea tarziu draga Gabriela! Intr-un fel ma bucur ca ai aflat de la mine:P. Te pup!

      Ștergere
  2. In ultimul timp tot mai multe branduri isi fac aparitia si la noi. E un lucru bun :D

    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maqpro este brand nou pentru noi, el exista de peste 30 de ani, Din pacate la noi apar mai greu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata;).

      Ștergere
  3. FB:Aurora Carmen
    Share:https://www.facebook.com/carisacris/posts/637264042995451
    Email:aurora_tincu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Aurora, cu siguranta ai gresit postarea. Nu se desfasoara aici concursul:(.

      Ștergere
  4. Interesanta postare.AM aflat de un nou brand

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare! Astept si pareri despre produse daca apuci sa le testezi inainte mea:).

      Ștergere
  5. Waw....habar nu aveam .....chair nu stiam de ei ! Norocul nostru esti tu ca ne informezi ! Multumim mult !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mă bucur că tot mai multe marci de renume isi fac intrarea pe piata romaneasca.preturile maqpro sunt destul de piperate dar reflecta in totalitate calitatea produselor.te pup!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter