Skincode lanseaza crema lifting pentru gat si decolteu

Laboratoarele Skincode sustin ca pielea din zona gatului si decolteului are nevoie de o ingrijire speciala, prin urmare, au lansat o crema cu efect de lifting pentru a trata si ingriji corespunzator aceaste zone.
Crema face parte din gama Skincode Exclusive, ce are la baza un concept avansat de ingrijire a pielii mature, care accelereaza regenerarea celulara. Ingredientul activ al gamei, ACR-G2 este un complex organic de revitalizare celulara, 100% vegetal, alcatuit din vitamine, saruri minerale, aminoacizi si aloe vera. 

skincode exclusive

Lansarea oficiala a interesantei creme a avut loc astazi in incinta farmaciei Help Net Concept Store din Promenada Mall, unde Printul Niclas Massalsky (fondatorul Skincode Elvetia) ne-a impartasit cateva dintre secretele pielii vesnic tinere si frumoase.

Gama Skincode Exclusive cuprinde o gama variata dintre care:
- Lapte demachiant celular - 200 ml
- Crema celulara de zi SPF 15 - 50 ml
- Crema celulara regeneranta de noapte - 50 ml
- Capsule Perfect Skin - 45 capsule
- Masca ultra hidratanta leave-in - 50 ml
Si multe alte produse special concepute pentru a pastra integritatea pielii mature si a o proteja.

Produsele Skincode Exclusive (inclusiv crema nou aparuta pentru ingrijirea gatului si decolteului) sunt disponibile exclusiv in farmaciile Help Net.

Ati folosit vreun produs Skincode? V-a placut? Ati fi tentate sa incercati aceasta crema?

10 comentarii:

  1. Am incercat skincode pe vremea cand aveam "piele proasta" si din pacate n-am primit nici un ajutor. Acum nu mai sunt dispusa sa incerc, am gasit ce-mi trebuie :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau sa aud asta:(.
      Ma bucur ca ai gasit ceea ce ti se potriveste!

      Ștergere
  2. Daca ingredientul activ al gamei este un complex organic de revitalizare celulara, 100% vegetal, din vitamine, saruri minerale, aminoacizi si aloe vera presupune ca este cel mai bun produs. Voi incerca cu siguranta. Multumim Dee`s Boudoir !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wawww, vad ca le-ai retinut bine! Da, merita sa incerci! Cu placere!

      Ștergere
  3. Ma tenteaza sa incerc crema asta pentru ingrijirea gatului si decolteului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cremele Skincode sunt printre preferatele mele de mult timp.Abia astept sa incerc si noua gama,mai ales capsulele perfect skin si masca ultra-hidratanta!te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt putine femei care inteleg ca tratamentul antiage are lagatura clara cu aplicare pe gat si decolteu ,nu numai pe fata.
    Ingredientii sunt esentiali,dar si formula cosmetica, si pe langa cele obisnuite, formula syn-ake ,cu efect lifting si melcul cu secretia lui are efect puternic antirid
    Este bine ca dupa o curarare profunda sa aplicam serum si dupa masca ,ca sa se poata rezolva stratul profund de unde incepe regenerarea colagenului ,si mai apoi cremele care actioneaza din pacate superficial.
    Totul are o randuiala bine gandita in tenica asta de infrumusetare...eu am citit si admir stilul asiatic ,japonez si sud coreean si folosesc deocamdata produse de la skin79.ro,dar mai stiu ca trebuie sa le alternez asa ca sunt intr-o continua cautare...haaaa

    RăspundețiȘtergere
  6. Gama syn-ake este tare interesanta

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter