Ajuta si tu! Vino la Targul de donatii Touched by an angel!

Desi nu este o stire de beauty si la prima vedere nu se incadreaza printre subiectele abordate pe acest blog, nu pot intoarce spatele si nu ma pot preface ca-s indiferenta la durerea din jurul meu. Zona de beauty si fashion reprezinta pasiunea mea, dar nu sunt totul pentru mine!
Prin urmare ma vad mai mult decat datoare sa va anunt ca sambata pe 28 iunie 2014, intre orele 11:00-20:00 in locatia Club Inspayer (Str Batistei, nr 24A, Bucuresti) are loc Targul de donatii Touched by an angel.
Este un eveniment dedicat strangerii de fonduri pentru Asociatia Touched Romania care sprijina mamele tinere aflate in dificultate emotionala, materiala sau educationala.
 
asociatie-sustinere-mame-si-copii


Dee’s Boudoir sustine Targul de donatii Touched by an angel in calitate de partener media si asta nu doar pentru ca asa e bine si dragut sa fac, ci pentru ca eu insami am fost crescuta de o mama tanara si singura, prin urmare stiu foarte bine cat este de greu. Slava Domnului, eu si mama am avut sustinerea familiei, deci putem spune ca am fost un caz fericit. Din pacate, nu multe femei au norocul acesta iar in cazul lor, noi putem fi ajutorul si sprijinul de care au nevoie.


Asociatia Touched Romania a fost infiintata in 2005 ca raspuns la numarul mare de copii abandonati. 9 ani mai tarziu, reteaua a crescut si au ajutat pana in prezent o multime de mame si copii. De asemenea, cu sprijinul partenerilor si voluntarilor sai, Touched Romania sustine copii bolnavi sau abandonati din spitalele cu sectii de oncologie pediatrica si pentru copii abandonati din Bucuresti.

Targul ofera vizitatorilor sai o gama larga de produse si activitati. Puteti descoperi adevarate comori in zona de produse donate, de la haine si accesorii la carti si jucarii. Exista si o zona dedicata exclusiv bijuteriilor (din materiale pretioase precum aur, argint si chiar cristale Swarovsky) create de voluntari impreuna cu mamele beneficiare ale Asociatiei.
Toti vizitatorii targului pot participa la tombole cu premii oferite de sponsorii Irenka si Glamour Salon Expert.
Fondurile obtinute vor fi directionate catre achizitionare de produse alimentare si acoperirea altor nevoi ale mamelor tinere aflate in situatii de dificultate.
De asemenea, daca puteti si doriti sa sustineti eforturile Asociatiei, accesati pagina de Facebook Touched Romania (<-link)

Acestea fiind spuse, va dau intalnire sambata 28 iunie 2014, intre orele 11:00-20:00 la Club Inspayer (str Batistei, nr 24A) pentru a intinde o mana de ajutor si a demonstra ca inca ne pasa. Intrarea este libera.

Un comentariu:

  1. Foarte emotionant, TREBUIE sa ajutam si noi ! Nu trebuie sa fim nepasatori, oricui soarta ii poate rezerva o soarta rea ! Este minunat când te poti baza pe oameni cu suflet mare !!!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter