CONCURS: Glamour Summer Experience- Power to change! -INCHEIAT


Stim cu toatele cat este de greu sa gasesti un salon care sa-ti indeplineasca toate cerintele si unde sa revii mereu cu drag. Am avut parte de destule incidente neplacute de-a lungul timpului pentru a mai risca si sunt sigura ca ma intelegeti pe deplin.
Dupa ani intregi de perindat prin tot felul de salone, dupa multe foarfece testate pe propriul par si zeci de maini ce mi-au trecut prin suvite, am zis ca-i timpul sa ma opresc si sa-mi aleg un singur salon. Un loc unde sa pot beneficia de toate serviciile dorite la un nivel profesionist, unde sa ma duc relaxata si rasfata in voie. Un salon de suflet, unde sa ma simt in siguranta, exact ca in familie. Alegerea mea a fost Glamour Salon Expert! Acolo am la dispozitie toate serviciile dorite (de la manichiura si coafura la injectii cu botox si masaj) si-s sigura de calitate lor si a oamenilor care le executa.


recomandare-salon-bucuresti

salon-central-bucuresti-preturi-bune

Si nu-i nevoie sa ma credeti pe cuvant! Voi da ocazia cuiva sa ma insoteasca si sa se convinga pe propria piele ca-i asa cum spun! Da, acesta este un concurs, doar ca de data aceasta nu va veti inscrie pentru voi, ci pentru cineva drag din viata voastra. Cu totii avem cel putin o femeie pe care-o iubim din toata inima si careia vrem sa-i oferim o zi de neuitat la salon si o schimbare de look efectuata de cei mai buni specialisti de la Glamour Salon Expert.

concurs-salon-bucuresti

Regulile de participare sunt simple :
 - Like paginilor Dee’s Boudoir si Glamour Salon Expert  (<-link)
- Share-uiti poza de concurs de pe pagina de Facebook in mod public (<-link direct)
- Lasati comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti cui doriti sa oferiti aceasta schimbare de look si de ce.

Concursul incepe astazi 27 iunie si se incheie pe 4 iulie.
Castigatorul va fi ales de mine si anuntat printr-un update, in seara zilei de 4 iulie, in cadrul acestui articol.

IMPORTANT: castigatoarea trebuie sa locuiasca in Bucuresti sau imprejurimi si sa fie disponibila pentru vizita la salon in saptamana imediat urmatoare dupa incheierea concursului (4-13 iulie). Salonul este situat in zona centrala, Str. Tudor Stefan, nr 57 (zona Dorobanti).
La finalul sedintei de schimbare de look va avea loc o sedinta foto cu un fotograf profesionist.


Campania dureaza 10 saptamani (au mai ramas 3) si se desfasoara pe 9 bloguri, iar in ultima saptamana pe pagina de Facebook a salonului. La final se va organiza un eveniment de premiere unde vor participa castigatoarele concursurilor, bloggeri si editorii participanti si nu numai. Se vor premia cel mai creativ articol, cea mai drastica schimbare de look si cel mai inventiv concurs. 
#concursglamour, #schimbaredelook, #concursbeauty

Va doresc succes!


Mi-au placut toate comentariile si mi-a fost tare greu sa aleg doar unul. Unele dinre ele m-au impresionat mult, insa a trebuit sa tin cont si de faptul ca prea putine ati indeplinit toate conditiile de inscriere specificate mai sus. Nu inteleg de ce! Nu este primul concurs organizat pe blog si cred eu, am fost destul de clara in exprimare.

Pana una alta, am placerea sa anunt castigatoarea schimbarii de look:
Felicitari Lena! 
Astept sa ma contactezi, cat ai curand posibil, pentru a stabili detaliile.

29 de comentarii:

  1. Minunat.....SCIMBARE DE LOOK ??? Pai sa participam la concurs fetelor !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu vreau sa i-o ofer prietenei mele cele mai bune, pentru ca merita (cum zice reclama), pentru ca munceste mult, pentru ca are ambitie si pentru ca o admir si iubesc enorm, si fiindca ultima oara am tuns-o eu :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am nevoie de o schimbare de look.Nu m-am vopsit de 2 luni jumatate si vine ziua mea luna viitoare

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie! Vreau sa imi fac un cadou minunat, sa fiu mai frumoasa si sa ma simt cu mult mai bine cand imi voi zambi din oglinda! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am nevoie de aceasta schimbare de look...a trecut mai mult de jumatate de an de la ultima schimbare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am nevoie de culoare proaspătă...un blond natural!!! EU merit!!!!

      Ștergere
  6. Hey, frumos concurs, eu mai particip si pe alt blog, sper sa nu fie nici-o problema.
    Daca i-as putea face acest cadou cuiva, i l-as face mamei mele, ea are un par subtire si fin, si cam orice vrea sa isi faca in par nu-i sta cum vrea,cu aceasta ocazie s-ar mai relaxa si ea, si ar fi perfect ca si asa vine ziua ei.:D
    Multumim !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. As dori sa ofer schimbarea de look verisoarei mele care locuieste in Bucuresti! de ce? Pentru ca merita, e deosebita si nu i am daruit de mult o atentie! Ar fi frumos sa pot sa castig pentru ea! Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu imi doresc o schimbare de look deoarece simt ca a venit momentul unei schimbari!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu as dori sa ii ofer acest cadou mamei mele pentru ca ea merita tot ce este mai bun si mai frumos. Ar fi o surpriza perfecta! 😊

    RăspundețiȘtergere
  10. Vreau sa ofer aceasta schimbare de look mamei mele, pt ca este cea mai draga fiinta din viata mea si stiu ca ar merita din plin o zi de rasfat la salon. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca mama mea ar fi fost in Bucuresti i-as fi oferit ei aceasta schimbare de look, pentru ca este ziua ei pe 16 iulie, dar mai important decat atat pentru ca merita. Este mereu langa mine, ma iarata orice as face, nu ma judeca si ma iubeste neconditionat. Are un job 24 din 24 si neplatit, acela de a fi alaturi de mine mereu. Insa cum nu ii pot oferi ei acest rasfat, o sa mi-l ofer mie daca o sa casting si sunt convinsa ca s-ar bucura la fel de mult ca si cum ar fi fost ea in locul meu.

    RăspundețiȘtergere
  12. As vrea sa ofer o schimbare de look fetei pe care o vad mereu in oglinda, in fata mea :)). Are un paar, nici o forma, nici o noima. Varfuri uscate, suvite aiurea, radacina mare crescuta, nimic uniform. Chiar are nevoie saraca de ea si m-as bucura sa castige, as privi-o cu alti ochi apoi :D, cu zambet larg si optimism.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. Doresc sa ii fac cadou mamei mele o zi de neuitat la salon pentru ca merita si este cea mai importanta fiinta din viata mea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu vreau sa ii ofer copilului meu ,o clipa de rasfat ,pentru ca merita ,ea se lasa intotdeauna ultima,desi aranjeaza pe toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu imi doresc o schimbare de look mai ales acum ca e soare si frumos afara

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu imi doresc acesta schimbare de look pentru mine. Sa intampin vara cu un look nou, dosebit !
    Nicoleta Pasescu - nicoletapasescu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Hello! pentru mine vreau schimbare ..pentru ca merit :D

    O zi super!


    RăspundețiȘtergere
  18. Mie, personal!
    Chiar, dacă, te simţi „într-un acord perfect” cu propriul look, uneori, este bine, să îl pui sub semnul întrebării. Pentru a te simţi mai confortabil, mai frumoasă şi mai „fashion”.
    Faţa, tipul de par, tenul: toate aceste elemente sunt importante în determinarea coafurii, menită a te pune în valoare.
    In căutarea unui nou look, ideal, este, să apelăm la profesionişti…, pentru a nu regreta acest pas. Stiliştii tin cont de fizionomie, tipul de păr, culoarea tenului, culoarea ochilor, vestimentaţie şi, nu în ultimul rand, de ceea ce se doreşte a fi scos în evidenţă: ochi şi pomeţi.
    FB - Doina Ana Butman (bdoinana)

    RăspundețiȘtergere
  19. Mie vreau sa imi ofer aceasta schimbare de look pentru ca am modificat silueta si as vrea si o alta culoare si o alta tunsoare la par .

    RăspundețiȘtergere
  20. Tare mult as vrea sa-mi ofer mie aceasta schimbare pt ca nu frecventez saloanele pt astfel de rasfaturi. :D Insa pt orice exista un inceput [si-un sfarsit]. :))
    Share: https://www.facebook.com/gavrila.alexandra.nicoleta/posts/822240861127404
    FB: Alexandra Gavrilă

    RăspundețiȘtergere
  21. Mi-as oferi mie aceasta schimbare; ar fi ca o rasplata dupa lunga sesiune :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Schimbarea este pentru mine si cum toate femeile isi doresc la un moment dat o schimbare de look, m-am gandit ca odata cu venirea verii sa ma las pe mana unor profesionisti.
    Parul sanatos si plin de stralucire este un must-have in orice sezon, si parerea mea este ca ar trebui sa se bucure de un tratament natural si sanatos din partea stilistilor.
    Asa ca orice schimbare este binevenita intotdeauna pentru a arata bine si pentru a avea incredere in tine.
    Multumesc si o zi frumoasa!
    Palada Alina


    RăspundețiȘtergere
  23. În primul rând vreau să îţi multumesc pt şansa care ne-o oferi cu acest minunat concurs. Apoi,că să răspund la întrebare,îţi syn că această schimbare de look o doresc pt mama mea,care este o femeie minunată,o mama devotată şi o prietenă adevărată,deoarece chiar are nevoie pentru a îşi reveni după prroblemele din ultima vreme şi pt a îşi recăpăta încrederea în dânsa. O zi minunată îţi doresc

    RăspundețiȘtergere
  24. As dori sa ofer acesta schimbare de look fiicei mele Bleotu Adina Camelia,pentru avea mai multa incredere in ea.

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu as vrea sa ofer o schimbare de look unei persoane foarte dragi mie, si anume surorii mele. Personal cred ca fiecare dintre noi simte la un moment dat nevoia unei schimbari intrucat aceasta iti poate schimba stare de spirit, te face sa te simti neobisnuit de fericit in propria piele si totodata mai increzator in sine. Sora mea are o fire foarte energica, se plictiseste foarte repede de orice si cred ca o schimbare de look i-ar prinde foarte bine. Mereu o incanta ideea de nou, de a adopta un stil diferit. Mereu si-a dorit sa iasa in evidenta si cred ca acesta ar fi un prilej minunat de a o ajuta.

    Linkul de share: https://www.facebook.com/dia.avon.3/posts/555840867858424

    RăspundețiȘtergere
  26. Super concurs,multumim frumos!
    Eu ma inscriu pentru sora mea mea mai mare,pentru ca o iubesc foarte mult si imi este tare dor de ea!De mici am fost foarte apropiate ,ea a fost pentru mine sora,mama si cea mai buna prietena.Din pacate, de cativa ani eu locuiesc in Italia iar ea in Bucuresti si ne vedem destul de rar,doar o data pe an.
    De aceea,cu ajutorul tau,sper sa ii fac,asa,de la distanta,o surpriza frumoasa si o mare bucurie!
    FB:Iuli Iuliana
    Share:https://www.facebook.com/iuli.iuliana.77/posts/10201383741476036

    RăspundețiȘtergere
  27. Mi-ar placea sa ofer aceasta schimbare de look surorii mele, Diana (culmea, eu ii spun Dee). Ea e in Bucuresti, abia a iesit din lunga sesiune si cred ca chiar merita sa-i fac un cadou, chiar si asa, de la distanta, sa fie rasfatata o zi dupa toata perioada asta si sa vina acasa vesela si cu o atitudine pozitiva, cu chef de a petrece frumos vara asta impreuna, caci momentan o simt cam obosita.
    De fiecare data cand face o schimbare, oricat de mica, imi pare mai zambareata, ii place sa se priveasca mai mult in oglinda; nu face de obicei schimbari majore, nu e o fire excentrica, dar ii place eleganta. De ceva timp o tot aud ca vrea sa mai schimbe ceva si nu stie ce sau nu are timp. Poate, daca castiga, o ajutati voi si poate o convingeti sa vina acasa cu o schimbare totala! Si…plina de incredere : )

    RăspundețiȘtergere
  28. Eu imi doresc o schimbare de look deoarece cred ca este timpul!!!!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter